Sondaj

Programul "Prima Casă" propus de autorități este ...

Opinia ta

Vă invităm să vă exprimaţi opinia Dvs. faţă de oricare băncă comercială din Republica Moldova. Povestiţi despre experienţa avută, despre calitatea serviciilor sau produselor băncilor ale cărei client sunteţi sau aţi fost.

De asemenea vă rugăm să acordaţi băncii o notă de la 1 la 5, unde:

rating Am o părere proastă despre această bancă, am avut o experientă negativă în calitate de client, imaginea băncii lasă de dorit, nu am încredere în ea

rating Imi place foarte mult această bancă, este cea mai bună de pe piată, am încredere în ea, produsele si serviciile ei sunt foarte bune

Nu vor fi publicate mesajele:
— care conţin cuvinte necenzurate
— care au caracter evident/strict de promovare a unui produs sau serviciu
— care au scop clar de jignire sau defăimare a imaginii băncii/produsului/serviciului
— care nu sunt argumentate, de exemplu - lipseşte comentariul în totalitate (doar nota) sau comentarii de tipul "este cea mai bună şi atât"

 

Toate opiniile

 

comisioane schimbate fara sa anunte clientii

Dispun de cont curent si card de debit atasat la cont la Procredit bank. Totul a fost OK pana am aflat pur-intamplator despre faptul ca administratia bancii a majorat tariful pentru administrarea contului curent de la 0 lei, la 2 USD (in cazul meu), in celelalte cazuri, 20 lei.
Asta nu ar suna atat de grav daca acest comision nu urmeaza a fi perceput LUNAR. Respectiv, 24 USD pe an, un tarif pentru care nu cred ca se merita sa-i fii fidel unei banci germane.

Vreau sa trec la Voctoriabank sau Moldova Agroindbank, care dintre acestea le preferati mai mult?

11
12

Sandu·ProCredit Bank·26 februarie 2013

Cum trebuiau sa anunte clientii?
Cum anunta alte banci despre schimbarea tarifelor?!

Cred ca si ProCredit a facut la fel.
Neanuntati clientii n-au ramas cred.

Nicoleta·26 februarie 2013

Mergi inca o data si concretizeaza ca nu este la sigur comisionul asta de administrare pu conturile legate de card sau Pro-banking... si oricum daca ar fi nu ati achitat pina in prezent nici un tip de comision la contul curent, pe cind majoritatea bancilor il percep demult.

Ana·27 februarie 2013

Comisioanele privind deservirea conturilor de card la Victoriabank sunt mai mici, plus la aceasta sunt primii care au lansat cardurile in RM. Personal, am card la VB si sunt foarte multumita atat de comisioane cat si de oportunitatile oferite!

Elena·05 martie 2013

Am auzit şi eu despre comisioanle noi aplicate la cardurile de la ProCreditBank, şi mulţi cunoscuţi sunt nemulţumiţi. Eu cred că modificările de comisione au fost efectuat cu scopul de a majora veniturile că după rezultatele financiare pe anul 2012 ale acestei bănci nu prea sunt pozitive.

sergiu·15 martie 2013

In principiu acest comision nu este pentru card ci pentru mentenanta contului curent. In cazul in care aveti un depozit sau card si ProBanking comisionul nu este retinut.Asa ca mi se pare destul de ok. O zi frumoasa.

rodica·03 mai 2013

 

Servicii de brokeraj

M-am deservit la ei. Sunt foarte multumit de serviciile care mi-au oferit pe piata bursiera.

6
5

Valentin·Unibank·14 februarie 2013

 

credite

am luat un credit la filiala 11
peste citeva luni a fost micsorata rata dobinzii si m-a sunat de la banca sa semnez acord aditional pentru recalcului ratei

Am card la ei si din 2011 am inteles ca la inceputul anului 2012 deservirea contului au inceput sa o calculeze lunar nu anual ca pina atunci: au recalculat suma deservirii achitata in avans si mi-au transferat-o inapoi pe card, iar lunar imi retrag suma exacta pentru deservire

Ma bucur ca e o banca corecta, cred ca voi deveni clienta fidela )

7
8

Marina·Victoriabank·14 februarie 2013

Veti face o alegere foarte corecta!!!

