Azi: € 20,4666 lei 0,0563 $ 17,1944 lei 0,0046
Mâine: € 20,4181 lei 0,0485 $ 17,2037 lei 0,0093

Opinia ta

Vă invităm să vă exprimaţi opinia Dvs. faţă de oricare băncă comercială din Republica Moldova. Povestiţi despre experienţa avută, despre calitatea serviciilor sau produselor băncilor ale cărei client sunteţi sau aţi fost.

De asemenea vă rugăm să acordaţi băncii o notă de la 1 la 5, unde:

rating

Am o părere proastă despre această bancă, am avut o experientă negativă în calitate de client, imaginea băncii lasă de dorit, nu am încredere în ea

rating

Imi place foarte mult această bancă, este cea mai bună de pe piată, am încredere în ea, produsele si serviciile ei sunt foarte bune

Nu vor fi publicate mesajele:
— care conţin cuvinte necenzurate
— care au caracter evident/strict de promovare a unui produs sau serviciu
— care au scop clar de jignire sau defăimare a imaginii băncii/produsului/serviciului
— care nu sunt argumentate, de exemplu - lipseşte comentariul în totalitate (doar nota) sau comentarii de tipul "este cea mai bună şi atât"

кредитная карточка

Будучи гражданином Украины работаю за границей, искал возможность перевода зарплаты в ближнее зарубежье в связи с текущими проблемами банковской системы Украины. Зашёл на сайт Moldindconbank и задал интересующие меня вопросы, на связь вышел сотрудник банка Liviu Lupascu и дал детальные и исчерпывающие ответы на каждый из поставленных вопросов дополнительно сопроводив их полезными ссылками. Я поехал в Молдову и в одном из филиалов заказал и через несколько дней получил валютную карточку. Девушка в банке на вопрос каким образом я смогу проверять состояние карточного счёта через интернет ответила, что на официальном сайте я найду всю подробную информацию.
Однако вернувшись в Украину я не смог разобраться и найти на сайте информацию как создать или войти в свой личный кабинет или что-то вроде этого чтобы проверить состояние карточного счёта (поступления и платежи). Здесь на помощь мне опять пришёл тот же сотрудник банка, с которым я связался через mail, любезно организовав мне мини выписку через интернет.
Благодарю хорошо организованную работу банка с клиентами и персонально Liviu за оказанную помощь!!!

Риффа Денис
Moldindconbank
Comenteaza
14
13

Bancă din evul mediu

Oare toate băncile sunt asa de înapoiate ca Maib? Am vrut sa verific data de expirare a depozitului si mi-au spus ca pot sa o fac numai la filiala unde am deschis depozitul. Oameni ******.

Sergiu
Moldova Agroindbank
Comenteaza
21
7

Cer iertare dar pina si in Marea Britanie, inima sistemului financiar, e asa. Numai filiala unde ai deschis contul detine informatie despre contul tau. Asta se numeste "securitatea informatiei". Fara de ofensa, dar aici innapoiat ati putea fi dv-stra.

Nicolae

Pentru Nicolae: Ce fel de securitate a informatiei?
Daca clientul are un cont / depozit deschis intr-o banca, atunci ea ar trebui sa-si deserveasca clientii prin orice ghiseu / agentie /filiala care-i apartine ... printr-un mecansim simplu de "identificare a clientului" care se realizeaza prin prezentarea unui document de identitate !!!
Prin urmare "bancile moderne" au implementat conceptul "ghiseului universal" unde clientul chiar daca are un cont / depozit / credit deschis spre exemplu la filiala din Nisporeni, poate cu succes sa fie deservit de catre filiala din Balti a aceleeasi banci (fiindca spre exemplu in acel moment Clientul avea o deplasare si se afla in Balti) !!! Si plus la aceasta, la un singur ghiseu el poate fi deservit pentru orice tip de operatiune: schimb valutar, eliberarea transferului banesc, suplinire depozit, achitare credit, etc. Pe cand la asa numitele banci care sunt mai securizate (mecanismul "securitatea informatiei" mentionat de tine) la un ghiseu poti efectua doar schimb valutar, la alt ghiseu iar stai in rand pentru a achita serviciile comunale, la alt ghiseu esti deservit aferent depozitului bancar !!!
Asa-ca fara ofensa, dar innapoiat probabil esti chiar tu :)

Eugen

Nicolae, inapoiat esti tu.
Analizeaza te rog toate bancile si posibilitatea de deservire la alte filiale decit unde ai deschis contul si vei avea o surpriza, cel putin o banca permite asa ceva la noi in Moldova.

te rog sa analizezi mai intii, decit sa vii cu acuzatii!

