Azi: € 19,3301 lei 0,0438 $ 16,6631 lei 0,0076
Lu: € 19,4396 lei 0,1095 $ 16,6856 lei 0,0225

Opinia ta

Vă invităm să vă exprimaţi opinia Dvs. faţă de oricare băncă comercială din Republica Moldova. Povestiţi despre experienţa avută, despre calitatea serviciilor sau produselor băncilor ale cărei client sunteţi sau aţi fost.

De asemenea vă rugăm să acordaţi băncii o notă de la 1 la 5, unde:

rating

Am o părere proastă despre această bancă, am avut o experientă negativă în calitate de client, imaginea băncii lasă de dorit, nu am încredere în ea

rating

Imi place foarte mult această bancă, este cea mai bună de pe piată, am încredere în ea, produsele si serviciile ei sunt foarte bune

Nu vor fi publicate mesajele:
— care conţin cuvinte necenzurate
— care au caracter evident/strict de promovare a unui produs sau serviciu
— care au scop clar de jignire sau defăimare a imaginii băncii/produsului/serviciului
— care nu sunt argumentate, de exemplu - lipseşte comentariul în totalitate (doar nota) sau comentarii de tipul "este cea mai bună şi atât"

card fincompay

sunt multumit de cardul de la fincombank si de serviciul fincompay.com, pot achita servicii de la calculator la orice ora fara rind.

student
FinComBank
Comenteaza
7
10

Credite

dobinzile la credite sunt destul de bune, conditiile OK, mi-au cerut pachetul de documente acceptabil, au fost rapizi si amabili. Sunt ca albinute - mici si harnici. Bravo!

Nicolae
EuroCreditBank
Comenteaza
15
6

La UNIBANK este cea mai buna deservire la servicii de brokeraj

Am facut cateva tranzactii bursiere prin brokerii de la Unibank si am ramas foarte multumit. Comisioanele sunt mici, brokerii sunt foarte deschisi, totul se face rapid, iti explica orice moment pe care nu-l intelegi, mereu te informeaza ce se petrece pe piata bursiera. Recomand!

Andrei Nicu
Unibank
Comenteaza
8
5

cat de mici sunt comisioanele?

Victor

http://unibank.md/files/files/Tarife Valori Mobiliare rom.pdf

Andrei Nicu

Deservire zero

VictoriaBank - agentia din centru, pare-se 4, pe Stefan cel Mare - pff, nu ca au nivel scazut de deservire, ei nu au asa ceva deloc. Nu dau buna ziua chiar daca ii saluti, se uita in monitor. Fete acrite parca stau acolo minim 30 de ani si elibereaza transferuri. Zero!!!
M-a mirat mult lipsa deservirii la aceasta banca

La revedere nici atit. Nu se stie ce-i asta.
Diferenta totala fata de ProCredit Bank, la ceva pasi distanta, o deservire foarte buna, am citeva conturi la ei si mereu vin cu cea mai mare placere

Violeta
Victoriabank
Comenteaza
18
14

din start spun ca nu am nimik cu aceasta banca, dar poate Violeta ai intrat in ultimul minut in banca nu?...asa patesc unii...fete acrite...da probabil era vreo problema... nu pot sa cred ca pursisimplu asa casierul nu v-a acordat nici o atentie...iar la ProCredit eu am abservat ca ei au mai mult personal, mai multi casieri, si desigur ca fiecare isi va gasi puterea sa fie kit mai amabil...LOL

cine

sigur, ba ca e simbata la acea filila de la VictoriaBank si nu sunt amabili,ba ca au vrio problema sau ca e sfirsit de zi...se gasesc motive multe, asta e ce sa faci,si daca am compara cu ProCredit Bank din cite stiu acolo e ghiseu universal si lucratorii efectueaza intreg spectru de operatiuni la un singur ghiseu ceea ce as putea intelege vrio posibila acreala:))cu toate ca nu este asa dupa cum am observat,dar la VictoriaBank casierul se ocupa doar de cite o operatiune,transferuri aparte,casa -aparte...si se pune intrebarea cine ar putea sa gaseasa putere de amabiliate cel cu un 1 transfer sau cel cu citeva operatiuni pt fiecare client?!? :) intereant, nu? dar asta e...nu e o problema a noastra cred :)) oricum suntem in putere sa alegemi desinestatator banca potrivita~! Succese!

Olivia

nu am intrat in ultimul minut. Si chiar daca as fi intrat - e oare aceasta o scuza?! Ma indoiesc. Am numarat in total 5 oameni la deservire - e oare putin?