Elena·15 februarie 2013

 

excelent

ProCredit Bank este o banca germana si este cea mai buna banca pe care am stiut vreodata. deservire excelenta, si servicii simple pe intelesul tuturor, in comparatie de celelalte banci care au o mie de produse si nu le inteleg nici macar angajatii. succes ProCreditBank, si stiu ca va deveni una din top 3 in curand.

21
17

Diana·ProCredit Bank·02 februarie 2013

Diana aş vrea să te întreb dacă nu cumva eşti angajată la ProCreditBank?

Sergiu·04 februarie 2013

nu, nu sunt angajata. Dar n-ar strica ... :)

diana·09 februarie 2013

pana acum da. din 18 februarie au introdus tariful de 2usd lunar pentru intretinerea contului curent. s-a zis cu ei, trec la alta banca.

sandu·23 februarie 2013

Sandu, pt calitate trebuie sa platesti oriunde, incearca la BEM - acolo e gratis intretinerea .... si o sa stai la coada 1 ora si o sa auzi toate stirile satului ... :) succes.

diana·24 februarie 2013

Diana, sunt de acord ca trebuie sa platesti pentru calitate, insa, facand un calcul, cel mai simplu, ar rezulta ca anual ai nevoice sa platesti 24 USD pentru intretinerea contului.
pe cand la alte banci acest comision nu depaseste 3-4-5 dolari, sau echivalentul.
Cred ca prea au exagerat cu modificarea sus-numita.
Ar fi fost mult mai normal sa intre in rand cu lumea, si sa nu aplice niste tarife exagerate.

Referitor la stat la coada, cred ca voi alege Victoria sau Agroindbank, si plus la asta iti poti alege o filiala care nu este supra aglomerata.
Cum n-ai da, 15 USD nu-i gasesti pe jos.

sandu·26 februarie 2013

Aha acum la ProCredit Bank e dezastru, mai ales cu cozile...
Recent au mai facut o modificare, "...orice operatiune facuta treb sa ai buletin, si sa-l dai sa faca si copie, chiar si schimb valutar".
Cit tine de comisioane, e clar ca sunt un pic diferite fata de ce reclameaza ei, o spun din experienta(...)

Mihai·16 aprilie 2013

Cindva Procredit lansase o oribila campanie de marketing prin telefon. A trebuit sa fiu nepoliticos cu domnisoara ceea impertinenta care ma contacta in fiecare zi sa imi propuna servicii bancare

Nicu·24 mai 2013

 

credit ipotecar

pe parcursul a ultimului an,adica 2012,miam facut o concluzie foarte si foarte negativa referitor la personalul filialei nr 9,si in special la 2 persoane care dupa parerea mea au aratat incapacitatea de a mentine niste relatii bune cu clientii si indeosebi un neprofesionalizm total.miam pierdut deja increderea total in aceasta banca pe motiv ca nici macar nu doreau sa asculte parerea clientului si se bazau mereu pe niste argumente ireale ca cum ar fi FACTORI TEHNICI si FACTORI UMANI.....pe cind asa conditii nici nu au fost prezente in contract....imi pare foarte rau pentru asa o abordare fata de client pe cind aceasta banca se considera una cu viziuni europene si cu un capital strain european!!!!!!!!!!

7
3

andrei·Mobiasbanca ·02 februarie 2013

 

Cont Bancar

Am deschis cont bancar in euro in aceasta banca, totul a fot facut rapid si usor din punct de vedere al clientului. Intretinerea contului este gratis, comisioanele sunt ok. Unica ce nu mi-a placut, lucratoarea bancii a incercat sa ma impuna sa fac card bancar in afara de cont luand in considerare ca nu am avut nevoie de card ce i-am si explicat ei de cateva ori.