Nina

"Nina, nu e nevoie de facut analiza"

UK - "LOYDS" TSB Bank - in 2009 am detinut un card gold de la ei, apoi din cauze neidentificate au inchis cardul, si cind mam apropiat la branch au zis "informatia despre sold putem zice, dar restul apelati filiala unde ati deschis cardul".

Dupa ce au inchis cardul, am deschis unu la Barclays si altul paralel la Santander. Toate din UK ! si aceiasi istorie doriti ceva informatie mai sofisticata decit soldul, contactati branch-ul unde ati deschis cardul.

Inainte sa sari cu vorba posibil ca vorbesti cu persoane care intradevar au experienta nu doar teorie in cap si toata viata e bazata pe teoria care ai citito in carte si modul de a trai e scris in carte ! Plus la toate deservirea ce o zici TU e de genul incasarea banilor in cont ce nu poate dezvalui nici o informatie sau duce oarecare daune, dar si pentru asta filiala la care se incaseaza are nevoie de un fel de contract de incasare la Filiala "X" in favoarea filialei "Y", plus fisa cu specimente. Daca ai nevoie ceva ca extras din cont, "adresativa la filiala unde ati deschis contul" si gata aici punct ! ce nu ai argumenta totul e inutil ! Lume din jur o poti amagi dar pe tine nu o sa te amagesti nicicum.

"Eugen"

Ai inteles totul gresit ! ce ati zis D-stra sunt operationi de baza care da intradevar pot fi efectuate la orice ghiseu sau filiala. Acum, ca o persoana juridica, incearca sa scoti un extras din cont, nu la filiala care ai deschis contul ? sau sa faci un transfer din contul PJ fiind fondator si adresindu-te la alta filiala ? BUM - "adresativa la filiala unde ati deschis contul"
Exemplele tale sunt de operatiuni de baza ce au acces toate filialele.

Acces la contul tau de depozit, credit, cont curent PJ, depozit PJ si altele au acces DOAR filiala unde ai deschis contul, si faptul dat e corect si nici intrun caz nu trebuie modificat, pentru evitarea scurgerei de informatie. Voi posibil nu vedeti cum ar fi putu efectua vo frauda, dar voi nici ideie nu aveti cit sunt de destepte si ingenoase persoanele ce comit frauda bancara. O scurgere de informatie cea mai, si extrem de nesemnificativa pentru circumvolutiunile voastre sau a mele, e chiea pentru efectuarea unei fraude cu success. Asa ca nici o banca, din cauza unei BABE de 80 de ani, care ia fost LENE sa tirie picioarele sale 2 metri mai departe, nu va face informatia accesibila pe intreaga banca.

Nicolae

Nicolae, vezi te rog ProCredit Bank. Persoana juridica poate face orice fel de operatiuni in orice filiala a dori))

no comment!

Nina

@Eugen
In primul rand discutia a pornit de la faptul ca o PERSOANA FIZICA a vrut sa verifice data de expirare a depozitului ... mentionez repetat -- PERSOANA FIZICA !!!
Exemplele tale "Acum, ca o persoana juridica, incearca sa scoti un extras din cont, nu la filiala care ai deschis contul ? sau sa faci un transfer din contul PJ fiind fondator si adresindu-te la alta filiala ?" -- cum si singur ai mentionat sunt destinate PERSOANELOR JURIDICE !!!
Cred ca poti sa distingi diferenta dintre PERSOANA FIZICA si PERSOANA JURIDICA, ca sa nu iti mai zic ca si pentru operatiunile mentionate de tine mai sus destinate pers.juridice pot fi efectuate cu usurinta direct din birou prin intermediul serviciului "Client-banca" pe care la moment il ofera orice banca din RM clientilor sai (Pers.Juridice) !!!
Astfel, daca cineva intr-adevar se vrea sa fie o Persoana Juridica "moderna" (si nu innapoiata) si doreste un extras din cont sau sa faca un transfer catre un alt PJ -- foarte simplu, din birou in 2 miscari al mouse-ului transferul este efectuat sau extrasul este vizualizat !!!