Stiti ce inseamna customer care? Cred ca nu daca incercati sa gasiti o scuza lipsei de deservire in aceasta banca.

Violeta

eu cred ca v-ati atras singura aceasta situatie in viata dvs...de ce eu nu am avut niciodata astfel de situatii? ...

da

Fiecare cum vede lucrurile, daca ati intrat indispusa in agentie, pai si situatia ati descris-o conform dispozitiei. Deservirea e destul de ok, poate nu e la cel m ai inalt nivel.Daca ai lucra si tu de la 8 la 18.00. as vedea ce putere ai mai avea sa zambesti oricui! Succese!

ea

ea, ma scuzi, am trecut cumva la "tu" ?

Da, lucrez de la 9 la 18 si zimbesc chiar si dupa 18.
Daca deservirea aia e destul de ok, e clar nu vom evolua in zeci de ani....

Violeta

opa, acum am inteles unde lucreaza de fapt Violeta

cineva

Nu stiu de ce protejati aceasta banca unii dar va zic ca eu achit banalele facturi la Victoria din Mall Dova. Aproape de fiece data ma ciocnesc cu o atitudine de pofighism, de abordare neadecvata. Odata am intrebat casiera de ce imi arunca banutii din rest printre multimea de banuti deja existenti la ghiseu (au cate o gramada acolo) la care ea imi zice ca sa-mi aleg atatea cati trebuie sa-mi iau. Niciodata nu am vazut sa zambeasca cineva si sa-ti zica buna ziua ori la revedere si multumim ca ati utilizat serviciile bancii noastre. A fi bruscat ori desconsiderat in filiala aia e o norma se pare

Adriana

Nu cred Adriana ca ai intrat in banca, te-ai salutat ca un om civilizat...si...dupa asta te-ai ciocnit cu atitudinea de care ai scris...Problema e in tine...parerea mea...o atitudine negativa naste o reactie negativa...bine ca a numara banutii in plus ai stiut...crezi ca s-a imbogatit casierul din ei? :))...incearca sa-ti schimbi atitudinea si totul se va schimba in jurul tau...p.s.:nu lucrez in banca, doar am observat ca esti "pornita" negativ...si inca...o cunostinta mi-a spus ca bancile nu au nici un profit din banalele facturi...ci sunt impuse de Banca Nationala sa le primeasca de la populatie...deci...munca in plus gratis...asa ca sa stam cuminti si sa asteptam pina vom fi deserviti...scuze daca am scris cam dur...

NB

NB, bani si iar bani, profit, imbogatire...
Sensul vietii?!
Ce are profitul si imbogatirea pe care ai tot evidentiat-o aici cu nivelul de deservire?

Dupa tine e asa:
profit = atitudine omeneasca
nu-i profit = atitudine de nimic?

daca ne conducem dupa legile expuse de tine cu economie la pamint ne vom ciocni de atitudinea data mult si bine.
mda, asta e parerea noii generatii care trebuie sa schimbe ceva...

bani, bani, bani.
nu ai bani esti un obiect, ai bani, ai atitudine porceasca, e ok...
NB, iti recomand sa stai tu in rind cuminte mai departe, eu voi prefera sa lupt cit de cit cu atitudinea indiferenta si de nimic

Violeta

De cite ori am intrat in Victoria banv am avut situatii de raceala din parte angajatilor, am sta intr-o zi vri-o 40 de min ca sa dezactivez cardul ca in final dna sa spuna ca nu are blanc de cerere si la calc colegului numai este, hop si colegul a intrat si ft arogant a spus k la el e zi libera si nu are timp sa imi scoata o cerere asa ca" mai bine veniti in alta zi",Amabil. Uneori simt o stinjeneala sa ii intreb ceva.Da, la ProCredit numai intri si fetele te saluta si te intreaba cu ce te pot ajuta.