5
3

Roman Ispas·Mobiasbanca ·28 ianuarie 2013

 

card

Am avut o experienta platuca cu EuroCreditbank si anume am apelat la serviciu lor de sistem carduri si am ramas surprins de placut de deservire si tarife, precum si de sistemul telebank- ofera posibilitatea deservirii la distanta fara implicarea caruiva angajat al bancii. Sunt multumit de serviciile lor. Este o banca cu tarife minime.

18
8

Maxim·EuroCreditBank·20 ianuarie 2013

asta nu inseamna ca celelalte banci nu au asa serviciu ...

diana·02 februarie 2013

maxim posibil pentru lucratorii bancii sunt tarife minime?

salut·14 februarie 2013

comparati cu alte banci si o sa vedeti ca intradevar tarifele lor sunt mai mici, dar deservirea e mai buna...

Alex·04 iunie 2013

Sunt clientul lor, dar ma deranjeaza ca au un site de pe vremea lui mâca Dochița. E iritant, au nevoie de un programist și disineri buni.

Sergiu·03 octombrie 2013

 

Deservirea calitativă

Mi-a plăcut nivelul deservirii la filiala băncii ”Comerțbank” care se află pe str. Kiev, 16/1. L-am vizitat de trei ori și consultanții erau întotdeauna politicoși. Am putut să mă simt calm acolo. În plus, designul încăperii este plăcut.

25
17

Daniil·Comerțbank·19 ianuarie 2013

 

antireclama propriilor produse

O nformatie pentru conducerea bancii - filiala Floresti a BEM face antireclama cardurilor bancare in favoarea eliberarii salariilor in numerar, ceea ce in zilele noastre poate fi socotit ca un complot asupra promovarii produselor noi si performante. Lucrul respectiv se face public, povestind potentialilor utilizatori de carduri bancare despre dezavantajele acestora, in acest mod ducind clientii in eroare.

10
4

Ion·Banca de Economii·15 ianuarie 2013

 

consultanta in depozite

Am avut onoarea sa vizitez aceasta banca chiar in mai multe filiale nr. 15. si cea de la pancom , personalul a fost foarte politicos (necatind la faptul ca erau tare ocupati), straniu dar asa este , tinuta foarte adecvata , mi-au explicat foarte bine conditiile si in bun sfirsit an deschis un cont!! Mersi mult lor

7
9

Ionel·Moldova Agroindbank·11 ianuarie 2013

Din spusele tale ai deschis un cont de depozit la maib acum un an. Ce parere ai, esti multumit. Multumesc anticipat.

Romica·06 aprilie 2014

 

bancomat

la bancomatul de la Ciocana Venezia tastatura lucreaza rau, trebuie sa apesi de 3 ori ca sa se apese normal

8
7

Valeria·Moldova Agroindbank·26 decembrie 2012

pai la unul din bacomatele din filiala de linga Centrul de moda e aceeasi problema :(
pina apesi butoanele - te dor degetele

diancic·25 martie 2013

 

indiferenta

nu stiu cum la late filiala , dar la filiala de linga primaria capitalei e cam de nota 2 , m-am dus la ei ca sa deskid un depozit , acolo mi-a inceput in limba rusa , dar pe mine ma interesa un indiciu la care ea mi-a spus ca nu stie precis , atunci m-am dus la seful , acela mi-a spus pe sleau ca el nu se poate pronunta precis la intrebarea mea ,

12
9

sergiu·Banca Socială·18 decembrie 2012

Noroc Sergiu! Din curiozitate, aştept să te expui şi despre BEM, BCR, Comerţ, Eurocredit, MICB şi Procredit... îmi pare că nu mai sunt))

Alexandru·19 decembrie 2012

alexandru , eu caut ce-mi convine mie , daca la dumneavoastra v-o aratat o banca asta nu inseamna ca toti trebuie sa-i fie clienti , fie ii convine fie nu , intotdeauna este ceva mai bun ...

