Azi: € 20,4666 lei 0,0563 $ 17,1944 lei 0,0046
Mâine: € 20,4181 lei 0,0485 $ 17,2037 lei 0,0093

Opinia ta

Vă invităm să vă exprimaţi opinia Dvs. faţă de oricare băncă comercială din Republica Moldova. Povestiţi despre experienţa avută, despre calitatea serviciilor sau produselor băncilor ale cărei client sunteţi sau aţi fost.

De asemenea vă rugăm să acordaţi băncii o notă de la 1 la 5, unde:

rating

Am o părere proastă despre această bancă, am avut o experientă negativă în calitate de client, imaginea băncii lasă de dorit, nu am încredere în ea

rating

Imi place foarte mult această bancă, este cea mai bună de pe piată, am încredere în ea, produsele si serviciile ei sunt foarte bune

Nu vor fi publicate mesajele:
— care conţin cuvinte necenzurate
— care au caracter evident/strict de promovare a unui produs sau serviciu
— care au scop clar de jignire sau defăimare a imaginii băncii/produsului/serviciului
— care nu sunt argumentate, de exemplu - lipseşte comentariul în totalitate (doar nota) sau comentarii de tipul "este cea mai bună şi atât"

experientza proasta

au primit la deservire "trezoraria-gradinita" dar ca sa achiti bonul tre sa stai pina la 2 ore in rind ... deoarece ei mia intii deservesc schimba valutar ...
foarte proasta deservire si "succes prin generatii" asta este intr-adevar o degradare prin generatii

victor
Moldindconbank
Comenteaza
1
7

Pai daca tot ati atins "succes prin generatii", atunci va zic urmatoarea:

Suntem in secolul XXI si ca urmare totul trece in mod digital. Puteti achita orice serviciu prin intermediul WEB Banking-ului, cu toate ca la moment e promotie de deschidere a unui card bancar pe gratis pentru achitarea serviciilor. Achitati orice serviciu comunal, gradinita, telefonie mobila s.a. in citeva clipe, la orice ora, neiesind din casa, fara de rinduri si fara de a ajunge la concluzia pe care ati scriso.

O zi buna in continuare.

Iurie

Iurie, as dori sa mentionez ca scris-o se scrie prin cratima.
Despre ce succes prin generatii vorbim daca nu stim elementar a scrie?!

Nina

Iurie, daca cumav reprezentati MICB, atunci va zic ca la capitolul "Achitati orice serviciu comunal, gradinita, telefonie mobila" cred ca mai aveti de lucrat (mai ales in afara Chisinaului ), asa ca nu va laudati, dar actionati. Singura banca la care eram multumit de multitudinea serviciilor ce puteau fi achitate (si am experienta cu cel putin 4 sisteme de bancking de la diferite banci) era BEM, iaca asta MICB nu a preluat de la ei... a preluat ce trebuia bancii, nu ce trebuie clientului

R

Fiecare argumenteaza din informatia pe care o dispune.

Daca BEM a fost atit de tare, atunci unde e BEM acum ?

Nina - comentariul tau e chear copilaresc, ai trasnit ceva numai ca sa nu pari ca tiau inchis gura...

Mr "R", dupa cum am zis, fiecare argumenteaza din informatia pe care o dispune, si doresc sa va comunic ca e imposibil de adaugat un serviciu pina ambele parti nu sunt de acord. Adica, atit timp cit gradinitele aflata inafara orasului nu vor dori sa incheie un contract cu o banca pentru platile in regim electronic, nici o banca nu va oferi achitarea la acea gradinita.

E usor sa arati cu degetul cind esti slab informat. De ce Agro nu are aceste plati ? de ce Mobias nu le are ? de ce MICB nu le are ? de ce celelalte banci nu le au ? si invers, unele banci au anumite plati electronice, iar altele nu le au pe aceleasi plati electronice... Motivul e ca nu sunt incheiate contracte intre parti.

Acum stiti ce si cum. Si rog sa nu dati din nou intrebari inutile, cu scopul de a demonstra ceva. Mai bine comentati ceva constructiv dar nu destructiv.

Elena

Pentru informaţie!!! Toate grădiniţile, taxele la stat, amenzile şi alte plăţi pentru servciile publice pot fi achitate prin serviciul M-pay, disponibil inclusiv in web banking de la Moldindconbank, necesar doar de selectat serviciul "Mpay-servicii publice" şi de introdus nr. facturii dvs. după care confirmaţi plata, atîta tot! durează 1 min. şi nu trebuie de pierdut timp în rînduri la ghişeele băncii. Pentru a nu înmulţi nr. de filiale şi agenţii necesar ca populaţia să se mai informeze despre inovaţiile implementate şi atunci vom fi mai eficienţi şi mai puţin negativ în societate.