Si daca tot esti asa de informat in ale "securitatii bancare" ... spune-mi in ce consta pericolul (posibila frauda bancara cu "succes") daca angajatul din filiala "X" din MAIB in urma identificarii clientului (solicitarea buletinului de identitate) ii spunea clientului data de expirarea a depozitului personal deschis in filiala "Y" tot din MAIB jQuery16408513611555099487_1428328368182?
Numai imi spui concret ... fara bla-bla-blauri mentionate de tine mai sus ... ba cu PJ ... ba cu carduri GOLD din UK !!!

Si daca tot ai dat exemplul cu bancile din UK unde ai carduri ... consider ca pentru a afla soldul contului de card poti cu usurinta sa-l afli de la ATM-ul (bancomatul ) bancii, fara a mai bate drumul pana la sediul bancii !!!
Iar conform celor scrise de tine -- "Daca ai nevoie ceva ca extras din cont, adresativa la filiala unde ati deschis contul, si gata aici punct ! ce nu ai argumenta totul e inutil !" ... repetat, acelasi extras il vizualizezi /imprimi la ATM sau poti vedea toata aceasta informatie prin serviciul de internet-banking al acelei banci ... sau tu nu o duci prea bine (nu te duce capul) cu ATM-ul/Internet bankingul si preferi pentru orice detaliu sa te deplasezi la banca care te deserveste ???

Concluzii:
1.Cred ca tu incurci anumite momente (diferenta dintre PF si PJ).
2. Nu cred ca ai carduri de la "Barclays" si "Santander", fiindca de alfel avea sa stii ca doar in cazul expirarii cardului vechi si pentru a-l ridica pe cel nou ei pot sa te oblige sa te apropii la aceeasi filiala de unde ai primit cardul initial.
3. Poate ai incercat cu cardul de la "Santander" sa afli detalii intr-o filialal a celor de la "LOYDS" TSB Bank :)
4. Conform celor descrise chiar de catre cei de la "Santander" pe site-ul lor, observam ca ... bla-bla-blaul tau nu corespunde realitatii -- http://www.santander.co.uk/uk/help-support/faqs
5. Bancile anume se adapteaza / universalizeaza si depun efort ca aceeasi "BABA de 80 de ani, care ia fost LENE sa tirie picioarele sale 2 metri mai departe" sa poata fi deservita in orice filiala / agentie / ghiseu din apropierea ei.

Bafta tie ... si daca nu cunosti careva momente ... tu intreaba ... noi te vom ajuta !!!

Eugen

FACEPALM !

Ce fel de frauda daca dupa BI identifica clientul Oo ! OMG ! bai dar voi in generqal nici ideie, nu ca nici ideie dar nici virful aisbergului din lumea criminala nu o stiti ! 500 lei si am buletin cu fata mea si cu numele lui Plahotniuc daca vreau ! miine voi fi Vladimir Voronin !
Chear ginditi ca sunteti atit de protejati ? Vau furat din tara miliarde de sub nas, VAU spus in FATA ca au furat miliarde si voi stati si dati din cap "aiaiaiai... ce oameni rai"... Da nu, mersi, nu doresc sa mai duc convorbirea data inutila. Voi sunteti prea incapatinati sa intelegeti ceva ! "Nina - Nicolae, vezi te rog ProCredit Bank" - De aia procreditul e *** *** ***, nu are clienti, nu are cu cine lucra si inafara de sefi nu au lucratori deloc ! sunt in coada lantului bancar al RM !

Eugen

Daca ai luata asa bine cu ATM, zii omului ce a inceput discutia sa SE DUCA LA ATM SI SA AFLE CIND EXPIRA DEPOZITUL ! Vad ca toate raspunsurile tale sunt "uite la ATM"

Acum cineva in existenta mea daca se var uita in soldul meu fara ca eu sa stiu, EU ! DAU BANCA IN JUDECATA ! Fieca ca persoana care a privit soldul e mama mea, tatal sau frate, sora sau alta ruda ! NUMAI EU ! sa stiu ce am in cont ! Acum Toate bancile se protejeaza de asa chestii caci ca mine sunt sa zicem ca 1% din populatie, dar daca dau in judecata, cistig ! Asa ca toate bancile se asigura chear si de la acest 1%. Eu nu doresc nimeni sa stie informatia mea personala de genul data nasterei ! Daca necesit de cuveninta eu o zic personal, dar nu banca !