Maria

Buna, sunt deacord cu Adriana in totalmente reprezintanta de la Malldova are un personal cred eu oribil de tot nu numai ca nu se saluta dar nici nu au respect fata de clienti. Intr-o zi am fost si eu socata de felul in care am fost deservita era sarbataore numai tin minte care si seara pe la vreo 19.00 m-am apropiat de reprezintanta pentru a primi un transfer rindul era imens si nu exagerez deloc la un moment dat unul din cei doi operatori sa sculat si a plecat la care eu imi cer scuza si intreb operatoarea care a ramas unde a plecat colegul la care domnisoara brutal imi raspunde la masa eu ma uit mirata la ora asta? la care si mai brutal raspunsul da si noi nu trebuie sa mincam sau si? nu cred ca e normal o asa comportare tot in aceea reprezentanta o alta data la fel sa primesc un transfer la operator am terminat toate formalitatile dupa care trebuea sa ma adresez controlorului ma apropii de masa controlorului unde asteptau 3 persoane la care intreb unde este controlorul? au dat din umar si atit din camera auxeliara se auzeau niste ristite astept 5, 10 minute si intreb paznicul unde e controlorul am astepta in rind 20 minute pina sa ajung la operator dupa asta mai astept sa se apropie controlorul la care din camera de unde se auzeau risitele a iesit controlorul care era foarte indignat ca cum eu mi-am permis sa-l deranjezi credeti ca e normal nu, nu si iarasi nu.

Evan

Sunt deacord ca fiecareia din noi le-ar placea sa fie deserviti la maxim de la buna ziua pina la o zi frumoasa !!! Dar sincer daca si clientii ar avea putina rabdare si intelegere ca operatorul care-i efectueaza tranzactia nu doarme dar deserveste cite sute de cilenti pe zi cu o multimea de operatiuni !!! Daca la ProCred. deservesc cite 10 clienti pe zi si normal ca o sa va zimbeasca si o sa va "pupe" ca a-ti intrat si pe la ei. Si in genere un sfat daca ceva cu-ti convine tute acolo unde te simti bine !!!!

aur

Card

Seara buna
Am o intrebare : daca pot cumva sa vad online daca pe contul meu a fost efectuat transferul : au ajuns banii sau nu ?
Multumesc .

Wika
Moldova Agroindbank
Comenteaza
2
8

http://www.maib.md/ro/new-internetbanking/

Olga

Orele de primire - doar pina la 16-00.

Azi am ramas foarte neplacut surprins, cind am pupat usile inchise ale oficiului central, la orele 16-00. Iar din graficul afisat pe usa reese, ca asta-i regimul normal.

Dragi bancheri, eu inteleg ca sunteti cointeresati sa lucrati doar cu business-ul, dar oamenii simpli nu trebuie uitati.

Ma folosesc de toate inovatiile voastre (internet, sms banking), dar USD pe cont n-am alftel cum sa pun.

Alex
Victoriabank
Comenteaza
8
6

Bună ziua! Stimate Domn, Vă comunicăm că, Victoriabank ţine în mod indispensabil la fiecare client al său. Locaţiile Victoriabank au un orar bine stabilit în dependenţă de nr. de filiale şi agenţii din regiune. În cazul dat, o filială de alternativă este Filiala nr. 29 situată pe str. Sfatul Ţării, 29, a cărui program de lucru este de la orele 9.00 -17.00. Vă mulţumim!

Feedback Victoriabank!

intotdeauna se vor gasi nemultumiti...de orice...p.s.: nu am nici o legatura cu aceasta banca

ps

Straniu de ce Victoriabanl nu incearca sa-si ceara scuze si sa investigheze cazul. De ce nu intreba care a fost locatia sau data deservirii? Ar fi util! si clientul s-ar simti DESERVIT si nu nesatisfacut.

Feedback?

De ce straniu, daca cititi mai atent opinia Dl Alex, vedeti clar k vorbeste despre sediu central al bancii.....si programul oficiului central este de la orele 8.30 -16.00 nu vad care e problema. Si pentru ce sa-si ceara scuze, daca acesta este programul de lucru? Sau trebuie sa lucreze non stop ?!!!!!!!!!!

aliona

MAIB publicitatea

Spoturile de la MAIB sunt super, sunt cele mai memorabile!!!

natalia
Moldova Agroindbank
Comenteaza
13
7

Este evident k lucrezi la MAIB, dar crede-ma k nu sunt cele mai ok....barbatul, din toate spoturile voastre publicitare este insuportabil, de aici concluzia k si spoturile devin insuportabile!!!!! Keep calm.....

Evelina

Nu sunt angajata MAIB si nici macar nu sunt clienta lor, spun doar ceea ce cred ca este bine la ei...mie acest domn nu mi se pare deloc insuportabil.
Daca sunteti de parerea ca o alta banca face publicitate mai OK, aveti tot dreptu sa ve expuneti opinia!

natalia

si mie imi plac spoturile de la MAIB...domnul e actor de profesie... si cred ca acestea nu ar fi continuat daca nu ar fi adus profit bancii ;)

Schimb valutar cu prea multe intrebari...