Vlad

Vlad, thx de info, dar chiar dupa ce am citit comentariul tau am incercat sa verific chitanta de la gradinita si nu a mers, asa ca "Toate grădiniţile" pentru tine ar putea insemna toate din Chisinau, dar mie imi trebuie mai mult (pe mpay.gov.md sint si in afara Chisinaului, dar nu TOATE). In fine, asta nu tine direct de banca, gradinitile de stat - deci trebuie statul sa contribuie (eu as prefera chiar sa le oblige in cazul dat) la facilitarera platilor inclusiv in format electronic. Dar nici banca (sau reprezentatii ei pe aici, nu se refera anume la Vlad :) ) nu ar trebuie sa strige in glas tare cal noi se face tot si toate, Moldova nu se rezuma doar la Chisinau...

Elena, unde e BEM acuma nu a depins de sistemul lor de online banking (de asta mentionam), daca dezvoltam intrebarea asta mai departe intram in politica. Alte banci nu le critic aici ca nu e pagina opiniilor a altor banci. In general, banca nu trebuie sa se rezume doar la comparari (daca deja suntem mai buni ca restul, de ce sa fim si mai buni?), asta a fost ideea mea cind am scris anterior "mai aveti de lucrat"

R

deservire la Eximbank

Добрый день! Извините, что пишу по-русски. Обслуживаюсь в филиале Eximbank на Рышкановке уже много лет, за это время персонал несколько раз менялся, но, тем не менее, работники филиала всегда готовы ответить на любой вопрос и помочь в решении любой проблемы. Благодарна за терпение и отличное обслуживание. Успехов!!!

Anna
Eximbank
Comenteaza
9
3

contractul cu banca nu e valid !!!!!!!!

D. Nicolae , care me-a raspuns la replica mea pe data de 04/09 /15 . Asi dori sa stiu -ce o sa-mi raspundeti acum ! Eu , peste putin timp o sa plec sa-mi inchid contractul ( numai am incredere in aceasta banca Moldindconbanc , str.Moscova, BD14/1 ) , cu care am incheat un contract FIX pe 2 ani . Deja m-au prevenit , ca-s schimbate conditiile :1 an-fix , urmatorul -flontan. Trebuea sa urmaresc siturile bancii. Eu n-am internet cu mine (lucrind ca badanta peste hotare )si daca am incheiat un contract pe 2 ani FIX -doresc asa sa fie !! E corect cum procedeaza ei ?is lasi !!!

TATIANA
Moldindconbank
Comenteaza
4
6

La moment nici o banca nu ofera depozite cu rata fixa pe 2 ani. La ce banca nu veti deschide asa conditie nu exista. Piata e prea instabila pentru a garanta 2 ani dobinda fixa.
Daca banuiti ca unde vti deschide va fi fix, din nou va gresiti si veti avea aceiasi situatie, gindind ca banca cealalta "is lasi". Moldindconbanc-ul nu e banca rea, eu va asigur ca nu ati inteles corect cind ati intocmit cu ei contractul.

Nicolae

eu am contract cu procredit bank,rată fixă pe 3 ani,până acum nici o problemă,de două ori a câte un an jumate la fel cu rată fixă,fără probleme

vioara

Deservire Carduri EXIMBANK

Am sunat ceva timp in urma la EXIMBANK sa aflu detalii despre cardul VISA GOLD. A vorbit cu mine o doamna care isi impunea limba rusa. Am rugat-o frumos sa vorbeasca in romana ca nu inteleg prea bine rusa, la care aceastat mi-a raspuns: "Da sho vy govorite...." AM VRUT SA SCRIU O RECLAMATIE DAR ACEASTA NU VROIA SA SE PREZINTE.

Astazi am sunat din nou la EXIMBANK si am vorbit iarasi cu aceasta doamna care isi impunea limba RUSA, am reusit sa aflu doar ca o cheama Violeta (ea nu m-a cunoscut) si am rugat-o sa-mi faca legatura cu un operator care vorbeste romana(aceasta nu vroia sa pronunte un cuvint in romana), la care Violeta asa a facut un "offff" de parca toti care vorbesc romana sunt niste rasuri.... eu asa aroganta din partea operatorilor nu am vazut nici la cele mai inutile institutii de stat! Dar aceasta se intimpla la EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca.

Va faceti de ras cu asa operatori. Culmea este ca nici acum nu pot sa scriu reclamatie ca nu-i cunosc numele de familie acestei Violete, si sunt sigur ca nimeni nu poate scri pe ea vre-o reclamatie pentru ca ea nu se prezinta - simplu nu ?

Mi-a devenit antipatica aceasta banca doar din cauza unui operator care nu prea inteleg cum a ajuns ea sa lucreze in asa banca.

P.S. chiar nu examineaza nimeni inregistrarile telefonice ale operatorilor sa vada cum vorbesc acestea cu clientii ?!

