Azi: € 20,4666 lei 0,0563 $ 17,1944 lei 0,0046
Mâine: € 20,4181 lei 0,0485 $ 17,2037 lei 0,0093

Opinia ta

Vă invităm să vă exprimaţi opinia Dvs. faţă de oricare băncă comercială din Republica Moldova. Povestiţi despre experienţa avută, despre calitatea serviciilor sau produselor băncilor ale cărei client sunteţi sau aţi fost.

De asemenea vă rugăm să acordaţi băncii o notă de la 1 la 5, unde:

rating

Am o părere proastă despre această bancă, am avut o experientă negativă în calitate de client, imaginea băncii lasă de dorit, nu am încredere în ea

rating

Imi place foarte mult această bancă, este cea mai bună de pe piată, am încredere în ea, produsele si serviciile ei sunt foarte bune

Nu vor fi publicate mesajele:
— care conţin cuvinte necenzurate
— care au caracter evident/strict de promovare a unui produs sau serviciu
— care au scop clar de jignire sau defăimare a imaginii băncii/produsului/serviciului
— care nu sunt argumentate, de exemplu - lipseşte comentariul în totalitate (doar nota) sau comentarii de tipul "este cea mai bună şi atât"

experienta mea

Buna ziua!
Aveti un colectiv profesionist, Lucrati transparent, binevoitor si sincer, fara fel de fel de comisioane si alte nuante neplacute.
Aceasta mult inseamna pentru un cleent.
Am ramas foarte multumita de serviciile D-stra.
Doresc multa sanatate colectivului si mult succes.
Cu mult respect Angela

Cebotari Anghela
Energbank
Comenteaza
13
8

deservire

Dezamagit total de deservirea lor, am renuntat la orce conlucrare cu aceasta banca

Sergiu
Victoriabank
Comenteaza
17
5

Bună ziua! Ce v-a determinat să aluaţi o asemenea decizie?

Elena

Sergiu nu plinge...ca banca nu plinge dupa tine :))))))

fg

MAIB

Agroindbank, gasiti un alt personaj pentru spoturile publicitare, domnul respectiv deja e greu de suportat!

Dragalina
Moldova Agroindbank
Comenteaza
12
5

Mie imi plac foarte mult spoturile pe care le face MAIB, sunt interesante, atractive...si personajele sunt dragute, kiar daca se repeta, aceasta reda un farmec!

natalia

Reda farmec nu gluma.....dar de atractive nici nu se mai discuta, ABERATII !!!

ILONA

nota deservire

As spune ca e o banca buna, avind ca scop implementarea deservirii europene. Insa mentalitatea moldovenilor ramine in urma la capitolul inovatii.

ion
Mobiasbanca
Comenteaza
5
6

Deservire europeana cu operatori neinstruiti, mai intai, ar fi bine sa lucreze la capitolul personal, atat din punct de vedere al aspectului cat si la comportament.

Maria

extrageri numerar prin ATM

Bancile duc oamenii in eroare. La moldindconbank scrie in lista tarifelor ca nu percep comision daca extragi prin bancomatele lor MDL avind card de la alta banca. Am extras cu card MAIB de la MICB lei moldovenesti si sa stiti ca se ia comision spre surprinderea mea, cite 16 , 17 lei. Ce inseamna aceasta dezinformare? Care banca actioneaza incorect?

natalia
Moldova Agroindbank
Comenteaza
5
10

Probabil n-ai fost destul de atentă, în momentul când ai citit conţinutul tarifelor, imposibil ca aici să fie indicat faptul că banca nu percepe comision la alte carduri.Plus la aceasta ar fi tare ok, dacă ai mai citi şi tarifele de la banca care a emis cardul, că fiecare bancă are comision la ridicarea mijlaocelor băneşti de la alte bancomate, decât cele ale băncii emitente.

