Sondaj

Introducerea monedelor de 1, 2, 5 și 10 lei este ...

Opinia ta

Vă invităm să vă exprimaţi opinia Dvs. faţă de oricare băncă comercială din Republica Moldova. Povestiţi despre experienţa avută, despre calitatea serviciilor sau produselor băncilor ale cărei client sunteţi sau aţi fost.

De asemenea vă rugăm să acordaţi băncii o notă de la 1 la 5, unde:

rating Am o părere proastă despre această bancă, am avut o experientă negativă în calitate de client, imaginea băncii lasă de dorit, nu am încredere în ea

rating Imi place foarte mult această bancă, este cea mai bună de pe piată, am încredere în ea, produsele si serviciile ei sunt foarte bune

Nu vor fi publicate mesajele:
— care conţin cuvinte necenzurate
— care au caracter evident/strict de promovare a unui produs sau serviciu
— care au scop clar de jignire sau defăimare a imaginii băncii/produsului/serviciului
— care nu sunt argumentate, de exemplu - lipseşte comentariul în totalitate (doar nota) sau comentarii de tipul "este cea mai bună şi atât"

 

Toate opiniile

 

comertbank

Si mie mi-a placut deserviea la filiala băncii ”Comerțbank” de de pe str Kiev 16/1, primesc des transfer la ei, personalul este intotdeauna placut.Multumesc si bravo voua!!!

5
5

Catea·Comerțbank·17 noiembrie 2014

 

procredit

Am avut experienta foarte proasta cu banca Procredit.
Ca persoana juridica cu multiple tranazactii si activitate, am solicitat procredit sa ni se trimita o oferta personalizata corporativa.
Ne-a fost programata o intalnire cu 2 agenti ai bancii, care au intarziat la intalnire, au venit nepregatiti (nu stiau multe comisioane ale bancii pe care o reprezinta), si erau foarte vulgari.
La solicitarea noastra de a negocia unele tarife au inceput sa raspunda arogant, povestind si demonstrand neprofesionist despre banca lor, cu cat e mai buna fata de alte banci, folosind niste exemple iesite din comun.
Credeam totusi ca sunt mult mai flexibili si profesionisti, dar asta e doar o imagine de marketing.

13
9

Alex·ProCredit Bank·28 octombrie 2014

Atunci unica solutie e deservirea la banca noastra - BC Moldindconbank SA, fil. Telecentru. Va asteptam cu mare profesionalism.

Alexandru·10 noiembrie 2014

Pentru a fi mai credibil mesajul D-voastra (tare mult pare a fi speculatii - luind in calcul propria experienta cu reprezentanti ai Bancii date) ati putea da si niste nume de referinta - cine v-a contactat. Din cite stiu eu, ei investesc milioane in personal.. si nu ar tolera asa comportament.

V.D.·26 iunie 2015

 

Intimplare

Buna ziua,va comunic asa o intimplare sa-i spunem:
Am sunat la 3 numere de telefon diferite pentru a afla informatii privind sfirsitului perioadei depozitului,la toate cele 3 mi-au vorbit in rusa,macar ca au inteles romana,m-au trimis de la un numar la altul,nu-i deajuns ca lii greu sa se uite in baza de informatii care o au,dar mai fac si reprosuri de genul "uitati-va in contract"asta dupa ce le-am spus ca nu am posibilitate de a ma uita in el.
In final am aflat ca termenul depozitului expirare si ei l-au reinoit la aceleasi conditii,pacat ca nu au anuntat de expirare.

6
6

V·Banca Socială·24 octombrie 2014

Mult stimate!
In toate contractele bancii peremise trebuie sa fie un loc bine amenajat si scris alb pe negru: contractul se prelungeste daca clientul nu inchide depozitul sau persoana cutare va comunica.In baza de date al depozitelor are dreptul doar o persoana- doua, nu toti, caci pe urma vor fi reprosuri de la clienti , de genul am deschis depozit , banii nus sunt pe cont , etc.cu parere de rau da traim intro tara frumoasa , dar multi nu cunosc limba de stat, da am intilnit dese ori, operatori\ persoane cu asa atitudine.Referitor la anunt: - nu as spune ca este o idee buna din cauza ca inca un operator trebuie sa fie angajat, salariu si ase mai departe, in fine zic ase, contractul este, ati depus o ceree , semnatura, ceea ce spune despre faptul ca ati fost de acord cu toate punctele tiparite in contract. Ma rog, nu doresc sa zic nimic de rau, sunt si eu client si ma rog cum se zice clientul de fiecedata are dreptate, insa sa fim oameni .