RUSINE EXIMBANK

Eugenia Stratulat
Eximbank
Comenteaza
13
2

Secolul XIX...
mda, cum n-am fost client exim asa si nu voi fi

Kolea

"offff"
"Da sho vy govorite...."

Violeta

Stimată Doamnă,

Banca s-a autosesizat pe marginea informațiilor invocate de Dvs. și Vă informează că, pentru investigarea completă și obiectivă a cazului sesizat de Dvs., necesită informații suplimentare. În acest scop, Banca Vă solicită rsespectuos să plasați o reclamație online pe pagina web a Băncii, accesând următorul link http://www.eximbank.com/rom/63/. La întocmirea reclamației, Banca Vă sugerează să descrieți detaliat incidentul invocat de Dvs. și să furnizați date de contact.

B.C. “EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca” S.A. va investiga indubitabil circumstanțele incidentului reflectat în reclamația Dvs. și Vă va expedia un răspuns în formă scrisă la reclamația respectivă.

Banca declară că incidentul descris în comentariul Dvs. nu reprezintă poziția oficială a Băncii, asemenea manifestări de comportament în raport cu clienții Băncii fiind inadmisibile.

B.C. “EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca” S.A. este o instituţie bancară întemeiată pe principii de corectitudine, transparență și respect în relaţiile cu clienţii săi.

De asemenea, cu această ocazie, Banca Vă propune să beneficiaţi de produsele şi serviciile sale, detalii despre care puteţi afla în orice filială/agenţie a Băncii sau pe pagina web www.eximbank.com. În eventualitatea existenței unor întrebări referitoare la condițiile de emitere a cardului de plată Visa Gold, Banca Vă recomandă să apelați la numerele de telefon: (022) 301 156 sau (022) 600 000.

Cu respect,

Conducerea B.C. “EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca” S.A.

EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca

OK.

LL

Banii de pe card.

Am avut carduri si la alte banci, dar numai la Moldinconbank nu poti lua toti banii de pe card. Daca la alte banci bancnota minima eliberata este de 10 lei, apoi aici e de 20 lei. Insa in multe cazuri bancnota minima eliberata este de 50 lei ! Adica daca ai ai 48 de lei in cont, nu-i mai scoti. Sau bancomatul nu-ti poate oferi toti banii, indemnandu-te sa iei o suma mai mica. Cum poate fi calificata asemenea atitudine fata de client? Mai ales ca multe persoane isi iau alocatiile, pensiile, unde conteaza fiecare leu.

Eug.
Moldindconbank
Comenteaza
6
5

Inainte de a face astfel de afirmatii, ati intrebat de la banca de ce oare e asa ? Eu va zic.

1 Bancomatul are un numar limitat de casete cu bancnote.
2. Toate bancomatele Moldindconbanc elibereaza si valuta (care USD care EUR).
3. Precum numarul de casete ce incap in bancomat e limitat si bancomatul elibereaza si Valuta, a fost necesar de micsorat numarul de casete destinate pentru MDL, pentru a pune si Valuta.
4. Bancomatele altor banci sunt mai putin perfiormante pentru a putea elibera si valuta, prin asta ei pun nominal mai mic.
5. Un numar mare de bancomate la Moldindconbank au si optiunea Cash In (Alimentarea cardului) ce la fel are nevoie de caseta separata.

Andrei

Pai la bancomat poate si nu pute-ti primiti bani pina la ultimul banut dar daca va apropiati in incinta filialelor MICB poti retrage toti bani de pe card fara probleme.

Tatiana

Vreau sa raspund comentatorilor mesajului meu. In primul de ce trebuie sa intreb eu ceva la banca? Pe mine m-a intrebat cineva la ce banca sa iau salariul? Nu. Au zis aici, apoi aici.
Oare MICB m-a intrebat daca doresc eu sa achit 5 lei pentru mesaje? Sigur ca Nu. Logic ar fi fost ca doritorii de mesaje sa fie intrebati mai intai ...
Pe cine il doare ca bancomatele elibereaza valuta sau alimenteaza contul. Eu intreb de ce nu pot sa-mi iau TOTI banii si trebuie sa-i las in bancomat? A fost greu ca bancnota de 20 sa fie inlocuita cu cea de 10?
P/u Tatiana. Spuneti-mi va rog, filialele lucreaza la 10 seara sau 6 dimineata? Atunci pentru ce mai exista bancomate daca trebuie sa stau in rand?

Eug.

Sa presupunem ca au fost schimbate bancnotele de 20 cu nominal de 10.

Au venit 10 oameni au scos tot salariul si bancomatul nu mai are bani pentru a elibera si altora,
Acum Dvstra sunteti al 11-a persoana si deja veti veni cu plingerea ca de ce bancomatul nu are bani...