Maria

Maria, am fost foarte atenta cind am citit tarifele MICB poti sa verifici pe site
http://www.micb.md/noutati-ro/97210/

natalia

Daca aveti card MAIB repectiv pentru cardul dvs se percep comisionale de la maib. Nu vad sens sa va uitati la comisioanele MICB.
Lista tarifelor: http://maib.md/file/Carduri bancare/tarife-comisioane-pf/16_11_2012/TARIFE_GENERALE_PERS_FIZICE_(RO)_12.pdf
Punctul 11, extrageri la bancomate in alte banci si acolo este comision. ;)

Eugen

Logic, ar fi ca banca de la care extragi banii, in acest caz MICB sa ia comision, deoarece ei suporta cheltuieli de extragere a numerarului si nu MAIB , de aceea stiind ca MICB nu percepe comisioane la extragere in lei, nici nu m-am uitat la tarifele MAIB

natalia

Logic ar fi sa va uitati prin tarifele bancii ce a emis cardul dvs(MAIB) si apoi, sa analizati situatia si sa faceti concluziile de rigoare inainte de a scrie ca bancile informeaza clientii eronat. Si nu uitati ca banii se retrag din contul Dvs,deci MAIB,si ei suporta cheltuiele de efectuare a transferului.
Dezinformarea creaza greseli si in situatia aceasta numai Dvs. ati judecat incorect. Un pic mai multa atentienpe viitor;)

rodica

Iata eu am scot odata 1000 lei de la bancomatul MAIB, si mi-au luat 50 lei comision, iata asa, pprezicez cardul era de la VictoriaBank

elena

-:) Уважаемая.Все банки берут комиссию, если снимаете в чужом банкомате. Если кард и банкомат совпадают, только тогда коммисион не снимается, ни в одном банке.

Моисей

bank flex

Sunt clienta mAIB si sunt abonata la bank flex persoane fizice. Sistemul e dezastruos, in primul rind nu poti sa vezi ceea ce vine pe card in al doilea rind nu se vad toate retragerile de pe card. La ce bun asa sistem bancar daca nu asigura functia de baza :oferirea extrasului corect

maria
Moldova Agroindbank
Comenteaza
12
4

Я все вижу. Выберите все счета. Потом кликайте на каждый счет и вам откроется список всех операций за последнее время. Иначе, возьмите выписку в соответствующем меню. Удачи

Moisei

DA, este un sistem oribil, facut parca de niste elevi, nu de specialisti. Se incarca f greu, nu ofera informatii in timp real, trec zile pina se face update la conturi. e de ***.

PayPal

Personal Bank

Achit serviciile prin intermediul sistemului PERSONAL BANK de la Victoria. Este un serviciu super util! Achit la timp toate facturile; fara rind si atunci cind dispun de timp liber. Unicul impediment este ca nu toate facturile pot fi achitate prin acest sistem - problema fiind din cauza prestatorilor de servicii care nu doresc sa se aboneze la serviciul personal Bank.

Alea
Victoriabank
Comenteaza
8
6

Spam al lucrătorilor :)

Liviu

100%, imposibil de utilzat!

secret

Cel mai prostesc service care il au. Nici Design nici logica in el. Pur si simplu e imposibil de facut o achitare.