FAQ de la LLOYDS e prin phone banking, la care la fel poti afla doar informatia de baza stiind parola secreta, si nu numai parola dar mai treci un sir de intrebari test de genul "cind e data de nastere, care sunt ultimele 4 cifre de pe card, cind ati deschis cardul sau cind expira cardul, la care filiala ati deschis cardul... s.a.", intrucit prin aceasta ei se asigura 70% ca intradevar esti tu ! Si din cauza ca e 70% ei iti zic Doar ! informatia de baza ! nu permit sa faci o plata prin telefon sau alt gen de aberatii"

Credeti dvstra in aceia am card sau nu la Barclays sau Santander e problema numai si exclusiv a dvoastra. Pentru mine e putin important faptul ce credeti dvoastra. Eu am zis ca am card acolo, deja restul decideti voi.
Punctul 3. din concluzi ta - Tu singur crezi in ceea ce ai scris ? sau doresti sami demonstrezi cit de iscusita e arta ta de a glumi ?
Punctul 5 al concluziei : Bine lasa baba ceia sa schimbe bani sa se duca la ATM sa scoata miniextras pe ultima luna sau prostiii de genul dat, dar daca doresti informatie din contul de depozit, credit, doar la filiala unde ai deschis contul.

Mai mult nu mai citesc postul dat, si nu mai raspund. Puteti arunca absolut tot genul de argumentari si aberatii ce aveti in gind.

Cer iertare pentru ca am inceput convorbirea data, nu gindem ca atit de orb e poporul nostru.

Nicolae

Nicolae, ce legatura are afirmatia ta despre faptul ca Procreditul nu are clienti cu faptul ca acolo orice PJ sau PF liber se derserveste unde doreste. Are vreo tangenta cu eficienta si portofoliul de clienti a bancilor?

Tu sustineai ca nu e posibil asa ceva, eu ti-am demonstrat ca e posibil, la minim la o banca de la noi.
De aceea, mai informeaza-te inainte sa sustii ceva!

Succese!

Nina

Dragi prieteni.
in RM sunt banci, unde PF pot sa efectueze orice operatiuni, in orice filiala ale aceleași Bănci, inclusiv și închideri de depozit ce au fost deschise în alte filiale, nu mai vorbesc despre data de expirare a depozitului. așa că vă rog nu comentați despre ce nu știți

Sergiu C

Pentru Sergiu
Vino la Mobiasbanca - Groupe Societe Generale

Aurelia

Același lucru e și la Moldindcombank. Ai deschis un depozit la o filială, atunci ești obligat de acolo să ridici dobînda sau să afli careva informație. Am pățit-o personal. :(

Diana

oficiul central

Eu consider ca clientii acestui oficiu ar trebui sa faca schimb de experienta si informatie referitor acest oficiu. Deoarece lucratorii de aici considera ca tu ca client trebuie sa stii unde sa te adresezi sau ei pur si simplu nu stiu unde trebuie sa te adresezi si te trimit de la ghiseu la ghiseu si apoi de la masa la masa deoarece fiecare masa are o specializare foarte ingusta (узкая специализатия) Iar tu ... astepti in rind, ca da, il ai. Iar timpul clientului nu voaloreaza in acest oficiu. M-am adresat si am stat in rind la 3 mesa/ghiseie si la fiecare am auzit: adresativa la masa nr.X.

As fi inteles daca sala ar fi plina de clienti, insa era mai mult staff decit clienti. si doar doua mese deserveau, ceilalti nu erau la mese... La un moment dat mi s-a reprosat ca nu m-am adresat la masa corecta... sorry où est-il écrit?

SFAT: daca sunteti pentru prima data in acest oficiu incepeti cu managerul facetiva pe prostu si lasati-va dus de minuta la masa/ghiseul corect, in caz contrar: stati in citeva rinduri si pierdeti timpul.