Si MICB va raspunde - Noi am pus nominal de 10 ca Dvstra sa puteti scoate tot salariul insa nu ati reusit deoarece nu mai are bani si urmeaza a fi alimentat.

Vei zice - Alimentatil

In spatele bancomatului nu stea aparat de tapat bani si in RM sunt peste 220 bancomate MICB. Daca ginditi ca la 1 2 3 vine masina si alimenteaza atunci va gresiti.

"Pe cine il doare ca bancomatele elibereaza valuta sau alimenteaza contul" - ca exemplu Eu am nevoie de tot asta si mai putin de leu caci eu achit cu cardul dar nu scot banii de pe el, e timpul de modernizat dar nu sa traim in continuare in evul mediu, sunt sigur ca sunteti o persoana moderna altfel nu ati fi fost capabila de a naviga pe NET. MICB nu lucreaza doar pentru un contingent de persoane ci pentru toti.

"In primul de ce trebuie sa intreb eu ceva la banca? Pe mine m-a intrebat cineva la ce banca sa iau salariul? Nu. Au zis aici, apoi aici"

Chestia data e un absurd, decizia nu a luat MICB dar conducerea Dvsta, cu asa intrebare va adresati la conducerea voasta.


Andrei

Pentru dnul Eugeniu
Eu tot am card salarial la MICB si pina n-am completat cerere ca sa fiu abonata la sms nimeni nu m-a abonat asa ca nu duce-ti lumea in eroare.

Tatiana

1.Vad ca sunt aparatori ai bancii care cu care nu are sens sa discuti.La alte banci se poate si cu bancnote de 10, dar la MICB nu. Mereu apar cu argumente care se lipesc ca nuca de perete. In Moldova, lumea scoate toti banii si nu-i lasa deoarece avem banci cinstite ca lacrima...
2. Repet inca o data: nimeni nu m-a intrebat daca doresc mesaje. Au adus lumea la hurta, au pus semnatura si num. de telefon si gata. Despre mesaje incluse nu a anuntat nimeni.

Basta.

Eug.

Total de acord cu Eugen!
MICB - faceti transparent mai intii actionarii, dupa aia mai incercati sa aparati serviciile voastre.
dati posibilitate oamenilor sa-si scoata banii lucrati cu sudoare. De cash-in (nici nu v-ati sinchisit sa scrieti termenul dat in limba de stat - de parca in Marea Britanie traim) la eliberare de valuta cu un comision bunisor de tot.

Nina

Incompetenții

Vreau sa spun ca sunt client la Procreditbank de mai multi ani și de fiecare data am fost mulțumit însă acum câteva zile am avut o neplăcere cu angajații băncii, flexibilitate zero și parca au degradat în profesionalism. As dori sa sugerezi șefilor de la aceasta banca sa instruiască în fiecare an angajați de calitate și sa pună accent pe profesionalism, ceea ce lipsește la orce banca din RM. Cazul meu este unul primitiv, am avut un transfer din străinătate, de fapt am lucrat cu aceasta banca cu transferuri și de fiecare data parca înțelegeau meseria, acum mi se pare ca e criza mare în tara de sunt atât de agitați. Deci transferul era în contul meu, și trebuia sa achit un bun cu acești bani, îmi serveau banii, la care angajata a spus strict: banii ii puteți scoate numai după 14 zile. La care eu ii zic, în contractul meu cu banca nu am asa ceva, la care ea răspunde fără sa se gândească : este pe site :) eu ii dau replica:Doamna eu nu am făcut contract cu site, fiți serioasa. Am fost la notarul meu, la care îmi spune asa lege nu exista. Revin din nou la bancă, ii spun angajatei sa mai revizuiască contractul meu la care ea zice : pai de ce n-ați deschis cont la notarul dvs.Va imaginați ce sa raspunda:) menționez banca: orașul Balti;strada Ștefan cel Mare.

Lazăr
ProCredit Bank
Comenteaza
5
5

IBAN

E de dorit lucratorii contabilitatii filialelor sa cunoasca ca daca clientul doreste sa transfere clientului persoana juridica, cum ar fi in exemplul meu - companie de microfinantare, la solicitarea de a concretiza IBAN-ul companiei pentru a nu fi eronat si daca este interzis de a da asa informatie de catre lucratori, sa informeze clientii ca acest lucru (IBAN-ul) il POATE AFLA PRIN SAITUL bancii. Exemplul meu a fost refuzul contabilului de a vedea greseala IBAN-ului dat de persoana juridica pentru transfer si lipsa de infomatie in filiala nr.11 unde il pot cunoaste.