Max

Deservirea nu chiar la nivelul asteptat la Victoriabank

Ma interesa o informatie despre depozite,si am intrat la Victoriabank intr-o zi de simbata..la o agentie chiar de pe Stefan cel Mare prin preajma la Moldtelecom...deservea un baiat, ii acordam intrebarile referitor la depozitarea numerarului insa el ca robotul imi raspundea nici o atentie la client era foarte concentrat la calculator ,ca deodata m-am simtit de prisos la masa lui,tot incercam sa concretizez unele neclaritati el mereu imi baga un flaer in fata,sau zicea ca va puteti informa de pe site-ul nostru, superb zic de pe site m-am interesat eu inainte de a face un drum pina la banca...am observat ca-l deranjez cu prezenta si i-am acordat o ultima intrebare,pe care de altfel intrebarea care ii framinta pe toti clientii care depoziteaza banii economisiti de o viata...care este garantia bancara acordata de banca ....cum credeti?!? nu cunostea informatia esentiala pt client cit este fondul de garantare? mi-a raspuns taiat?:daca doriti ma uit acush si va zic nr legii , si daca nu ma gresesc este vrio 4 mii si ceva...zic va gresiti domnule specialist si nu e bine sa dati o informatie neveridica clientului...la care el nici macar nu tace dar imi reproseaza ca el are destula informatie pt a o tine in memorie si este imposibil ca sa mai cunoasca si aceasta inormatie...eii cum va pare, deservirea la Victoriabank??
eu am iesit de acolo, cu banii in buzunar si cu frika-n sin cu suma de bani la mine,plimbind-ui pina la victoriabank si fara rost,plus la asta informata nici pe aproape dupa asteptarile unui client,si indispusa pt timpul pierdut ...asta se numeste prima banca din Moldova :)))) de atunci ma umfla risul de fiecare data cind aud publicitatea despre "prima banca din Moldova" :))))

dorina
Victoriabank
Comenteaza
15
7

In privinta sloganului "Prima banca din Moldova" sunt intru totul de acord cu tine Dorina, Victoriabank nu merita acest titlu!

sergiu

ma indoiesc ca vreo banca deschide depozite simbata...deci fata draga...nu te-ai interesat bine de pe site...si ai pretentii de la un baiat carea cel mai probabil deserveste la transferuri si schimb valutar (da, asta nu e o scuza ca nu cunoaste despre produsele bancare)...dar prea multe pretentii ai intr-o zi de simbata...

eu

Bună ziua! Opinia Dvs. este un motiv în plus pentru a ne perfecţiona şi de a fi mai buni în calitatea deservirii, dar din păcate mai există şi situaţii de acest gen, care pot fi înlăturate, doar cu ajutorul Dvs., ca pe viitor să evităm cazuri similare. Vă rugăm, să expediaţi un mesaj pe adresa feedback@vb.md, pentru a ne oferi detalii privitor la incidentul respectiv. Vă mulţumim.

Feedback Victoriabank

Sergiu te sfatui sa te informezi mai aprofundat de ce Victoriabank are acest slogan "Prima banca din Moldova" si sa nu faci afirmatii eronate "P.S.informeazate despre istoria aparitie acestei banci si evolutia ei pina in prezent"

TaniSha

TaniSha dacă consideri că eu fac afirmaţii eronate să fie aşa cum zici tu, eu pur şi simplu mi-am exprimat părerea, dar totuşi îmi permit să te contrazic: da "Victoriabank" este prima bancă comercială ce a apărut în Moldova şi permanent prima în implementarea tehnologiilor financiar-bancare (carduri, bancomate, pos-terminale etc.), dar populaţia din R.Moldova, în viziunea mea, cînd aud sloganul băncii "Prima bancă din Moldova", la ei se asociază ca cea mai bună bancă din Moldova şi în primul rînd în deservire (acest factor este unul din cele mai importante caracterisitici ale unei bănci), dar din experienţa mea personală, a Dorinei şi a multor altor persoane ce şi-au exprimat opiniile pe aces sait, deservirea la nivel cel mai adecvat, respectuos, amabil etc, nu se asociază cu Victoriabank sau "Prima bancă din Moldova". Evoluţia aceste bănci eu o cunosc bine, şi dacă doreşti pot să-ţi spun să analizezi raitingul băncilor din Moldova pe parcursul anilor 1990-2012 de unde se poate de observat că Victoriabank n-a fost niciodată "Prima" în ceea ce priveşte indicatorii financiari-bancari (ROE; ROA, lichiditatea, rentabilitatea etc.), de circa 20 de ani de cînd există Modlova ca economie de piaţă, nici-o bancă nu poate obţine succesele ce le obţine MoldovaAgroindBank. În evoluţia băncii Victoriabank pot să mai adaug şi încă un moment foarte sumbru pentru această bancă, proprietarii băncii sau mai precis jocurile cu actiunile băncii dintre "controversatii oameni de afaceri" ca Vlad Plahotniuc, Viorel şi Victor Topa, Victor Turcanu ce nu redă senzaţia de stabilitate şi siguranţă. Deci TaniSha cum ţi-am spus la început eu pur şi simplu îmi exprim părerea!

