Sondaj

Dvs. utilizați aplicația mobilă a băncii la care aveți cont/card?

Opinia ta

Vă invităm să vă exprimaţi opinia Dvs. faţă de oricare băncă comercială din Republica Moldova. Povestiţi despre experienţa avută, despre calitatea serviciilor sau produselor băncilor ale cărei client sunteţi sau aţi fost.

De asemenea vă rugăm să acordaţi băncii o notă de la 1 la 5, unde:

rating Am o părere proastă despre această bancă, am avut o experientă negativă în calitate de client, imaginea băncii lasă de dorit, nu am încredere în ea

rating Imi place foarte mult această bancă, este cea mai bună de pe piată, am încredere în ea, produsele si serviciile ei sunt foarte bune

Nu vor fi publicate mesajele:
— care conţin cuvinte necenzurate
— care au caracter evident/strict de promovare a unui produs sau serviciu
— care au scop clar de jignire sau defăimare a imaginii băncii/produsului/serviciului
— care nu sunt argumentate, de exemplu - lipseşte comentariul în totalitate (doar nota) sau comentarii de tipul "este cea mai bună şi atât"

 

Toate opiniile

 

Cea mai nesigura banca

Optati pentru un card la alta banca, daca intentionati sa il folositi pe internet.
Eu am transferat de pe PayPal pe cardul maib, insa banii nu au ajuns pe card nici dupa 20 zile. Banca nu poate asigura nici un raspuns/actiune in acest caz. Banuiesc, ca angajatii bancii isi mai fac adaos la salariu din unele tranzactii ale clientilor. Voi renunta in totalitate la serviciile acestei banci. Nesiguranta si nepasarea angajatilor e la maxim aici.

9
4

PayPal·Moldova Agroindbank·08 septembrie 2014

Pentru a face declaratii de felul dat treb sa ai ceva minte - transferul l-ati facut de pe platforma PayPal, corespunzator in cont o sa-i vedeti daca ati indicat corect datele necesare, pentru ca in caz de indicare incorecta - banii se intorc inapoi si se i-a comision. in cazul ca corect banii daca ajung la banka ei se incaseaza in ziua valutarii INIDICATE de compania PLATITOARE si nu la dorinta angajatilor etc. referitor la adaosuri la salariu etc - prostii spuse de persoana ce nu cunoaste contabilitate, debit, credit..rusine sa dati vina in nepasare a angajatilor invinuindu-i pe pe ei si banca ca ei sunt vinovati ca banii Dvs nu au ajuns. scriti la PayPal si sa va dee datele de transfer in format electronic.

panrurik·11 septembrie 2014

Agroindbank-ul nu are nimic cu transferul care lati facut, ei doar asteapta plata sa intre in cont de la PayPal. Toate raspunsurile la intrebarea "De ce eu astept mai mult de 20 zile ca banii sa intre in cont" o adresati PayPal. Ca un exemplu sa fie mai clar. Daca comanzi de pe Ebay ceva, vei astepta un timp livrarea la posta in moldova. Si actiunile Dvoastre au fost acum "Mam dus la posta si comanda mea inca nu a sosit in 20 zile, si eu dau vina pe posta moldovei (care doar primeste coleta si asteapta sa vina persoana sa o colecteze) ca ei nu au comanda mea, si sunt o posta foarte proasta, si nu doresc sa ma deservesc la ei deloc". Acum intelegeti de ce banii nu au sosit inca ? Si apropo, cititi la conditiile de la PayPal, la care vati semnat, acolo voi dati permisiuni practic totale la PayPal pentru a efectua transferuri in si din contul bancar, practic iti vinzi sufletul la PayPal, doar ca e scris in termeni financiari si juridici.

Petru·15 septembrie 2014

 

ClientBank

deja de citeva luni pe pagin web a bancii este link-ul catre serviciul Client Bank..care nu este activ/nu functioneaza p/u persoane fizice.
Poate deja ar trebui Unibank sa ofere servicii de Brokeaj in tranzactionarea pe NYSE si BeutscheBorse...ca oricum va lucra ca si ClientBank-ul..