IURIE
Victoriabank
Comenteaza
6
3

Moldindconbank o deservire cumsecade

Recent am avut nevoie de a deschide un card si am apelat la mai multe banci pentru informatie insa cel mai bibe am fost deservita la Moldindconbank de pe strada Onisifor Ghibu casierul de la al 2 ghiseu ma informat perfect si mia oferit suport informativ atit pe hirtie cit si verbal mi sau explicat toate ofertele...sunt forte multumita 5 stele

Ana Grama
Moldindconbank
Comenteaza
14
8

am avut si eu ocazia sa vizitez aceasta filiala mia placut si mi e deservirea casieritele sunt receptive

Irina

Plingere

Buna ziua. Referitor la achitarea gradinitei, serviciilor comunale, filiala Moldincombanc, Balti, str. Feroviarilor, vreau sa va spun ca au depasit orice limita. In pofida faptului ca achitarile sint primite de la 14-16, ceea ce nu fiecare cetatean cunoaste si se fac doua drumuri la banca, mai stai in rind citeva ore, ajungi la ora 16 sa te deserveasca si ti se spune:" D-nule, nu va deservesc din principiu ca v-ati revoltat de deservirea noastra, ca ati cerut cartea pentru reclamatii, am refuzat sa v-o prezint si voi depune o plingere impotriva politiei pe care am chemat-o, dar nu a venit. Urmatorul!" Asta i-a spus sotului managerul operativ bancar d-na Dichii Oxana.
Sotul si-a notat numele de familie al lucratorului bancar, iar doamna a tinut sa concretizeze: " Scrie, scrie oricum nimic n-ai ce-mi face!" Eu am vazut multe la bancile noastre, dar sa chemi politia pentru ca omul te intreaba de ce timp de jumatate de ora nu deserviti pe nimeni, si pentru ca s-a defectat sistemul operational iarasi nu clientii au vreo vina.
Stimata Doamna, tin sa va reamintesc ca nu am venit la o banca privata, a Domniei Voastre sa ne deserviti ca sa auzim: Gata esti liber! Poti sa scrii unde vrei, n-ai sa-mi faci nimic!
Chiar si in cazul cind aveti o banca privata pentru ca refuzati sa oferiti cartea pentru reclamatii, pentru ca lezati drepturile cetateanului, pentru brutalitate se raspunde in fata legii.

Liliana
Moldindconbank
Comenteaza
14
6

Bancomatul a retinut cardul la el

Azi am primit cardul comadat prin sistema de bani electronici Payeer.com ei la rindul sau comada cardul la o companie. Am suplinit cardul pentru a face un test la bancomat dar am primit o surpriza dupa ce am ales suma bancomatul a luat cardul si a scris sa ma adresez la banca a acui e cardul. Am sunat la MOLDINCOMBANK si am primit un raspuns neplacut caci trebuie sa ieu certificatul de la banca de unde e cardul care indica ca sunt clientu lor dar asta nu e asa de usor. Ce pot face acum? P.S. Cardul e pe numele meu stiu toata informatia despre card

Ruslan
Moldindconbank
Comenteaza
7
5

Personal necalificat la filiala din Leova

Buna ziua ...de ceva timp sunt clienta acestei banci...si vreau sa mentionez ca la filiala din Leova aveti un personal necalificat..eri am mers la banca pentru a scoate banii..primiti de peste hotare pe linga faptul ca sunt trimisa de la o casa la alta ....asteptind sa mi se dea banii s-a apropiat o doamna si a intrebat de doamna de la casa daca se poate plati o factura...casiera a raspuns ca da....a cea doamna statea la spatele meu ca la piata...la un moment dat i-am facut observatie..ca nu e normal sa stea linga mine...trebuie sa astepte in coridor...deoarece eu aveam o suma de 800de euro..si ma simteam incomod...deranjata...doamna de la casa a vazut situatia...dar nu a luat-o nici o masura..si nu e prima data...cind am deschis contul in banaca angajata isi dadea aere...deoarce mai am un cont deschis la Chisinau...si trebuia sa-l inkid..luna trecuta cind am extras banii..deasemenea o alta angajata cu aere imi raspundea....de cite ori vin la banca mereu ceva apare...

Ana
Moldova Agroindbank
Comenteaza
3
1

Randuri imense

Randuri imense la filiala de la Elat, de 3 ori am fost si toate 3 ori operatorul a gresit suma care trebuia s-o dea la casa. Peste 2 ore state in rand ni s-a spus la casa sa mergem din nou la operator si am fost nevoiti sa stam din nou in rand! Operatorii si casierii lucreaza extrem de lent, tot timpul stau de vorba intre ele si tin clientii cate jumate de ora langa ele.

Vasile
Victoriabank
Comenteaza
7
5

card Maestro

Salut , am la dmv card Maestro , efectuam mereu comenzi pe internet pe site aliexpress.com , chiar ultima comanda era alaltaieri , ieri am vrut sa comand ceva , si azi doar ca nu pot [ pe card bani am ] imi scrie Извините, платёж не был совершён.