Sergiu

Sergiu iti respect exprimarea parerii,dar parerea ta e una subiectiva si nu obiectiva!studiaza portofoliul mentiunilor si succeselor acestor doua banci si o sa vezi diferenta! in 2008 cind situatia in R.M era nu una din cele mai bune,cine a primt distinctia de cea mai sigura banca din moldova?ne mai punind in discutie si alte mentiuni!eu la fel pot sa spun ca ma deranjeaza atitudinea personalului de la BC.MoldovaAgroindBank fata de clienti,calitatea deservirii,etc.Etica profesionala e sub nivel si nu incerca sa ma contrazici fiindca cunosc foarte bine situatia din interiorul ambelor banci.P.S.cit despre "momentul sumbru " accentuat de tine de la BC.VictoriaBank S.A,daca nu iti reda senzaţia de stabilitate ,atunci probabil "spalarea impresionanta de bani" din 2012 de la MAIB iti da o mare siguranta si incredere in aceasta banca"

TaniSHa

Tanisha! Totuşi tu nu mă înţelegi după cîte văd, probabil faci parte din echipa (feedback) victoriabank şi asta este rolul tău de a-şi menţine poziţia de credinţă pentru această bancă. La comenatariul meu anterior, referirea la MoldovaAgroindbank", nu înseamnă că eu mă ataşez pozitiv la toate subiectele subiective şi obiective(servicii, produse, acţionari etc.) faţă de această bancă, ea a fost ca un exemplu în privinţa indicatorilor financiari, dar în privinţa deserviri sau etica profesională sunt deacord cu tine, nu este mai presus ca cel al victoriabank, adică este tot la un nivel prost. Eu vreau să-ţi dau un exemplu în privinţa "eticii profesionale" bune la Procreditbank, dar te previn că eu nu apreciez cu nota 10 această bancă, eu îmi exprim părerea mea negativă anume de victoriabank şi sloganul ei de "prima bancă în moldova" pe care nu o merită; să fi fost pe acest sait numai comentarii pozitive faţă de această bancă, puteam să mai spun că e prima dar după cum vezi şi tu nu pot aprecia ca cea mai bună sau prima, plus la aceasta cu comentarii negative faţă de această bancă m-am întîlnit nu numai pe acest sait dar şi cu prieteni, cunoscuţi etc care s-au exprimat negativ faţă de victoriabank.Şi ca la sfîrşit cum ai tu obiceiul "P.S. Nici-o bancă din Moldova nu-mi crează senzaţia de stabilitate, deoarece spălare de bani are loc în toate băncile cu poziţii dominante ale RM, şi nu numai în bănci"!

Sergiu

Sergiu as fi avut o deosebita placere sa fi purtat o dezbatere referitor la tema in cauza in realitate,sunt multe lucruri care nu le cunosti personal ci din auzite( de pe sait,prieteni,cunoscuti),sunt multe "chestii"care practic nu se discuta in public,nu-mi permite statutul meu.Si spre dezamagirea ta nu fac parte din "echipa (feedback) victoriabank",respectiv nu am nici un rol de a-mi mentine pozitia de credinta fata de banca(desi la afirmatia asta a ta am zimbit frumos),sunt o studenta care inca nu si-a luat licența la "finanțe și bănci".
Doar totusi imi permit sa te contrazik,(deoarece cunosc personal situatiile din interiorul bancilor maib,victoriabank,bem,micb,comertbank)cunosc in detaliu cine si ce reprezinta si stiu ce o claseaza pe maib pe primul loc la indicatorii financiari si anume marketingul bankar "murdar"ceia ce nu intilnesti la victoriabank si nici la alte banci din md. Asa dar cind vrei sa arunci cu noroi in vre-o institutie bancara concluzioneaza bine si bazeaza-te pe fapte si kestii reale,dar nu pe comentarii,pareri negative din partea unor persoane care habar nu au de ceia ce se intimpla in sistemul bancar.Si sa stii ca chear isi merita sloganul pe buna dreptate Victoriabank,ea a fost mereu prima,dar nu in privinta marketingului murdar si a spalarii serioase de bani.(fara P.S. de data asta)))))))))