Schimbul valutar se face cu buletinul de identitate, dar nu asta este cel mai strasnic ci faptul ca fiecare client se inregistreaza in sistema lor, se cer date personale, se face copie la buletin si se completeaza o declaratie cu mai multe intrebari pe care clientul e obligat sa o semneze...dureaza mult, nu am vazut la nici o banca de la noi asa cerinte la schimb valutar!!!

natalia
ProCredit Bank
Comenteaza
10
8

știu că e cu buletinul, dar de declarații și întrebări n-am auzit. sau că eu deja eram înregistrat la ei

Andrei

Am efectuat si eu schimb valutar la ei, si cred ca e destul de bine,o banca serioasa are si cerinte serioase....si respectiv si cerinte europene caci din cite stiu este o banca Germana, bravo bancii as zice, unde ati mai vazut in Europa sa efectuati operatiuni intr-o banca fara act de identitate, chiar si in tara vecina Romania la fel am efectuat schimb valutar si mi-a facut si copia si declaratie am semnat.. e ceva normal si de durat , poate dureaza prima data cind te inregistreaza ..dupa e ft repede :)) Mie cel putin mi-a facut placere chiar si sa raspund la acele intrebari, date cu multa amabilitate !

Alisa

parerea mea e ca in curind va fi peste tot asa...uitativa in Romania...tot se cere buletin...pasaport...aveti rabdare...

yytrgh

Da, chestia cu bultetinul te pune oleaca in garda. Da, ne bucuram ca ii ajungem pe europeni, dar sa nu uitam ca suntem in Moldova, si te trezesti ca ai un credit pe numele tau sau esti garant.
In tara minunilor nu agreez inregistrarea clientilor si a datelor personale...

Ruslan

Va anunt ca daca schimbul valutar se efectueaza in bancile MD si suma depaseste nr 50.000 lei atunci sunteti dator sa eliberati o fotocopie a buletinului.(in regulament este indicat).
Alte momente de genul dat sunteti pe deplina putere sa refuzati chiar daca refuza sa va deserveasca scrieti o plingere si cereti sa fie indata trimisa la sef_ ex-director.
O zi Buna !

Vdamin

salut, identificarea clientului se face in avantajul clientului, pur si simplu moldovenii nu inteleg acest lucru, in tarile civilizate unde nu te-ai duce esti identificat inclusiv si la schimburi valutare... nu vad nimic rau in asta, daca sigur n-ai ce ascunde...

sonya

Ruslan, ma-ți făcut să rîd. Cui îi trebuie într-o bancă serioasă de genul ProCredit, care activează nu de un an pe piață să facă prostii din astea cu credite și persoane garante ))))))

Elena

in Marea Britanie e impossible sa faci money exange fara acte

Aurelia

Raport anual

Nu mi-a plăcut faptul că se vorbește în rusă: nici paznicul nu înțelege în română, nici contabilul, fiind nevoită să vorbesc în rusă. Aveam nevoie de raportul anual pentru 2011 pentru teza de master și mi s-a spus că pe site este tot publicat, deși nu este! Majoritatea băncilor au publicat raportul anual pentru 2012, dar la ei nici măcar pentru 2011 nu e..Și nu mi l-au dat. Tot ce mi s-a spus e să folosesc ce este pe site, de parcă ar fi ceva confidențial ce cer. O lună în urmă am fost la ei și am rugat să îl pună pe site, nici un rezultat. Dezamăgită...

Diana
FinComBank
Comenteaza
8
6

Sa fie un rezultat pozitiv ar trebui sa apelezi la centrul FinCombank, si atunci ar fi nevoie sa lamuresti din ce cauza ar trebuia sa fie afisate pe site-ul Bancii.

Cind zici unor persoane(casieroperatorcontabil) niciodata nu va fi atras atentia la asa gen de probleme(sa zicem ase pe sleau - ei nu au nici o atributie ce tine de tematica "Raport anual 20** An.

NoName

Eu la centrala lor am fost, de pe Pușkin și am zis că pentru teză îmi trebuie și dacă pentru anul 2010 este informația nu văd motiv de ce nu ar publica-o și pentru 2011.