Marry·14 noiembrie 2014

 

Credit imobiliar - rapid si cu minimum de acte prezentate

De curind am luat un credit ipotecar de la filiala Telecentru a Moldindconbank si am ramas foarte multumita de rapiditatea, competenta si atitudinea baietilor de acolo. Sfatul meu e sa apelati la acesti baieti si veti primi credit la o deservire competenta.

10
13

Alina·Moldindconbank·25 septembrie 2014

Ce-s cu povestile acestea ... au inceput angajatii MICB sa-si scrie mesaje de lauda tot lor !!!
Urat, dupa IP se vede ...

Ion·04 octombrie 2014

Domnul IP ! hai laso balta tu cu IP detectorul tau si stinge butonul "copil"

Sergiu·19 noiembrie 2014

 

Credit mai putin de 2 ore

Nici nu am gindit ca pot primi un credit de la o banca atit de rapid si eficient. Am venit cu 2 zile mai devreme, si am intrebat ce documente am nevoie pentru credit, si documentele cerute nu a fost nimic complicat de le facut. Si dupa 2 zile am venit la filiala din buiucani de la flacara. Baiatu care era acolo mo intrebat daca am timp sa astept ca poate sami dea creditul in 2 ore, ce mi so parut nu prea adevarat, mai ales din cuvintele care miau zis prietenele mele de credite la banca (ca trebuie sute de documente, si vo saptamina pina iti da credit, apoi nici nu stii daca o sa iti deie creditul). Eu am asteptat si chiar in mai putin de 2 ore stau cu banii in mina ! Am fost extrem de uimita, mai ales ca a fost vineri, aproape de finisarea zilei de munca.

5
6

Elena·Moldindconbank·16 septembrie 2014

Nu cred. La ei in mai putin de 3 zile nu-l primesti.

Ion·19 septembrie 2014

Da eu cred, eu tot am luat credit de la flacara, dimineata am adus documentele si dupa masa am primit creditul. Dar cine nu crede - nu este greu de verificat, aduceti documentele si apoi scriti pareri obiective.

Mihail·19 septembrie 2014

Banca da raspuns in maxim 2-3 zile, dar daca creditul e fara gaj si solicitantul corespunde tuturor criteriilor de eligibilitate e posibil sa-l acorzi in 2 ore. nu numai la o filiala, dar la toate.

Victor·21 septembrie 2014

 

calitate!

Sunt multumita de serviciile prestate de Victoriabank si de obicei personalul este destul de competent si amabil.

5
11

Daniela·Victoriabank·15 septembrie 2014

 

deservirea????

Simbata dimineata, filiala 11. Rind. Oameni de diferite virste. care asteapta sa fie deserviti. insfirsit am fost invitati. ne asezam. Economistele discuta in romana o doamna in etate care vorbeste doar rusa. Se pare ca deservirea doamnei a fost c-am dificila insa economistele in fata altor clienti tot afirmau ca doamna trebuie sa stea acasa, ca trebuia ieri sa-si i-a banii, ca la virsta aceasta trebuie sa vina cu cineva, ca numai probleme creeaza...
Eu inteleg ca doamna e in virsta ca nu e usor sa fie deservita, ca nu vrea sa se miste de pe scaun deoarece se teme ca o veti uita, insa de ce o discriminati? Ce avem o virst limita a clientilor Victoriabank? Si de ce discutati un client in fata altui client e destul de neplacut si nu e corect sa va plingeti pe un client in fata altui client. Si daca eu eram in virsta sa un om cu dizablitati? Ce erati sa spuneti despre mine? Contul l-am inchis. nu vreau sa ma gisdesc ca daca mamele noastre vor veni in aceasta fileala si vor fi discriminate si se vor simti marginalizate. PERSOANELE IN ETATE AU DREPTUL SA FIE TOLERATE SI DESERVITE CORECT!

14
4

client·Victoriabank·13 septembrie 2014

 

Cea mai nesigura banca

Optati pentru un card la alta banca, daca intentionati sa il folositi pe internet.
Eu am transferat de pe PayPal pe cardul maib, insa banii nu au ajuns pe card nici dupa 20 zile. Banca nu poate asigura nici un raspuns/actiune in acest caz. Banuiesc, ca angajatii bancii isi mai fac adaos la salariu din unele tranzactii ale clientilor. Voi renunta in totalitate la serviciile acestei banci. Nesiguranta si nepasarea angajatilor e la maxim aici.