sergiu·20 decembrie 2012

 

deservirea dezamagire totala

forate dezamagit de victoriabanc care se vrea prima , am avut un depozit care exipira duminica , kind m-am dus sa-l ridic mi-a fost spus ca pot ridica doar dobinda , iar suma depozitului trebuie sa ma duc la fililala din centru , m-am dus acolo rind si nervi ,i-am luat intrun sfirsit , pe urma am facut kiteva transferuri spre rusia operatorul sau ca era noua sau ca era dupa betie (post , nirvana) am facut un transfer in 3 ore nu glumesk , (acelasi transfer l-am facut la bem in 10minute), acum nu demult mi s-a furat cardul si s-a incercat de scoatere a banilor de la un bancomat de la flacara , cardul mi l-a blocat , m-au sunat akasa mi au spus ca l-au blocat si i-am intrebat daca pot sa vad cine a incercat sa mi ia banii de pe card , la care mi-au spus ca la orice filiala pot cere inregistrarea , eu m-am dus la filiala unde s-a incercat retragerea , acolo mi s-a spus sa ma duc la oficiul central , m-am dus la oficiul central unde am indeplinit o cerere pentru a mi face o inregistrare la locul si momentul blocarii cardului , am platit in casa 16 lei si mi-au spus sami cumpar flasca ca sa imi skrie inregistarea si sa vin peste o zi sami dea inregistarea pe flaska , adauza mau sunat si miau spus ca nu au videocamera la bancomatul cela (20 lei drumul spre capitala , 3 lei la marsutaca spre fililala de la flacara , 3 lei pentru drum spre oficiul central , 16 lei taxa pentru inregistrare , 80 lei pentru flaska , 20 lei inapoi akasa o zi perduta ) pentru nimic ,

20
3

sergiu·Victoriabank·15 decembrie 2012

flaska cretca nu a ramas la banca. De ce o socoti?

dorin·24 februarie 2013

dorin , iaca kind ai sa pierzi o zi pentru incompententa cuiva , stiind ca de tine depinde vreo 18 oameni , si iti va goli casa cineva atunci imi vei spune face de socotit flaska sau nu

segiu·09 aprilie 2013

 

depozit

am vrut sa deskid un depozit la uni , dar kind am aflat conditiile am renuntat , au fost amabili si mi-au lamurit detaliile pe care in volantine nu le skriu

6
3

sergiu·Unibank·15 decembrie 2012

 

depozit

la capitolul depozite foarte satisfacut , mai ales ca imi convine ca manusa , dar la comisioanele pentru deservire card nu prea satisfacut

12
3

sergiu·Moldova Agroindbank·15 decembrie 2012

 

depozit

depozitele pe care le au lasa mult de dorit , intotdeauna au ceva care sati ia din dobinda , dezamagit total , unica ce ma multumeste kiteodata cursul valutar la euro , restul cherche cherche

9
2

sergiu·Mobiasbanca ·15 decembrie 2012

 

card

am fost foarte multumit de felul cum am fost deservit ,dar cunostintele lasa mult de dorit, pentru ca kind intrebam ceva la fiecare a treia intrebare se skimba interlocuitorul , insa au fost foarte amabili , iar reclama cu depozitul maxima este de nota 2

8
3

sergiu·FinComBank·15 decembrie 2012

 

sugestie

ar fi bine ca orice cont sau depozit sa poata fi deservit la orice filiala a eximului, nu doar la acea la care am deskis contul

8
3

sergiu ·Eximbank·15 decembrie 2012

 

sugestie

nu este comod ca un cont sau un depozit trebuie sa-l deservesti doar la filiala unde l-ai deskis , uneori angajatii nu prea stiu dedesupturile la unele depozite sau informatii despre carduri , apoi trebuie sa le lamuresti tu in alta limba dekit cea de stat ce vrei

10
4

sergiu·Energbank·15 decembrie 2012

 

Dl.

Banca schimbă rechizitele fără a mă anunța (doar a fost scris pe site!), transferurile internaționale pot merge si 1-2 săptămâni în loc de 24 ore, la case in 90% din cazuri e coadă de 40-50 minute. Am decis să merg la altă bancă.

8
5

Andrian·Moldindconbank·12 decembrie 2012