Experienta foarte neplacuta. va trebui sa treaca foarte mult timp ca sa revin si sa-mi efectuiez tranzactia.

Ana
Mobiasbanca
Comenteaza
11
1

plingere

A-m luat banii mei de pe un depozit,peste 5min a-m deschis un alt depozit la o alta banca,agroinbanc ne-a bagat cu o bancnota de 100lei m-ai putin,dar si mai ceva;una tot de 100lei falsa......politie,nevoie,nervi,m-am intors la agroinbank,dar ne-au spus ca no sa ne poti face nimic...inconjurati aceasta banca...,...

Lilian
Moldova Agroindbank
Comenteaza
14
2

Totul pentru client

Unica bancă care e orientat către client. Doar la Mobias am văzut o deservire întradevăr la nivel înalt, care nu diferă de la filială la filială, cum se întîmplă la alte băncă unde orice angajatat te tratează așa cum îi convine.

Andrei
Mobiasbanca
Comenteaza
8
14

in dependenta cu ce personal ati avut de lucru )) eu spre ex. tot pot sa spun multe bune despre ei dar.. am dat si peste angajati care te trateaza asa cum crede el ca treb..

alex

da, de cite ori am avut de-a face cu Mobias, mereu am ramas satisfacuta

Elena

E ok.

Eugen

"Nu difera de la filiala la filiala" :))) voi shi glumiti, da sunt unele filiale unde este o deservire mai omeneasca dar sunt unele mai rele de cit cum era la BEM. Fiti seriosi stimati angajati care postati asemenea comentarii, e prea naiv.

Vlad

Doamne cred ca ati fost foarte norocoasa, dar e oribil ce se petrece aici. Rinduri mari, operatori putini care ii schimba in fiecare saptamina si de multe ori incompetenti. Directorii brutali... pentru ca isi fac o reclama oauuu dar de fapt sunt foarte josnici ii urasc!!!

Inga

În nici un caz

Mai pe scurt. Depozitul meu de 6 luni deschis în ianuarie am decis să-l închid în prealabil, trecînd o lună și ceva zile de la deschidere. M-am adresat la un colaborator BEM la care am primit reproșuri că citez "dacă veniți a doua zi să-l închideți cinstit vă spun mai bine nu veniți deloc, numai pierdem timpul".

Alt caz tot la BEM, alt oficiu. Ar trebui să lucreze pînă la 17:30, la 17:20 persoana responsabilă de transferuri deja nu mai era pe loc, deci nu avea cine să-mi elibereze un transfer chiar dacă încă lucra oficiul.


Nu mai calc niciodată acolo și pe voi nu vă sfătui.

Andrei
Banca de Economii
Comenteaza
13
1

total de acord!

Elena

3D Secure

Au implementat 3D secure şi pentru aceasta ei sunt bravo. Clienţii vor rămâne protejaţi. Drept că nu este chiar în premieră :) Mobias au demult acest serviciu

Liviu
Moldova Agroindbank
Comenteaza
7
2

hmmm in premiera cu parola dinamica, daca nu stiati.
si nu numai Mobias au acest serviciu si Comertbank la fel

mia

Cind oare a fost implementat? Poate doar pe hirtie. Pentru ca eu cind am sunat ceva timp in urma sa ma interesez au zis ca pina la sf. anului va fi implementat

Ruslan

La EuroCreditBank tot este 3 D Secure

Diana

Tranzactii

Buna, despre VictoriaBank in general vreau sa zic, ca daca doriti sa faceti tranzactii online, optati pentru un card de la alta banca.
Deseori fac tranzactii online si recent am vazut ca la citeva tranzactii banca cota 1$ ~ 1.10€, plus la asta peste 2 zile suma creste.
Am transferat 2000 lei de pe un card in LEI pe altu care e in EUR , am primit 83EUR, undeva 24LEI = 1EUR, asta s-a intimplat 4 zile in urma cind nici vorba nu era de asa curs, si chiar azi verific tranzactia si hop pe card in eur imi arata nu 83 dar deja 80, si deseori se intimpla acest lucru.
Nimeni nu a putut sa imi explice cum se intimpla asa ceva