9
4

PayPal·Moldova Agroindbank·08 septembrie 2014

Pentru a face declaratii de felul dat treb sa ai ceva minte - transferul l-ati facut de pe platforma PayPal, corespunzator in cont o sa-i vedeti daca ati indicat corect datele necesare, pentru ca in caz de indicare incorecta - banii se intorc inapoi si se i-a comision. in cazul ca corect banii daca ajung la banka ei se incaseaza in ziua valutarii INIDICATE de compania PLATITOARE si nu la dorinta angajatilor etc. referitor la adaosuri la salariu etc - prostii spuse de persoana ce nu cunoaste contabilitate, debit, credit..rusine sa dati vina in nepasare a angajatilor invinuindu-i pe pe ei si banca ca ei sunt vinovati ca banii Dvs nu au ajuns. scriti la PayPal si sa va dee datele de transfer in format electronic.

panrurik·11 septembrie 2014

Agroindbank-ul nu are nimic cu transferul care lati facut, ei doar asteapta plata sa intre in cont de la PayPal. Toate raspunsurile la intrebarea "De ce eu astept mai mult de 20 zile ca banii sa intre in cont" o adresati PayPal. Ca un exemplu sa fie mai clar. Daca comanzi de pe Ebay ceva, vei astepta un timp livrarea la posta in moldova. Si actiunile Dvoastre au fost acum "Mam dus la posta si comanda mea inca nu a sosit in 20 zile, si eu dau vina pe posta moldovei (care doar primeste coleta si asteapta sa vina persoana sa o colecteze) ca ei nu au comanda mea, si sunt o posta foarte proasta, si nu doresc sa ma deservesc la ei deloc". Acum intelegeti de ce banii nu au sosit inca ? Si apropo, cititi la conditiile de la PayPal, la care vati semnat, acolo voi dati permisiuni practic totale la PayPal pentru a efectua transferuri in si din contul bancar, practic iti vinzi sufletul la PayPal, doar ca e scris in termeni financiari si juridici.

Petru·15 septembrie 2014

 

ClientBank

deja de citeva luni pe pagin web a bancii este link-ul catre serviciul Client Bank..care nu este activ/nu functioneaza p/u persoane fizice.
Poate deja ar trebui Unibank sa ofere servicii de Brokeaj in tranzactionarea pe NYSE si BeutscheBorse...ca oricum va lucra ca si ClientBank-ul..

6
3

Petru Bogatu·Unibank·03 septembrie 2014

 

Numi place defel de politica bancii

Numi place defel de politica bancii .Majoritatea filialelor simbata nu lucreaza. Dar cind de adresezi la alta filiala ,ei nu doresc sa te deserveasca. Lucratorii se ocupa de necesitacile personale numai nu de necesitacile clientilor care stau in rind mult timp. Si nu s apropie nici un angajat sa te ajute.

8
4

Speranta·Moldova Agroindbank·24 august 2014

 

Impozite si taxe de stat

Rinduri imense la BEM in orice zi, la orice ora. Trebuie sa achiti o taxa de stat, mergi la BEM, ca tanti care te-a trimis acolo, numai chitanta de la BEM o recunoaste. Si stai o ora-doua in rand. Chiar nu e posibil sa fie acceptate toate plati publice prin MPay sau la orice banca, sa fie si un comision mic pentru asta?

8
2

Vlad·Banca de Economii·23 august 2014

 

Depozite

Очень доволен, что теперь на мой мобильный приходит сообщение о завершении депозита.

5
6

Моисей·Moldova Agroindbank·13 august 2014

 

Card

Карточкой Маэстро от Агробанка расплачивался по всей Европе. Принимали без проблем. Был приятно удивлен и доволен.

6
7

Moisei·Moldova Agroindbank·13 august 2014

nu te cred!!! incearca in Germania la LIDL, ALDI,PENNY si achita

iurie·15 ianuarie 2015

 

imi place s asta este opinia mea

imi place foarte mult aceasta banca ,este cera mai buna de la care am primit banii cuveniti am o mare incredere in ea,produsele si serviicile ei sunt foarte avantajoase

7
13

Antalovschi Anatoli·Victoriabank·27 iulie 2014

 

Majorarea preturillor

Mobias din 27 iulie va prelua 2 euro centi pentru scoaterea baniilor din ATM bancii
Bravo
Vizualizarea soldului va costa acum 2 centi.
Nu e chesti in bani dar e ne placut chind in alte banci este gratis

5
14

Alexandr·Mobiasbanca ·22 iulie 2014

Deja de mai mult timp primesc salariu la Victoria si acolo e 4 centi, dar sotia la Bem 3 eurocenti...
Ne-am deprins... Ne staruim sa achitam direct cu cardul in magazin si comisionul e 0.