TaniSha

Bravo Dorina ca nu ai tacut ci ai spus tuturor aceasta....

Irina

deservire necalitativa

Am avut parte de o deservire necalitativa din partea d-lui Alexandru Burduh.In primul rind la intrebarea mea:
"pentru ce trebuie sa achit comision daca persoana juridica se deserveste la aceasta banka?"
mi-a raspuns cu o tonalitate brutala: "achitati sau nu achitati?
Ar fi bine ca banka sa -si testeza personalul...

Hioara Larisa
Moldindconbank
Comenteaza
9
9

Ce renumit e Burduh,si de bine si de rau.

11Par

Coadă

Ieri, la filiala de la PanCom o coadă de mai mult de o oră, pentru a intra în singura cabină, unde e posibil de ridicat un transfer de bani ... Pentru aşa o filială mare nu cred că e foarte bine, când stă lumea şi aşteaptă ... Caseriţa mai zicea "blin", se mai ducea pe la baie, lumea aştepta ...

Case
Moldindconbank
Comenteaza
6
3

Domnisoara, stiti sigur ca transferurile se ridica la orice casa din cadrul bancii, in ceie ce priveste asteptarea in rind ii imposibil sa asteptati o ora.

minciuni

minciuni , sa stii ca ai scris de risul lumii....

cit tine de asa vorbe "Blin", se aude dese ori pe la casa, motivul principal este ca casierii au uitat cum ar trebui sa se comporte cu clientii(1) si in mod normal ar trebuia sa aiba lectii de incepator p/u ei, insa la noi in Moldova ... - ai venit la lukru poftim PC si lukreaza dak doresti...necatind la faptul ca pe la academiiuniversitate nu se invata asa ceva..

NoName

In Cahul frecventez de obicei 2 filiale ale acesti banci. Rindurile in care stai cite o ora e ceva obisnuit, mai ales cind la acelasi ghiseu (si citeodata singurul care functioneaza) se lucreaza si cu transferurile si cu schimbul valutei. Astazi chiar am stat intr-un asa un rind, lucra doar un ghiseu din doua existente.
Legat de personal n-am pretentii, chiar mi se pare destul de educat.

Ruslan

bancomat

bancomatul de la Green Hils (Zadnipru) nu elibereaza mai mult de 500 de lei? Apesi alta suma si apare mesajul cu insuficiente fonduri.

Sergiu
Moldova Agroindbank
Comenteaza
5
4

Probabil ]n bancomat au ramas doar bancnote de nominal mic si fizic nu ar fi posibil sa va elibereze o suma mai mare, ca nu ar fi incaput toate bancnotele necesare pentru o suma mai mare in dispenserul de banconote... In acest caz ar fi o solutie sa efectuati citeva operatiuni repetat una dupa alta.

Ana

plata comunalelor

am vrut să achit facturile comunale, dar surpriză - se poate de plătit numai după orele 14.00.
De unde așa regulă?

Grigore
Mobiasbanca
Comenteaza
9
5

Eu știu că se achită de dimineață pînă la ora 16.00, de obicei, la bănci. Poate la Mobias era ceva probleme cu programa?

Diana

Nu erau probleme, mi-a zis domnisoara ca daca am cont la Mobias sa pun bani pe cont si sa se achite programat, sau sa vin dupa orele 14.00, fiindcă ei primesc plata serviciilor comunale doar între 14.00 - 16.00.
Am plecat alaturi la Agroindbank si am achitat ce am avut de achitat.