6
3

Petru Bogatu·Unibank·03 septembrie 2014

 

Numi place defel de politica bancii

Numi place defel de politica bancii .Majoritatea filialelor simbata nu lucreaza. Dar cind de adresezi la alta filiala ,ei nu doresc sa te deserveasca. Lucratorii se ocupa de necesitacile personale numai nu de necesitacile clientilor care stau in rind mult timp. Si nu s apropie nici un angajat sa te ajute.

8
4

Speranta·Moldova Agroindbank·24 august 2014

 

Impozite si taxe de stat

Rinduri imense la BEM in orice zi, la orice ora. Trebuie sa achiti o taxa de stat, mergi la BEM, ca tanti care te-a trimis acolo, numai chitanta de la BEM o recunoaste. Si stai o ora-doua in rand. Chiar nu e posibil sa fie acceptate toate plati publice prin MPay sau la orice banca, sa fie si un comision mic pentru asta?

8
2

Vlad·Banca de Economii·23 august 2014

 

Depozite

Очень доволен, что теперь на мой мобильный приходит сообщение о завершении депозита.

5
6

Моисей·Moldova Agroindbank·13 august 2014

 

Card

Карточкой Маэстро от Агробанка расплачивался по всей Европе. Принимали без проблем. Был приятно удивлен и доволен.

6
7

Moisei·Moldova Agroindbank·13 august 2014

nu te cred!!! incearca in Germania la LIDL, ALDI,PENNY si achita

iurie·15 ianuarie 2015

 

imi place s asta este opinia mea

imi place foarte mult aceasta banca ,este cera mai buna de la care am primit banii cuveniti am o mare incredere in ea,produsele si serviicile ei sunt foarte avantajoase

7
13

Antalovschi Anatoli·Victoriabank·27 iulie 2014

 

Majorarea preturillor

Mobias din 27 iulie va prelua 2 euro centi pentru scoaterea baniilor din ATM bancii
Bravo
Vizualizarea soldului va costa acum 2 centi.
Nu e chesti in bani dar e ne placut chind in alte banci este gratis

5
14

Alexandr·Mobiasbanca ·22 iulie 2014

Deja de mai mult timp primesc salariu la Victoria si acolo e 4 centi, dar sotia la Bem 3 eurocenti...
Ne-am deprins... Ne staruim sa achitam direct cu cardul in magazin si comisionul e 0.

Valeriu·12 august 2014

La Victoriabank pu extrageri din ATM aveti primele 5 gratis pe luna dupa este comision de 0,6 euro centi . In cazul vizualizarii soldului primele 10 ori gratis dupa la fel acelasi comision. Informati-va de pe sait. Verifica-ti soldul, achita-ti online gratis dragilor !!!!

Aur·06 mai 2016

Hm, pai asta e noua lor strategie "franceza" fiindca asa e #corect, cred ca vom mai vedea si alte atitudini si comisioane "oneste" si "transparente"

Vlad·24 iunie 2016

 

webclient

Cu parere de rau nici pana astazi nu este prezent un web client sa ceva de fel internet banking pentu a putea achita facturi online la eceasta banca.

8
4

Dumitru·Eximbank·10 iulie 2014

 

Card Secundar

Sunt foarte nemultumit ca in aproximativ toate filialele bancii in care am fost, personalul bancii nu este capabil sa cunoasca produsele bancii, ca card secundar. De fiecare data sotia pierde mult timp pana ce casierul afla daca are ea dreptul sa depuna banii pe contul meu la care are acces sotia prin card secundar sau nu.

7
4

Dumitru·Moldindconbank·10 iulie 2014

Alimentarea cardului in MDL poate efectua oricine in numele altei persoane doar avind buletinul de identitate la dispozitie (pentru a indica din numele cui a fost efectuata alimentarea in cont, si cu ce scop). Aceiasi procedura e cu alimentarea contului in valuta straina, doar ca aici trebuie de scris o cerere de depunere a valutei in cont. Nu intleg de ce casierii cauta daca persoana are drept sau nu sa alimenteze contul. Posibil ca casierul a fost dus in eroare prin solicitarea clientului.