Valeriu·12 august 2014

La Victoriabank pu extrageri din ATM aveti primele 5 gratis pe luna dupa este comision de 0,6 euro centi . In cazul vizualizarii soldului primele 10 ori gratis dupa la fel acelasi comision. Informati-va de pe sait. Verifica-ti soldul, achita-ti online gratis dragilor !!!!

Aur·06 mai 2016

Hm, pai asta e noua lor strategie "franceza" fiindca asa e #corect, cred ca vom mai vedea si alte atitudini si comisioane "oneste" si "transparente"

Vlad·24 iunie 2016

 

webclient

Cu parere de rau nici pana astazi nu este prezent un web client sa ceva de fel internet banking pentu a putea achita facturi online la eceasta banca.

8
4

Dumitru·Eximbank·10 iulie 2014

 

Card Secundar

Sunt foarte nemultumit ca in aproximativ toate filialele bancii in care am fost, personalul bancii nu este capabil sa cunoasca produsele bancii, ca card secundar. De fiecare data sotia pierde mult timp pana ce casierul afla daca are ea dreptul sa depuna banii pe contul meu la care are acces sotia prin card secundar sau nu.

7
4

Dumitru·Moldindconbank·10 iulie 2014

Alimentarea cardului in MDL poate efectua oricine in numele altei persoane doar avind buletinul de identitate la dispozitie (pentru a indica din numele cui a fost efectuata alimentarea in cont, si cu ce scop). Aceiasi procedura e cu alimentarea contului in valuta straina, doar ca aici trebuie de scris o cerere de depunere a valutei in cont. Nu intleg de ce casierii cauta daca persoana are drept sau nu sa alimenteze contul. Posibil ca casierul a fost dus in eroare prin solicitarea clientului.

Nicolae·05 august 2014

Posibil ca casierul nu cauta daca aveti drept de alimentare sau nu. Mai mult ca posibil ca cauta contul unde sa faca alimentarea si nr. de filiala. Sa fiu mai clar, acest cont nu e scris pe card.

Oxana·05 august 2014

 

carduri

Sun multumit de prestarea serviciilor. In special de sistemul de Internet-banking. Ma deranjeaza doar faptul ca timpul de obtinere a cardului este de peste 5 zile. In rest cursul valutar si conditiile sunt super.

6
6

Andrei·Mobiasbanca ·06 iulie 2014

Voi ce glumiti :) internet banking e buna!!! si eu asa credeam, ca e normal sa vezi soldul valabil a doua zi sa sa ai o anumit numar foarte limitat de servicii comunale, Interfata neintuitiva etc. Iata mare mia fost descoperirea sa utilizez sistema online de la micb, e mult mai frendly, mam abonat in doua miscari direct de acasa plus o multime de servicii, numai cit face posibilitatea de transfer de la un card la altul chiar si de peste hotare, am trecut la micb si nu regret de loc ca ma scapat de tehnoligiile inovative "franceze"

Vlad·24 iunie 2016

 

popa

Deservirea la nivel,personalul foarte bine instruit si amabil mereu..Permanent apelez la serviciile lor in special cind vine vorba de transferuri rapide.Succese!

2
1

laura·Banca Socială·17 iunie 2014

da , vreau sa spun ca ce tine de depuneri la procente, transferuri de bani, schimb , etc. sunt brv. deseori ma deservesc pe str. stefan cel mare 8 si pe negruzzi 2 , operativ si cu o dispozitie buna intru si ies de acolo .
Bafta tuturor si alegetiva banca preferata , mi sa spus o data : noi impreuna formam o echipa..

Oktavian·17 iulie 2014

 

plingere

Sunt foarte nemultumit de atitudinea neglijenta a angajatilot filialei numarul 1. Din motiv ca datorita faptului ca nu am fost instiintat la timp despre expirarea contractului de depozit timp de 27 de zile nu mi s/a calculat dobinda la depozitul bancar ,,clasic,, solicit sa luti masurile impuse de lege si regulament pentru a numai admite asa neglijente in activitatea bancii in care am avut incredere tot timpul.

7
5

Seremet·Moldova Agroindbank·02 mai 2014

D-nul Seremet, in contractul de depozit semnat intre d-voastra si banca, nu este stipulat ca banca instiinteaza clientii despre expirarea depozitului. Referitor la dobinzile care nu au cost platite, banda acorda dobinda doar pe perioada stipulata in contract.

marian·08 mai 2014