Brembo
Victoriabank
Comenteaza
8
3

la fiecare banca este "Curs valutar carduri" care difera de cursul valutar oficial de cele mai multe ori e mai mare... de aceea ca sa nu perzi daca faci tranzactii online sa fie in aceleasi valuta

alex

cardul

Buna, am avut si eu ocazia sa primesc card de la BEM pentru a primi indemnizatia.. Au niste reguli si politici inapoiate si foarte complexe:
1. Cardul se emite in 5 zile lucratoare, e mult fata de alte banci.
2. cardurile cu banda magnetica sunt foarte rele, se demagnetizeaza si se blocheaza cardul. Si pentru a debloca trebuie de facut altul iarasi de asteptat 5 zile lucr si plus sa achit 3 euro. asta e prostie. Cine e de vina ca cardurile la o atingere cu un magnet se blocheaza. mai ales ca nu preintimpina clientii. Iar in cazul cind schimbi numele de familie asta e alta prostie, cere documente mai ceva ca la o ambasada. de parca dupa buletinul vechi nu se vede idnp care coincide si nicicind nu se schimba, la ce trebuie cite 2 xerocopii (care trebuie sa le faci din contul tau) a certific de casatorie si buletin. Eu niciodata nu as apela la aceasta banca, nu imi place politicile si organizarea si nici cum lucreaza personalul, foarte greu si nu dau toate informatiile necesare, numai te poarta pe drumuri zile intregi!....

Irina
Banca de Economii
Comenteaza
5
6

Mobiasbanca

Mobiasbanca, cu variantele ei, schimb valutar se efectuaiaza doar de 9:30, iar comunalele se achita doar dupa orele 16:30. Asta asa ea are grija de clientii sai.

Sergiu
Mobiasbanca
Comenteaza
17
7

daca tot primesc salariu prin banca asta le platesc electronic... pina si dna de la CCL primeshte indicatorii pe apa prin comentariile la plata facuta :))).. altfel nu are shanse sa ma prinda

vero

Asa e in Mobias. Loialitate si Client Orientation )....

Alexandru

Victoria Bank sitemul de securitate de ra***

Am fost fraudata în august, au fost extrași bani din cardul meu bancar, mi-am îndeplinit obligațiile ca deținător în acest caz și deja organele de drept au demonstrat ca am fost victima unui atac a unor escroci dintr-un local! De ce Victoria Bank își uita obligațiunile de a mi restitui banii mei, deja au trecut 5 luni?! M-am descurajat complet în aceasta banca și în sistemul bancar din RM.

Cristi
Victoriabank
Comenteaza
6
13

daca dvs ati dorit sa achitati fara numerar intr-un local anuntati despre aceasta in localul dat ei sunt obligati sa aduca POS-Terminal-ul la dvs pentru ca dvs sa faceti plata, daca dvs le inminati cardul dvs si ei se duc nustiu unde... atunci acesta este riscul dvs si nu cred ca este vre-o banca care va v-a intoarce banii in asa caz... )) cititi regulele de folosire a unui card bancar..

alex

Deservire la cel mai inalt nivel !!!

Deseori ma deserves la Victoriabank Ag 69 din incinta MEDPARK-ului si permanent sunt intimpinata cu zimbet de catre operatoare de la ghiseu, Aurelia se numeste daca nu ma insel !!! este asa placut sa fii deservita in asa o atmosfera calda !!! Tot spectru de operatiuni il fac la ea : schimb valutar, servicii, transfer , imi alimentez depozitu, cardul . Bravo p-u asa operatori !!!

dorina
Victoriabank
Comenteaza
7
16

Da Aurelia nu cauta sot daca e asa de calda, blinda si grijulie ? :) Daca da atunci eu vin pe aripi de vint ! :P

Andrei

Va multumesc foarte mult !!! Foarte placut cind efortul tau nu este in zadar !!!!

Aurelia Cucos

Carduri

Unibank este prma banca din Moldova care a implimentat sistemul non-contact de plata PayPass, care este foarte comod, iti ia citeva secunde pentru a achita si nu este nevoie de pin cod. Personalul de la Unibank este foarte amabil, care are un dress code bine definit si care isi dau toata straduinta pentru a fi cit mai aproape de client. Nu stiu ce salariu au Managerii de la Unibank dar ar merita mult mai mult. Bravo, sunteti minunati!!!