Причина
Банк отклонен ваш платеж.
Рекомендация

Пожалуйста, обратитесь в свой банк или попробуйте другую карточку/другой способ оплаты.

care este problema?

Sandu Josan
Eximbank
Comenteaza
4
2

Пожалуйста, обратитесь в свой банк или попробуйте другую карточку/другой способ оплаты.

Ce nu e clar ?

Poate ai Sechestru, poate banca a blocat cardul, poate nivelul cardului deja nu e suficient pentru plati pe internet... sunt foarte multe cauze de ce poate fi asta. Doar la banca o sa va zica care e problema.

Andrei

Problema este in cardurile de tip Cirrus Maestro, la moment acest site nu primeste plati de la cardurile Cirrus Maestro.

Olga

Lauda-ma gura

MAIB-ul isi face atita publicitate si se lauda ca sunt cei mai cei mai, dar cel mai important aspect al succesului - relatiile cu clientii merita nota 2!
De citiva ani am un card la ei pe care primesc salariul. De fiecare data cind am avut cite o intrebare/problema, si ma adresam serviciului clientela sau direct bancii.
De fiecare data - aceeasi impresie si experienta - nimeni nu stie nimic, te trimite la altcineva si tot alergi de la un functionar/telefon/departament la altul - si totul fara rezultat. La urma, ultima persoana la care eventual ajungi - aceeasi poveste - nu stie nimic!
Nu stiu care exact e problema - ca nimeni nu educa angajatii, nu le fac training normal, nu le explica totul ca la carte... Dar mai prosti functionari nu cred ca exista!
Cel mai rau - nici nu le pasa! Nici nu fac efortul sa ajute clientul!
Citeva exemple:
1. O data nu venea parola pt internet banking pe email. Pina la asta lucra. Brusc nu mai lucra. Sun. La telefon o tanti imi zice sa restartez calculatorul!!! Am crezut ca mor de ris! Ce are doamna, de a face un restart cu faptul ca email-urile voastre nu ajung?? Ma duc la banca. Imi zic sa sun la departamentul tehnic. Sun. Aia ma tot transfera. Am obosit. Am renuntat. In doua zile email-urile au revenit de la sine, slava Domnului. Din angajatii MAIB - folos zero!
2. Nu cunosc cuvintul-parola pt Extrasul de cont de card. Na, sa zicem ca am pierdut contractul. Sun la nr indicat in email-ul care vine cu extrasul de cont. Aia imi zic sa sun direct la filiala. La filiala imi zic ca cuvintul parola nu poate fi schimbat. Se mai gindeste. Zice ca hai veniti la filiala sa "incercam." Zic pai la telefon nu se poate? Nu stiu, mai bine veniti.
3. Nici nu mai vreau sa-mi amintesc. Concluzia - incompetenta generala a functionarilor.
Dar atitudinea frate, atitudinea!!! De parca trebuie sa le pupi miinile pt ca nici nu stiu sa-si faca meseria pentru care sunt platiti!

Olesea
Moldova Agroindbank
Comenteaza
19
5

Asa este, ai impresia ca toti angajatii au aterizat acum de pe alta lume si nu cunosc nimic ))

Ana

Problema este alta... lucratorii nu sunt cazuti de pe alta lume, pursimplu spre angajare primesc pe toti (pentru functia de casier desigur) iar cind vine vorba de avansare - sunt promovate nu persoanele capabile, competente care isi stiu lucrul dar rudele... si nici asta nu ar reprezenta o mare problema daca cei care au fost promovati (adica rudele) ar incepe a studia regulamentele si procedurile in care este tot foarte clar descris. ei nici asta nu fac, de ce sa depui efort sa studiezi daca la tine cumatra e Sef Contabil sau matusa e director... si ei cunosc foarte bine ca nimeni nimic nu le va face - de aceea cind se ajunge la o intrebare, ei nu stiu ce-i de facut. si paradoxul este ca daca peste o luna te vei adresa tot la acel pseudo specialist cu aceeasi problema el nu va sti cum sa o rezolve... ASA CA puterea sta in noi

Dorin

Da am o senzatie si eu ca nu intotdeauna personalul competent.

Chiar daca nu ai avut nimic cu bancile, cred-ca nu e complicat sa deschizi paginade pe site a proprii banci si sa citesti unele chestii

Nancy

Azi am fost la ei sa inchid un cont de depozit. Am stat o ORA! Va imaginati?! Functionara nu stia care este procedura, ofta in permanenta, facea fete-fete de parca i-am venit acasa pe nepusa-masa! Nici customer-service si nici competenta profesionala! Ma bucur ca in sfarsit am scapat de ei!