Diana

si inca kite dezamagiri te asteapta...stai sa intri la lucru... intr-o banca...

yuy

Banca Sociala

Buna ziua.
Miau recomandat careva prieteni ca la Banca Sociala este o banca cu un succes profitabil si cu un colectiv respectuos, si multi clienti deai sai sunt multumiti de serviciile prestate de catre ei.
Eu spre exemlplu as dori sami deschid un cont pentru transfer. banesti.
As dori si eu sa ma informez si de la alte persoane care au colaborat cu ei, sau poate cunosc cazuri buneneplacute.

Sergiu
Banca Socială
Comenteaza
8
7

Am colaborat doar pe segmentul carduri. Lucreaza rapid. Nimic de rau nu pot sa spun

Tudor

Colaborez cu Banca Sociala din 1996. Niciodata nu am avut nicio problema.

Stan

experienta mea

Buna ziua!
Aveti un colectiv profesionist, Lucrati transparent, binevoitor si sincer, fara fel de fel de comisioane si alte nuante neplacute.
Aceasta mult inseamna pentru un cleent.
Am ramas foarte multumita de serviciile D-stra.
Doresc multa sanatate colectivului si mult succes.
Cu mult respect Angela

Cebotari Anghela
Energbank
Comenteaza
11
8

deservire

Dezamagit total de deservirea lor, am renuntat la orce conlucrare cu aceasta banca

Sergiu
Victoriabank
Comenteaza
15
5

Bună ziua! Ce v-a determinat să aluaţi o asemenea decizie?

Elena

Sergiu nu plinge...ca banca nu plinge dupa tine :))))))

fg

MAIB

Agroindbank, gasiti un alt personaj pentru spoturile publicitare, domnul respectiv deja e greu de suportat!

Dragalina
Moldova Agroindbank
Comenteaza
12
5

Mie imi plac foarte mult spoturile pe care le face MAIB, sunt interesante, atractive...si personajele sunt dragute, kiar daca se repeta, aceasta reda un farmec!

natalia

Reda farmec nu gluma.....dar de atractive nici nu se mai discuta, ABERATII !!!

ILONA

nota deservire

As spune ca e o banca buna, avind ca scop implementarea deservirii europene. Insa mentalitatea moldovenilor ramine in urma la capitolul inovatii.

ion
Mobiasbanca
Comenteaza
5
6

Deservire europeana cu operatori neinstruiti, mai intai, ar fi bine sa lucreze la capitolul personal, atat din punct de vedere al aspectului cat si la comportament.

Maria

extrageri numerar prin ATM

Bancile duc oamenii in eroare. La moldindconbank scrie in lista tarifelor ca nu percep comision daca extragi prin bancomatele lor MDL avind card de la alta banca. Am extras cu card MAIB de la MICB lei moldovenesti si sa stiti ca se ia comision spre surprinderea mea, cite 16 , 17 lei. Ce inseamna aceasta dezinformare? Care banca actioneaza incorect?

natalia
Moldova Agroindbank
Comenteaza
5
10

Probabil n-ai fost destul de atentă, în momentul când ai citit conţinutul tarifelor, imposibil ca aici să fie indicat faptul că banca nu percepe comision la alte carduri.Plus la aceasta ar fi tare ok, dacă ai mai citi şi tarifele de la banca care a emis cardul, că fiecare bancă are comision la ridicarea mijlaocelor băneşti de la alte bancomate, decât cele ale băncii emitente.

Maria

Maria, am fost foarte atenta cind am citit tarifele MICB poti sa verifici pe site
http://www.micb.md/noutati-ro/97210/

natalia

Daca aveti card MAIB repectiv pentru cardul dvs se percep comisionale de la maib. Nu vad sens sa va uitati la comisioanele MICB.
Lista tarifelor: http://maib.md/file/Carduri bancare/tarife-comisioane-pf/16_11_2012/TARIFE_GENERALE_PERS_FIZICE_(RO)_12.pdf
Punctul 11, extrageri la bancomate in alte banci si acolo este comision. ;)

Eugen

Logic, ar fi ca banca de la care extragi banii, in acest caz MICB sa ia comision, deoarece ei suporta cheltuieli de extragere a numerarului si nu MAIB , de aceea stiind ca MICB nu percepe comisioane la extragere in lei, nici nu m-am uitat la tarifele MAIB

natalia

Logic ar fi sa va uitati prin tarifele bancii ce a emis cardul dvs(MAIB) si apoi, sa analizati situatia si sa faceti concluziile de rigoare inainte de a scrie ca bancile informeaza clientii eronat. Si nu uitati ca banii se retrag din contul Dvs,deci MAIB,si ei suporta cheltuiele de efectuare a transferului.
Dezinformarea creaza greseli si in situatia aceasta numai Dvs. ati judecat incorect. Un pic mai multa atentienpe viitor;)

rodica

Iata eu am scot odata 1000 lei de la bancomatul MAIB, si mi-au luat 50 lei comision, iata asa, pprezicez cardul era de la VictoriaBank

elena

-:) Уважаемая.Все банки берут комиссию, если снимаете в чужом банкомате. Если кард и банкомат совпадают, только тогда коммисион не снимается, ни в одном банке.