Grigore

comisioane schimbate fara sa anunte clientii

Dispun de cont curent si card de debit atasat la cont la Procredit bank. Totul a fost OK pana am aflat pur-intamplator despre faptul ca administratia bancii a majorat tariful pentru administrarea contului curent de la 0 lei, la 2 USD (in cazul meu), in celelalte cazuri, 20 lei.
Asta nu ar suna atat de grav daca acest comision nu urmeaza a fi perceput LUNAR. Respectiv, 24 USD pe an, un tarif pentru care nu cred ca se merita sa-i fii fidel unei banci germane.

Vreau sa trec la Voctoriabank sau Moldova Agroindbank, care dintre acestea le preferati mai mult?

Sandu
ProCredit Bank
Comenteaza
11
12

Cum trebuiau sa anunte clientii?
Cum anunta alte banci despre schimbarea tarifelor?!

Cred ca si ProCredit a facut la fel.
Neanuntati clientii n-au ramas cred.

Nicoleta

Mergi inca o data si concretizeaza ca nu este la sigur comisionul asta de administrare pu conturile legate de card sau Pro-banking... si oricum daca ar fi nu ati achitat pina in prezent nici un tip de comision la contul curent, pe cind majoritatea bancilor il percep demult.

Ana

Comisioanele privind deservirea conturilor de card la Victoriabank sunt mai mici, plus la aceasta sunt primii care au lansat cardurile in RM. Personal, am card la VB si sunt foarte multumita atat de comisioane cat si de oportunitatile oferite!

Elena

Am auzit şi eu despre comisioanle noi aplicate la cardurile de la ProCreditBank, şi mulţi cunoscuţi sunt nemulţumiţi. Eu cred că modificările de comisione au fost efectuat cu scopul de a majora veniturile că după rezultatele financiare pe anul 2012 ale acestei bănci nu prea sunt pozitive.

sergiu

In principiu acest comision nu este pentru card ci pentru mentenanta contului curent. In cazul in care aveti un depozit sau card si ProBanking comisionul nu este retinut.Asa ca mi se pare destul de ok. O zi frumoasa.

rodica

Servicii de brokeraj

M-am deservit la ei. Sunt foarte multumit de serviciile care mi-au oferit pe piata bursiera.

Valentin
Unibank
Comenteaza
6
5

credite

am luat un credit la filiala 11
peste citeva luni a fost micsorata rata dobinzii si m-a sunat de la banca sa semnez acord aditional pentru recalcului ratei

Am card la ei si din 2011 am inteles ca la inceputul anului 2012 deservirea contului au inceput sa o calculeze lunar nu anual ca pina atunci: au recalculat suma deservirii achitata in avans si mi-au transferat-o inapoi pe card, iar lunar imi retrag suma exacta pentru deservire

Ma bucur ca e o banca corecta, cred ca voi deveni clienta fidela )

Marina
Victoriabank
Comenteaza
7
8

Veti face o alegere foarte corecta!!!

Elena

excelent

ProCredit Bank este o banca germana si este cea mai buna banca pe care am stiut vreodata. deservire excelenta, si servicii simple pe intelesul tuturor, in comparatie de celelalte banci care au o mie de produse si nu le inteleg nici macar angajatii. succes ProCreditBank, si stiu ca va deveni una din top 3 in curand.

Diana
ProCredit Bank
Comenteaza
21
17

Diana aş vrea să te întreb dacă nu cumva eşti angajată la ProCreditBank?