Andrei
Unibank
Comenteaza
2
14

ce mesaj de susţinere frumos, scris de colaborator Unibank ))))

Livicu

Sa inteleg ca tu (Livicu) esti acela care ai scris mesajele de sustinere pentru Moldindconbank (vezi mesajele de mai jos) ?! ;)

Ion

Majoram cu 70% salariile angajatilor la unibank ! Gata numai din cauza ca au PayPass, un produs ce va aduce bancii venituri de Gadzilliarde de dolari, totii ne mutam la Unibank, vom avea salarii de milioane... PayPass un produs extrem de riscant ! ca un portmoneu plin de bani, ai pierdut portmoneul ai pierdut si banii... Asa prin pin, ai o securitate din 4 cifre, mica dar ceva... Alt punct, Si ce daca aveti primii dim MD PayPass ? POS ce accepta asa carduri sunt doar in citeva puncte din intreaga moldova, lumea inca cu POS curente nu sa adaptat... Nu toate produsele noi reprezinta ceva bun. Da bravo ca sunteti primii cu PayPass, dar asi fi mai impresionat daca ati fi primii cu un alt produs mai util...

Nicolae

Plata pentru servicii

Imi pare rau, caci ar trebui sa va critic. Nu va faceti obligatiunile la timp. Am platit serviciile la D - stra, inclusiv si internetul la data de 24.11.2014. Astazi, 2 decembrie, nu pot procesa internetul, venind informatia ca n-am platit serviciul dat. Imi pare foarte rau, v-ati facut o imagine proasta despre activitatea D-stra. Filiala Cahul lasa mult de dorit. Miine trebuie sa pierd iar timpul, pentru a solutiona problema.

Lilia
Banca de Economii
Comenteaza
5
4

Eximbank

Vad ca toti pe aici lauda ba Molinconbank, ba Procredit..Personal, am o experienta foarte pozitiva cu filiala Eximbank, vis-a-vis de kentford..timp de 3 zile am obtinut un credit ipotecar..baietii profesionisti!

Leonid
Eximbank
Comenteaza
8
7

Pfff.... in ziua de azi nu conteaza in cit timp iti ofera un credit ipotecar sau simplu... de facut o analiza e usor, si un expert o sa zica daca va fi acordat creditul sau nu in timp de 30 min analizind documentele, daca are tot necesarul. In ziua de azi conteaza cu ce rata primesti creditul !!! Unde e mai bine si unde per total vei plati mai putin, unde e comision de achitare anticipata sau nu e, care e comisionul, care e comisionul de administrare, si altele... Cu 3 zile ipotecar, 2 ore credit simpu, si altele nu mai impresionezi pe nimeni. Si apropo 3 zile nu e atit de rapid, e bine, dar stiu ca puteti si mai rapid :) altii pot :)

Nicolae

comertbank

Si mie mi-a placut deserviea la filiala băncii ”Comerțbank” de de pe str Kiev 16/1, primesc des transfer la ei, personalul este intotdeauna placut.Multumesc si bravo voua!!!

Catea
Comerțbank
Comenteaza
7
5

procredit

Am avut experienta foarte proasta cu banca Procredit.
Ca persoana juridica cu multiple tranazactii si activitate, am solicitat procredit sa ni se trimita o oferta personalizata corporativa.
Ne-a fost programata o intalnire cu 2 agenti ai bancii, care au intarziat la intalnire, au venit nepregatiti (nu stiau multe comisioane ale bancii pe care o reprezinta), si erau foarte vulgari.
La solicitarea noastra de a negocia unele tarife au inceput sa raspunda arogant, povestind si demonstrand neprofesionist despre banca lor, cu cat e mai buna fata de alte banci, folosind niste exemple iesite din comun.
Credeam totusi ca sunt mult mai flexibili si profesionisti, dar asta e doar o imagine de marketing.

Alex
ProCredit Bank
Comenteaza
13
10

Atunci unica solutie e deservirea la banca noastra - BC Moldindconbank SA, fil. Telecentru. Va asteptam cu mare profesionalism.