Ola

dobinda depozitului bancar a pers. fizice

de peste 5 ani depozitesc o suma ? (lucrind peste hotare ) -la BC "MOLDINDCONBANK" S. A. Dupa exspirarea contractului , mi s-a intors corect % bancare, dar ultima data -AM FOST UIMITA! SI OBIJDUITA de filiala de pe str.MOSCOVA , BD.14 /1, ca incalcind punctul 6 din contract , ME-AU RETINUT !!! peste 100 €- pentru ZILELE NELUCRATOARE, adica duminicile,sarbatorile...??? Imi pare rau foarte mult, ca numai Domnul stie cum le agonisesc ! Dar cum se inchee contractul -MA RETRAG _N- AM INCREDERE IN ACEASTA BANCA!!!! des imi aduc aminte , ca mai intii de a calcula % lucratoarea a intrat in oficiul sefii- dumn..i a esit , M_A PRIVIT si a dat din cap confirmativ -adica luatii banii, ca-i o ...

Tatiana
Moldindconbank
Comenteaza
8
3

Dna Tatiana... imi pare rau sa aud asa ceva... punctul 6 zice ca dobinda se calculeaza incepind cu urmatoarea zi din momentul semnarii contractului si se calculeaza pe intreaga perioada a contractului... nu e stipulat zi de odihna sau nelucratoare deoarece intra in calculul dobinzii.

Parerea mea e ca dumneavoastre nu ati inteles ceva corect. Ce ati scris nu poate fi.

Nicolae

In cazul ca ceea ce ati zis e adevar, atunci merge vorba de incalcare, si ar fi bine sa va adresati la oficiul central pentru control.

Nicolae

mam gindit sa depun si eu un depozit dar dupa spusele dumneavoastra nu mai fac pasul

serghei

Comertbank

Eu ma deservesc la Filiala din Balti a Bancii Comerciale COMERTBANK. Am numai cuvinte de lauda pentru angajatii de acolo. Ma aranjeaja totul, in special i-mi place graficul de lucru cu clientii de la 09.00 pina la 19.00 fara pauza de masa. Din partea mea 10 cu

Vitalie
Comerțbank
Comenteaza
10
6

foarte dezamagit

Cu citeva luni in urma m-am adresat la Fincombank din or. Balti, care se afla in centrul orasului cu privire la cererea unui credit pentru intreprindere, am venit la banca am discutat cu o fata din credite care m-a condus la directoare, am explicat pentru ce am nevoie de credit, m-au dus de nas citeva zile si intr-un final pentru a primi un credit de la ei trebuia sa ii dau directoarei 2% din suma creditului pentru siguranta ca voi primi acel credit. Am ramas foarte dezamagit si asa procentele acum sunt uriase. Lasa sa munceasca si apoi sa ceara bani.

Vasile
FinComBank
Comenteaza
12
5

Domnul Vasile, bună ziua.

FinComBank este o bancă transparentă în comunicarea cu clienții, construim relații de lungă durată, oferind o deservire de înaltă calitate cu un personal calificat.
Am luat cunoștință cu situația descrisă în comentariul Dvs. De aceea suntem dispuși să discutăm acest caz și Vă așteptăm în Oficiul Central din Chișinău, str. Pușkin 26, tеl. (022) 26-99-40, mob. 069124508, e-mail: fincom@fincombank.com. Dacă informația relatată de Dvs se dovedește a fi reală, vom declanşa investigație pe acest caz.
În caz că nu Vă veți adresa, vom considera situația drept tentativă de a ponegri imaginea băncii.

Cu respect,
FinComBank

Ciobanu

mda...omul trebuie inca sa mai vina si pina la Chisinau si sa-si piarda timpul...proasta reactie din partea bancii

mda

Bună ziua

Persoană dată poate să aleagă: să comunice cu banca la telefon sau să vină la Chișinău. Deaceea au fost indicate numerele de tel. fix și mobil.

Cu respect,
FinComBank

Ciobanu

buna, asa este... si mama mea a luat un credit in 2013 si la fel in final a fost impusa amabil sa achite citeva % din suma pentru garantarea eliberarii banilor.... tentativa de ponegrire nu este, este nevoie de a investiga increderea care a fost acordata functionarilor si inca dezinformarea si multe altele..... succese

Mihai

Deservire MAIB

Am avut o experienta neplacuta cu aceasta banca ( cu toate ca ma deservesc de mult timp la ei), am un card salarial de la MAIB, cu toate ca niciodata nu am facut plati online cardul a fost clonat si a fost o tentativa de a extrage bani fraudulos de pe card , in fine am ajuns la ideia ca sa mi se reemita alt card ca sa nu se mai repete operatii frauduloase (am scris o cerere in filiala la care ma deservesc ca sa fie investigata situatia data dar fara rezultat nu am primit nici un raspuns), in final cu toate ca MAIB-ul nu mia putut asigura securitatea cardului a avut si nesimtirea sa imi ia si o taxa pentru reemiterea cardului- imi pun intrebarea cit de corect a procedat cu mine