Nicolae·05 august 2014

Posibil ca casierul nu cauta daca aveti drept de alimentare sau nu. Mai mult ca posibil ca cauta contul unde sa faca alimentarea si nr. de filiala. Sa fiu mai clar, acest cont nu e scris pe card.

Oxana·05 august 2014

 

carduri

Sun multumit de prestarea serviciilor. In special de sistemul de Internet-banking. Ma deranjeaza doar faptul ca timpul de obtinere a cardului este de peste 5 zile. In rest cursul valutar si conditiile sunt super.

6
6

Andrei·Mobiasbanca ·06 iulie 2014

Voi ce glumiti :) internet banking e buna!!! si eu asa credeam, ca e normal sa vezi soldul valabil a doua zi sa sa ai o anumit numar foarte limitat de servicii comunale, Interfata neintuitiva etc. Iata mare mia fost descoperirea sa utilizez sistema online de la micb, e mult mai frendly, mam abonat in doua miscari direct de acasa plus o multime de servicii, numai cit face posibilitatea de transfer de la un card la altul chiar si de peste hotare, am trecut la micb si nu regret de loc ca ma scapat de tehnoligiile inovative "franceze"

Vlad·24 iunie 2016

 

popa

Deservirea la nivel,personalul foarte bine instruit si amabil mereu..Permanent apelez la serviciile lor in special cind vine vorba de transferuri rapide.Succese!

2
1

laura·Banca Socială·17 iunie 2014

da , vreau sa spun ca ce tine de depuneri la procente, transferuri de bani, schimb , etc. sunt brv. deseori ma deservesc pe str. stefan cel mare 8 si pe negruzzi 2 , operativ si cu o dispozitie buna intru si ies de acolo .
Bafta tuturor si alegetiva banca preferata , mi sa spus o data : noi impreuna formam o echipa..

Oktavian·17 iulie 2014

 

plingere

Sunt foarte nemultumit de atitudinea neglijenta a angajatilot filialei numarul 1. Din motiv ca datorita faptului ca nu am fost instiintat la timp despre expirarea contractului de depozit timp de 27 de zile nu mi s/a calculat dobinda la depozitul bancar ,,clasic,, solicit sa luti masurile impuse de lege si regulament pentru a numai admite asa neglijente in activitatea bancii in care am avut incredere tot timpul.

7
5

Seremet·Moldova Agroindbank·02 mai 2014

D-nul Seremet, in contractul de depozit semnat intre d-voastra si banca, nu este stipulat ca banca instiinteaza clientii despre expirarea depozitului. Referitor la dobinzile care nu au cost platite, banda acorda dobinda doar pe perioada stipulata in contract.

marian·08 mai 2014

 

chitante pentru gradinite

Buna ziua.As vrea sa fac o remarca referitor la achitarea gradinitelor.eu tot sunt lucrator bancar, si din experienta pot spune cert ca nu doar BEM primeste aceste plati.ca de exemplu si banca sociala, si altele.doar ca platile in buget mai iau 3 lei pe deasupra, si lumea ca sa nu dee 1 leu mai mult din buzunar, iaca vin si stau cite 1 ora in rind pentru o singura foita, si retin si lor timpul si lucrul operatorilor il ingreuneaza.pe urma se jaluie

3
2

Alina·Banca de Economii·23 aprilie 2014

 

internet banking Moldova Agroindbank

Eu am internet banking de la MAIB si sunt foarte multumita. Recomand tuturor abonarea

15
9

Tatiana·Moldova Agroindbank·24 martie 2014

aplicatia de pe telefon nu lucreaza, de citeva ori introduc parola si loginul ....trebuie sa intru de pe telefon pe site si apoi de pe site pe pagina la banking, ceea ce nu este comod.