Моисей

bank flex

Sunt clienta mAIB si sunt abonata la bank flex persoane fizice. Sistemul e dezastruos, in primul rind nu poti sa vezi ceea ce vine pe card in al doilea rind nu se vad toate retragerile de pe card. La ce bun asa sistem bancar daca nu asigura functia de baza :oferirea extrasului corect

maria
Moldova Agroindbank
Comenteaza
12
4

Я все вижу. Выберите все счета. Потом кликайте на каждый счет и вам откроется список всех операций за последнее время. Иначе, возьмите выписку в соответствующем меню. Удачи

Moisei

DA, este un sistem oribil, facut parca de niste elevi, nu de specialisti. Se incarca f greu, nu ofera informatii in timp real, trec zile pina se face update la conturi. e de ***.

PayPal

Personal Bank

Achit serviciile prin intermediul sistemului PERSONAL BANK de la Victoria. Este un serviciu super util! Achit la timp toate facturile; fara rind si atunci cind dispun de timp liber. Unicul impediment este ca nu toate facturile pot fi achitate prin acest sistem - problema fiind din cauza prestatorilor de servicii care nu doresc sa se aboneze la serviciul personal Bank.

Alea
Victoriabank
Comenteaza
8
6

Spam al lucrătorilor :)

Liviu

100%, imposibil de utilzat!

secret

Cel mai prostesc service care il au. Nici Design nici logica in el. Pur si simplu e imposibil de facut o achitare.

Max

Deservirea nu chiar la nivelul asteptat la Victoriabank

Ma interesa o informatie despre depozite,si am intrat la Victoriabank intr-o zi de simbata..la o agentie chiar de pe Stefan cel Mare prin preajma la Moldtelecom...deservea un baiat, ii acordam intrebarile referitor la depozitarea numerarului insa el ca robotul imi raspundea nici o atentie la client era foarte concentrat la calculator ,ca deodata m-am simtit de prisos la masa lui,tot incercam sa concretizez unele neclaritati el mereu imi baga un flaer in fata,sau zicea ca va puteti informa de pe site-ul nostru, superb zic de pe site m-am interesat eu inainte de a face un drum pina la banca...am observat ca-l deranjez cu prezenta si i-am acordat o ultima intrebare,pe care de altfel intrebarea care ii framinta pe toti clientii care depoziteaza banii economisiti de o viata...care este garantia bancara acordata de banca ....cum credeti?!? nu cunostea informatia esentiala pt client cit este fondul de garantare? mi-a raspuns taiat?:daca doriti ma uit acush si va zic nr legii , si daca nu ma gresesc este vrio 4 mii si ceva...zic va gresiti domnule specialist si nu e bine sa dati o informatie neveridica clientului...la care el nici macar nu tace dar imi reproseaza ca el are destula informatie pt a o tine in memorie si este imposibil ca sa mai cunoasca si aceasta inormatie...eii cum va pare, deservirea la Victoriabank??
eu am iesit de acolo, cu banii in buzunar si cu frika-n sin cu suma de bani la mine,plimbind-ui pina la victoriabank si fara rost,plus la asta informata nici pe aproape dupa asteptarile unui client,si indispusa pt timpul pierdut ...asta se numeste prima banca din Moldova :)))) de atunci ma umfla risul de fiecare data cind aud publicitatea despre "prima banca din Moldova" :))))

dorina
Victoriabank
Comenteaza
14
7

In privinta sloganului "Prima banca din Moldova" sunt intru totul de acord cu tine Dorina, Victoriabank nu merita acest titlu!

sergiu

ma indoiesc ca vreo banca deschide depozite simbata...deci fata draga...nu te-ai interesat bine de pe site...si ai pretentii de la un baiat carea cel mai probabil deserveste la transferuri si schimb valutar (da, asta nu e o scuza ca nu cunoaste despre produsele bancare)...dar prea multe pretentii ai intr-o zi de simbata...

eu

Bună ziua! Opinia Dvs. este un motiv în plus pentru a ne perfecţiona şi de a fi mai buni în calitatea deservirii, dar din păcate mai există şi situaţii de acest gen, care pot fi înlăturate, doar cu ajutorul Dvs., ca pe viitor să evităm cazuri similare. Vă rugăm, să expediaţi un mesaj pe adresa feedback@vb.md, pentru a ne oferi detalii privitor la incidentul respectiv. Vă mulţumim.