Alexandru

Pentru a fi mai credibil mesajul D-voastra (tare mult pare a fi speculatii - luind in calcul propria experienta cu reprezentanti ai Bancii date) ati putea da si niste nume de referinta - cine v-a contactat. Din cite stiu eu, ei investesc milioane in personal.. si nu ar tolera asa comportament.

V.D.

Intimplare

Buna ziua,va comunic asa o intimplare sa-i spunem:
Am sunat la 3 numere de telefon diferite pentru a afla informatii privind sfirsitului perioadei depozitului,la toate cele 3 mi-au vorbit in rusa,macar ca au inteles romana,m-au trimis de la un numar la altul,nu-i deajuns ca lii greu sa se uite in baza de informatii care o au,dar mai fac si reprosuri de genul "uitati-va in contract"asta dupa ce le-am spus ca nu am posibilitate de a ma uita in el.
In final am aflat ca termenul depozitului expirare si ei l-au reinoit la aceleasi conditii,pacat ca nu au anuntat de expirare.

V
Banca Socială
Comenteaza
6
6

Mult stimate!
In toate contractele bancii peremise trebuie sa fie un loc bine amenajat si scris alb pe negru: contractul se prelungeste daca clientul nu inchide depozitul sau persoana cutare va comunica.In baza de date al depozitelor are dreptul doar o persoana- doua, nu toti, caci pe urma vor fi reprosuri de la clienti , de genul am deschis depozit , banii nus sunt pe cont , etc.cu parere de rau da traim intro tara frumoasa , dar multi nu cunosc limba de stat, da am intilnit dese ori, operatori\ persoane cu asa atitudine.Referitor la anunt: - nu as spune ca este o idee buna din cauza ca inca un operator trebuie sa fie angajat, salariu si ase mai departe, in fine zic ase, contractul este, ati depus o ceree , semnatura, ceea ce spune despre faptul ca ati fost de acord cu toate punctele tiparite in contract. Ma rog, nu doresc sa zic nimic de rau, sunt si eu client si ma rog cum se zice clientul de fiecedata are dreptate, insa sa fim oameni .

Marry

Credit imobiliar - rapid si cu minimum de acte prezentate

De curind am luat un credit ipotecar de la filiala Telecentru a Moldindconbank si am ramas foarte multumita de rapiditatea, competenta si atitudinea baietilor de acolo. Sfatul meu e sa apelati la acesti baieti si veti primi credit la o deservire competenta.

Alina
Moldindconbank
Comenteaza
11
14

Ce-s cu povestile acestea ... au inceput angajatii MICB sa-si scrie mesaje de lauda tot lor !!!
Urat, dupa IP se vede ...

Ion

Domnul IP ! hai laso balta tu cu IP detectorul tau si stinge butonul "copil"

Sergiu

Credit mai putin de 2 ore

Nici nu am gindit ca pot primi un credit de la o banca atit de rapid si eficient. Am venit cu 2 zile mai devreme, si am intrebat ce documente am nevoie pentru credit, si documentele cerute nu a fost nimic complicat de le facut. Si dupa 2 zile am venit la filiala din buiucani de la flacara. Baiatu care era acolo mo intrebat daca am timp sa astept ca poate sami dea creditul in 2 ore, ce mi so parut nu prea adevarat, mai ales din cuvintele care miau zis prietenele mele de credite la banca (ca trebuie sute de documente, si vo saptamina pina iti da credit, apoi nici nu stii daca o sa iti deie creditul). Eu am asteptat si chiar in mai putin de 2 ore stau cu banii in mina ! Am fost extrem de uimita, mai ales ca a fost vineri, aproape de finisarea zilei de munca.

Elena
Moldindconbank
Comenteaza
6
6

Nu cred. La ei in mai putin de 3 zile nu-l primesti.

Ion

Da eu cred, eu tot am luat credit de la flacara, dimineata am adus documentele si dupa masa am primit creditul. Dar cine nu crede - nu este greu de verificat, aduceti documentele si apoi scriti pareri obiective.

Mihail

Banca da raspuns in maxim 2-3 zile, dar daca creditul e fara gaj si solicitantul corespunde tuturor criteriilor de eligibilitate e posibil sa-l acorzi in 2 ore. nu numai la o filiala, dar la toate.

Victor