alex·25 martie 2014

 

intilnesti si la Banca deservire impecabila

Cam rareori la banca un personal cu buna dispozitie si receptiv la orice intrebari, poate am avut noroc, dar in fine, mi-a placut deservirea d-lui Burduh Alexandru, care mi-a deschis recent un card, si a fost deschis la orice intrebare, explicindu-mi toate posibilitatile cardului..respectiv am putut alege anume acel card de care am nevoie...) deasemenea mi-a oferit si martisor-e placut...multumesc

7
12

Cristina·Moldindconbank·22 martie 2014

Nustiu cum e la Chisinau.....Dar la Rezina e foarte complicat sa fii deservit si mai mult spus stimat ca un client simplu,toata atentia e la persoane juridice,directoarea bancii Mustuc Claudia nu face fata de o persoana mult educata si stima lipseste total fata de oameni simpli de rind,se face o impresie ca venim la ea acasa.Imi pare rau dina aceasta cauza am apelat la MOLDOVA AGROINBANC di nevoie.mersi mult...cum se zice NU CLIENTUL DEPINDE DE BANCA,DAR BANCA DE CLIENT,la Rezina asta li[pseste....

alexandru·06 martie 2015

 

credite

Ar fi bine ca decizia de credit sa se ia mult mai rapid, am asteptat aproape 3 saptamini pentru o suma mica. Si ce e mai rau ca nimeni nu stie exact cit poate sa dureze acesta perioada. Cind ai nevoie rapida de bani, e foarte incomod. La alte banci decizia s-a luat in decurs de o zi.

6
3

Ana·Eximbank·26 februarie 2014

cu parere de rau la banci daca ai nevoie de o suma mare.. ( cred ca ai cerut o suma mai mare de 30 000 lei)...nimeni nu se va grabi pina nu o sa-i dai un "atkat"...asta e situati...

Alex·25 martie 2014

Alex, de unde tu stii asta? :) Lucrezi la banca si primesti "atkaturi"? ;)

Вуди·09 septembrie 2014

 

CREDIT

AM AVUT NECESITATEA SA ACHIZITIONEZ UN CREDIT DE CONSUM DE LA MAIB, A DURAT 2 SAPTAMANI, CINE SI CE EXPERIENTA A AVUT CU ALTE BANCI? SA FIU INFORMAT PENTRU ALTA DATA.

5
5

ION·Moldova Agroindbank·21 februarie 2014

 

Bank European. De Calitate.

Уже несколько лет являюсь клиентом МАИБ и очень доволен. До этого у меня был опыт сотрудничества с Виктория, Энэргбанком и БЕМ, но обслуживания, условия и все остальное в МАИБ на порядок лучше. Если бы я и посоветовал молдавский банк - так это однозначно МАИБ.

11
5

Alex·Moldova Agroindbank·18 februarie 2014

 

ACHITAREA IMPOZITELOR

Am incercat sa platesc impozitele la Banca de Economii filiala Piskin 33. Banca detine monopol la aceste plati. Am intrat prin usa pe care era scris PERSOANE FIZICE. La casa mi s-a spus ca ei nu primesc aceste plati si m-au sfatuit sa folosesc filiala de peste drum. Nici o problema. Sunt sanatoasa si am trecut strada. Insa de ce intr-o filiala unde stau multi operatori care nu deserveau nici un client nu au putut sa ma deserveasca, sau nimeni nu a incercat sa afiseze un anunt care ne-ar informa pe noi, clientii. Sau poate plasati in incinta DAF-urilor informatie despre filiale in care primiti aceste plati. Cred ca este necesar sa deservati clientii. Pentru o persoana care are probleme medicale umblatul de la o filiala la alta poate fi dificila. Nu toti sunt sanatosi! sau pur si simplu un client este grabit si afla ca ma trebuie sa treaca strada. E doar un exemplu banal. Ne important . Insa aceasta este atitutinea Bancii. Iar Banca primeste venituri din foecare tranzactie.

7
2

Veronica·Banca de Economii·17 februarie 2014