Feedback Victoriabank

Sergiu te sfatui sa te informezi mai aprofundat de ce Victoriabank are acest slogan "Prima banca din Moldova" si sa nu faci afirmatii eronate "P.S.informeazate despre istoria aparitie acestei banci si evolutia ei pina in prezent"

TaniSha

TaniSha dacă consideri că eu fac afirmaţii eronate să fie aşa cum zici tu, eu pur şi simplu mi-am exprimat părerea, dar totuşi îmi permit să te contrazic: da "Victoriabank" este prima bancă comercială ce a apărut în Moldova şi permanent prima în implementarea tehnologiilor financiar-bancare (carduri, bancomate, pos-terminale etc.), dar populaţia din R.Moldova, în viziunea mea, cînd aud sloganul băncii "Prima bancă din Moldova", la ei se asociază ca cea mai bună bancă din Moldova şi în primul rînd în deservire (acest factor este unul din cele mai importante caracterisitici ale unei bănci), dar din experienţa mea personală, a Dorinei şi a multor altor persoane ce şi-au exprimat opiniile pe aces sait, deservirea la nivel cel mai adecvat, respectuos, amabil etc, nu se asociază cu Victoriabank sau "Prima bancă din Moldova". Evoluţia aceste bănci eu o cunosc bine, şi dacă doreşti pot să-ţi spun să analizezi raitingul băncilor din Moldova pe parcursul anilor 1990-2012 de unde se poate de observat că Victoriabank n-a fost niciodată "Prima" în ceea ce priveşte indicatorii financiari-bancari (ROE; ROA, lichiditatea, rentabilitatea etc.), de circa 20 de ani de cînd există Modlova ca economie de piaţă, nici-o bancă nu poate obţine succesele ce le obţine MoldovaAgroindBank. În evoluţia băncii Victoriabank pot să mai adaug şi încă un moment foarte sumbru pentru această bancă, proprietarii băncii sau mai precis jocurile cu actiunile băncii dintre "controversatii oameni de afaceri" ca Vlad Plahotniuc, Viorel şi Victor Topa, Victor Turcanu ce nu redă senzaţia de stabilitate şi siguranţă. Deci TaniSha cum ţi-am spus la început eu pur şi simplu îmi exprim părerea!

Sergiu

Sergiu iti respect exprimarea parerii,dar parerea ta e una subiectiva si nu obiectiva!studiaza portofoliul mentiunilor si succeselor acestor doua banci si o sa vezi diferenta! in 2008 cind situatia in R.M era nu una din cele mai bune,cine a primt distinctia de cea mai sigura banca din moldova?ne mai punind in discutie si alte mentiuni!eu la fel pot sa spun ca ma deranjeaza atitudinea personalului de la BC.MoldovaAgroindBank fata de clienti,calitatea deservirii,etc.Etica profesionala e sub nivel si nu incerca sa ma contrazici fiindca cunosc foarte bine situatia din interiorul ambelor banci.P.S.cit despre "momentul sumbru " accentuat de tine de la BC.VictoriaBank S.A,daca nu iti reda senzaţia de stabilitate ,atunci probabil "spalarea impresionanta de bani" din 2012 de la MAIB iti da o mare siguranta si incredere in aceasta banca"

TaniSHa

Tanisha! Totuşi tu nu mă înţelegi după cîte văd, probabil faci parte din echipa (feedback) victoriabank şi asta este rolul tău de a-şi menţine poziţia de credinţă pentru această bancă. La comenatariul meu anterior, referirea la MoldovaAgroindbank", nu înseamnă că eu mă ataşez pozitiv la toate subiectele subiective şi obiective(servicii, produse, acţionari etc.) faţă de această bancă, ea a fost ca un exemplu în privinţa indicatorilor financiari, dar în privinţa deserviri sau etica profesională sunt deacord cu tine, nu este mai presus ca cel al victoriabank, adică este tot la un nivel prost. Eu vreau să-ţi dau un exemplu în privinţa "eticii profesionale" bune la Procreditbank, dar te previn că eu nu apreciez cu nota 10 această bancă, eu îmi exprim părerea mea negativă anume de victoriabank şi sloganul ei de "prima bancă în moldova" pe care nu o merită; să fi fost pe acest sait numai comentarii pozitive faţă de această bancă, puteam să mai spun că e prima dar după cum vezi şi tu nu pot aprecia ca cea mai bună sau prima, plus la aceasta cu comentarii negative faţă de această bancă m-am întîlnit nu numai pe acest sait dar şi cu prieteni, cunoscuţi etc care s-au exprimat negativ faţă de victoriabank.Şi ca la sfîrşit cum ai tu obiceiul "P.S. Nici-o bancă din Moldova nu-mi crează senzaţia de stabilitate, deoarece spălare de bani are loc în toate băncile cu poziţii dominante ale RM, şi nu numai în bănci"!