Sergiu

nu, nu sunt angajata. Dar n-ar strica ... :)

diana

pana acum da. din 18 februarie au introdus tariful de 2usd lunar pentru intretinerea contului curent. s-a zis cu ei, trec la alta banca.

sandu

Sandu, pt calitate trebuie sa platesti oriunde, incearca la BEM - acolo e gratis intretinerea .... si o sa stai la coada 1 ora si o sa auzi toate stirile satului ... :) succes.

diana

Diana, sunt de acord ca trebuie sa platesti pentru calitate, insa, facand un calcul, cel mai simplu, ar rezulta ca anual ai nevoice sa platesti 24 USD pentru intretinerea contului.
pe cand la alte banci acest comision nu depaseste 3-4-5 dolari, sau echivalentul.
Cred ca prea au exagerat cu modificarea sus-numita.
Ar fi fost mult mai normal sa intre in rand cu lumea, si sa nu aplice niste tarife exagerate.

Referitor la stat la coada, cred ca voi alege Victoria sau Agroindbank, si plus la asta iti poti alege o filiala care nu este supra aglomerata.
Cum n-ai da, 15 USD nu-i gasesti pe jos.

sandu

Aha acum la ProCredit Bank e dezastru, mai ales cu cozile...
Recent au mai facut o modificare, "...orice operatiune facuta treb sa ai buletin, si sa-l dai sa faca si copie, chiar si schimb valutar".
Cit tine de comisioane, e clar ca sunt un pic diferite fata de ce reclameaza ei, o spun din experienta(...)

Mihai

Cindva Procredit lansase o oribila campanie de marketing prin telefon. A trebuit sa fiu nepoliticos cu domnisoara ceea impertinenta care ma contacta in fiecare zi sa imi propuna servicii bancare

Nicu

credit ipotecar

pe parcursul a ultimului an,adica 2012,miam facut o concluzie foarte si foarte negativa referitor la personalul filialei nr 9,si in special la 2 persoane care dupa parerea mea au aratat incapacitatea de a mentine niste relatii bune cu clientii si indeosebi un neprofesionalizm total.miam pierdut deja increderea total in aceasta banca pe motiv ca nici macar nu doreau sa asculte parerea clientului si se bazau mereu pe niste argumente ireale ca cum ar fi FACTORI TEHNICI si FACTORI UMANI.....pe cind asa conditii nici nu au fost prezente in contract....imi pare foarte rau pentru asa o abordare fata de client pe cind aceasta banca se considera una cu viziuni europene si cu un capital strain european!!!!!!!!!!

andrei
Mobiasbanca
Comenteaza
8
3

Cont Bancar

Am deschis cont bancar in euro in aceasta banca, totul a fot facut rapid si usor din punct de vedere al clientului. Intretinerea contului este gratis, comisioanele sunt ok. Unica ce nu mi-a placut, lucratoarea bancii a incercat sa ma impuna sa fac card bancar in afara de cont luand in considerare ca nu am avut nevoie de card ce i-am si explicat ei de cateva ori.

Roman Ispas
Mobiasbanca
Comenteaza
5
4

card

Am avut o experienta platuca cu EuroCreditbank si anume am apelat la serviciu lor de sistem carduri si am ramas surprins de placut de deservire si tarife, precum si de sistemul telebank- ofera posibilitatea deservirii la distanta fara implicarea caruiva angajat al bancii. Sunt multumit de serviciile lor. Este o banca cu tarife minime.

Maxim
EuroCreditBank
Comenteaza
18
8

asta nu inseamna ca celelalte banci nu au asa serviciu ...

diana

maxim posibil pentru lucratorii bancii sunt tarife minime?

salut

comparati cu alte banci si o sa vedeti ca intradevar tarifele lor sunt mai mici, dar deservirea e mai buna...

Alex

Sunt clientul lor, dar ma deranjeaza ca au un site de pe vremea lui mâca Dochița. E iritant, au nevoie de un programist și disineri buni.

Sergiu

Deservirea calitativă

Mi-a plăcut nivelul deservirii la filiala băncii ”Comerțbank” care se află pe str. Kiev, 16/1. L-am vizitat de trei ori și consultanții erau întotdeauna politicoși. Am putut să mă simt calm acolo. În plus, designul încăperii este plăcut.

Daniil
Comerțbank
Comenteaza
27
17