Alexandru
Moldova Agroindbank
Comenteaza
3
7

Faptul ca au luat taxa de emitere e corecta. Daca in urma investigatiei se depisteaza ca vinovata e banca atunci banii ii intorc inapoi.
Faptul ca nu aveti un raspuns la frauda - totul depinde de cit timp a trecut din ziua depunerei cererei. Investigatia poate dura pina la 90 zile.
Dar de regula banca se asigura de la asa fraude prin contract, unde e stipulat ca banca nu poarta raspundere pentru utilizarea cardului in anumite tari, sau regiuni.

Andrei

presupun ca esti un lucrator bancar de asta si ii aperi interesele dar de fapt eu nu am achitat niciodata prin internet si cardul nu a fost scos din RM, de ce trebuie sa achit un comision de care de fapt nici nu sunt vinovat eu, de fapt aici banca trebuie sa imi ofere siguranta la sursele financiare pastrate pe card, deja e mai mult de 90 de zile dar fara succes banca nu ma mai contactat

Alexandru

Nici nu o sa te contacteze... Ei daca nu teau sunat, au uitat de tine. Depune cerere la sediul central, sau plingere in cartea de reclamatii plus cerere la sediul central. Precum ca "am avut problema data la data de si pina acum nu a fost solicitata, si nici nu am fost contactat de banca pentru cel putin sa ma anunte ca cererea mea nu a fost pierduta si se examineaza". Despre comision, e platit de client, pentru asigurare, caci daca banca achita comisionul, clientul e vinovat, si nu doreste sa achite nici un comision, e pierdere pentru banca. Insa viceversa cind clentul achita, banca e vinovata, ea reintoarce.

Daca a trecut timp indelungat fara de raspuns, mult probabil ca cererea ta asa si sta intr-un dulap plin de colb... asa ca insista, depune cereri la sediul centra (ei nu vor neglija cererea cu precis), depune plingere, solicita cartea de reclamatii... Nu esti copil mic, stii ce sa faci.

Andrei

conditii proaste

MAIB-ul se laudă din răsputeri că este prima, dar, nu prea am observat aceasta în filiala de la Rezina, au cabinete mici unde lucrează cîte doi angajați aceasta creînd situații jenante pentru clienți, mai ales că în timpul deservirii mai poate fi prezent și un alt client, și agentul de pază a filialei care-și permite să mai tragă din timpul deservirilor. Au un xerox comun, te fugăresc după semnături pe la contabil - că a verificat, pe la contabil șef - că a acceptat, (- dute la contabil să verifice, dute la contabil șef să accepte, dute la et. 1 la cassă să achiți, vină înapoi cu chitanța să-i fac o copie etc.)
Aș vrea să scriu despre ei de bine dar nu prea am ce, poate dacă deschideau măcar o fereastră cînd mă aflam la ei în încăperile invechite și cu un aier închis poate scriam de aierul de afară, dar .... aprecierea mea pentru ei este una foarte proastă.
Despre angajați vreau să spun că după condițile în care lucrează sunt foarte și foarte devotați lucrului și amabili sunt.

Viorel
Moldova Agroindbank
Comenteaza
13
5

incepem cu NU

Vineri la 17.00 am intrat in Moldinconbank pe Stefan cel mare. Pe usa e scris ca persoanele fizice sunt deservite pana la ora 19. Eu am intrebat un domn de la credite si am intrebat daca se poate de deschis un cont si mi se spune NU deoarece ele lucreaa pana la 16.30,insa intrebati la domnisoare. OK. Ma duc la domnisoare si intreb, si ele din nou incep cu NU deoarece cardurile nu se deschid la ora 17, asa ca NU, nu se poate. Eu pur si simplu am fost complesita de atata NU de la personal care trebuie sa lucreze pana la ora 19.

Eu chiar am vrut sa deschid un cont la ACEASTA banca, insa NU.

Dorina
Moldindconbank
Comenteaza
27
8

Nu lucrez la Moldindcombank, în altă bancă, deci nu iau apărarea acestei bănci, dar într-adevăr, nu toate operațiunile se pot face pînă la ora 19.00. Pentru a elibera un transfer, a schimba bani, a pune niște bani pe cont curent- e nevoie de casier doar, Dar pentru a deschide un cont, un depozit sau un card sunt implicați mai mulți lucrători. Doar casierii lucrează pînă la ora 19, nu și operatorii, contabilii...

Diana

In ce consta Ghiseul unic la Moldincombank atunci?! :)
Cunosc notiunea de "ghiseu unic" folosita de alte banci, dar respectiva persoana efectueaza tot spectrul de servicii.

D