Sergiu

Sergiu as fi avut o deosebita placere sa fi purtat o dezbatere referitor la tema in cauza in realitate,sunt multe lucruri care nu le cunosti personal ci din auzite( de pe sait,prieteni,cunoscuti),sunt multe "chestii"care practic nu se discuta in public,nu-mi permite statutul meu.Si spre dezamagirea ta nu fac parte din "echipa (feedback) victoriabank",respectiv nu am nici un rol de a-mi mentine pozitia de credinta fata de banca(desi la afirmatia asta a ta am zimbit frumos),sunt o studenta care inca nu si-a luat licența la "finanțe și bănci".
Doar totusi imi permit sa te contrazik,(deoarece cunosc personal situatiile din interiorul bancilor maib,victoriabank,bem,micb,comertbank)cunosc in detaliu cine si ce reprezinta si stiu ce o claseaza pe maib pe primul loc la indicatorii financiari si anume marketingul bankar "murdar"ceia ce nu intilnesti la victoriabank si nici la alte banci din md. Asa dar cind vrei sa arunci cu noroi in vre-o institutie bancara concluzioneaza bine si bazeaza-te pe fapte si kestii reale,dar nu pe comentarii,pareri negative din partea unor persoane care habar nu au de ceia ce se intimpla in sistemul bancar.Si sa stii ca chear isi merita sloganul pe buna dreptate Victoriabank,ea a fost mereu prima,dar nu in privinta marketingului murdar si a spalarii serioase de bani.(fara P.S. de data asta)))))))))

TaniSha

Bravo Dorina ca nu ai tacut ci ai spus tuturor aceasta....

Irina

deservire necalitativa

Am avut parte de o deservire necalitativa din partea d-lui Alexandru Burduh.In primul rind la intrebarea mea:
"pentru ce trebuie sa achit comision daca persoana juridica se deserveste la aceasta banka?"
mi-a raspuns cu o tonalitate brutala: "achitati sau nu achitati?
Ar fi bine ca banka sa -si testeza personalul...

Hioara Larisa
Moldindconbank
Comenteaza
9
9

Ce renumit e Burduh,si de bine si de rau.

11Par

Coadă

Ieri, la filiala de la PanCom o coadă de mai mult de o oră, pentru a intra în singura cabină, unde e posibil de ridicat un transfer de bani ... Pentru aşa o filială mare nu cred că e foarte bine, când stă lumea şi aşteaptă ... Caseriţa mai zicea "blin", se mai ducea pe la baie, lumea aştepta ...

Case
Moldindconbank
Comenteaza
6
3

Domnisoara, stiti sigur ca transferurile se ridica la orice casa din cadrul bancii, in ceie ce priveste asteptarea in rind ii imposibil sa asteptati o ora.

minciuni

minciuni , sa stii ca ai scris de risul lumii....

cit tine de asa vorbe "Blin", se aude dese ori pe la casa, motivul principal este ca casierii au uitat cum ar trebui sa se comporte cu clientii(1) si in mod normal ar trebuia sa aiba lectii de incepator p/u ei, insa la noi in Moldova ... - ai venit la lukru poftim PC si lukreaza dak doresti...necatind la faptul ca pe la academiiuniversitate nu se invata asa ceva..

NoName

In Cahul frecventez de obicei 2 filiale ale acesti banci. Rindurile in care stai cite o ora e ceva obisnuit, mai ales cind la acelasi ghiseu (si citeodata singurul care functioneaza) se lucreaza si cu transferurile si cu schimbul valutei. Astazi chiar am stat intr-un asa un rind, lucra doar un ghiseu din doua existente.
Legat de personal n-am pretentii, chiar mi se pare destul de educat.

Ruslan