Azi: € 19,5491 lei 0,0904 $ 17,2140 lei 0,0236
Mâine: € 19,5576 lei 0,0085 $ 17,2246 lei 0,0106

Opinia ta

Vă invităm să vă exprimaţi opinia Dvs. faţă de oricare băncă comercială din Republica Moldova. Povestiţi despre experienţa avută, despre calitatea serviciilor sau produselor băncilor ale cărei client sunteţi sau aţi fost.

De asemenea vă rugăm să acordaţi băncii o notă de la 1 la 5, unde:

rating

Am o părere proastă despre această bancă, am avut o experientă negativă în calitate de client, imaginea băncii lasă de dorit, nu am încredere în ea

rating

Imi place foarte mult această bancă, este cea mai bună de pe piată, am încredere în ea, produsele si serviciile ei sunt foarte bune

Nu vor fi publicate mesajele:
— care conţin cuvinte necenzurate
— care au caracter evident/strict de promovare a unui produs sau serviciu
— care au scop clar de jignire sau defăimare a imaginii băncii/produsului/serviciului
— care nu sunt argumentate, de exemplu - lipseşte comentariul în totalitate (doar nota) sau comentarii de tipul "este cea mai bună şi atât"

Impozite si taxe de stat

Rinduri imense la BEM in orice zi, la orice ora. Trebuie sa achiti o taxa de stat, mergi la BEM, ca tanti care te-a trimis acolo, numai chitanta de la BEM o recunoaste. Si stai o ora-doua in rand. Chiar nu e posibil sa fie acceptate toate plati publice prin MPay sau la orice banca, sa fie si un comision mic pentru asta?

Vlad
Banca de Economii
Comenteaza
8
2

Depozite

Очень доволен, что теперь на мой мобильный приходит сообщение о завершении депозита.

Моисей
Moldova Agroindbank
Comenteaza
5
6

Card

Карточкой Маэстро от Агробанка расплачивался по всей Европе. Принимали без проблем. Был приятно удивлен и доволен.

Moisei
Moldova Agroindbank
Comenteaza
6
7

nu te cred!!! incearca in Germania la LIDL, ALDI,PENNY si achita

iurie

imi place s asta este opinia mea

imi place foarte mult aceasta banca ,este cera mai buna de la care am primit banii cuveniti am o mare incredere in ea,produsele si serviicile ei sunt foarte avantajoase

Antalovschi Anatoli
Victoriabank
Comenteaza
8
15

Majorarea preturillor

Mobias din 27 iulie va prelua 2 euro centi pentru scoaterea baniilor din ATM bancii
Bravo
Vizualizarea soldului va costa acum 2 centi.
Nu e chesti in bani dar e ne placut chind in alte banci este gratis

Alexandr
Mobiasbanca
Comenteaza
5
14

Deja de mai mult timp primesc salariu la Victoria si acolo e 4 centi, dar sotia la Bem 3 eurocenti...
Ne-am deprins... Ne staruim sa achitam direct cu cardul in magazin si comisionul e 0.

Valeriu

La Victoriabank pu extrageri din ATM aveti primele 5 gratis pe luna dupa este comision de 0,6 euro centi . In cazul vizualizarii soldului primele 10 ori gratis dupa la fel acelasi comision. Informati-va de pe sait. Verifica-ti soldul, achita-ti online gratis dragilor !!!!

Aur

Hm, pai asta e noua lor strategie "franceza" fiindca asa e #corect, cred ca vom mai vedea si alte atitudini si comisioane "oneste" si "transparente"

Vlad

webclient

Cu parere de rau nici pana astazi nu este prezent un web client sa ceva de fel internet banking pentu a putea achita facturi online la eceasta banca.

Dumitru
Eximbank
Comenteaza
8
4

Card Secundar

Sunt foarte nemultumit ca in aproximativ toate filialele bancii in care am fost, personalul bancii nu este capabil sa cunoasca produsele bancii, ca card secundar. De fiecare data sotia pierde mult timp pana ce casierul afla daca are ea dreptul sa depuna banii pe contul meu la care are acces sotia prin card secundar sau nu.

Dumitru
Moldindconbank
Comenteaza
7
4

Alimentarea cardului in MDL poate efectua oricine in numele altei persoane doar avind buletinul de identitate la dispozitie (pentru a indica din numele cui a fost efectuata alimentarea in cont, si cu ce scop). Aceiasi procedura e cu alimentarea contului in valuta straina, doar ca aici trebuie de scris o cerere de depunere a valutei in cont. Nu intleg de ce casierii cauta daca persoana are drept sau nu sa alimenteze contul. Posibil ca casierul a fost dus in eroare prin solicitarea clientului.

Nicolae

Posibil ca casierul nu cauta daca aveti drept de alimentare sau nu. Mai mult ca posibil ca cauta contul unde sa faca alimentarea si nr. de filiala. Sa fiu mai clar, acest cont nu e scris pe card.

Oxana

carduri

Sun multumit de prestarea serviciilor. In special de sistemul de Internet-banking. Ma deranjeaza doar faptul ca timpul de obtinere a cardului este de peste 5 zile. In rest cursul valutar si conditiile sunt super.

Andrei
Mobiasbanca
Comenteaza
6
6

Voi ce glumiti :) internet banking e buna!!! si eu asa credeam, ca e normal sa vezi soldul valabil a doua zi sa sa ai o anumit numar foarte limitat de servicii comunale, Interfata neintuitiva etc. Iata mare mia fost descoperirea sa utilizez sistema online de la micb, e mult mai frendly, mam abonat in doua miscari direct de acasa plus o multime de servicii, numai cit face posibilitatea de transfer de la un card la altul chiar si de peste hotare, am trecut la micb si nu regret de loc ca ma scapat de tehnoligiile inovative "franceze"

Vlad

popa

Deservirea la nivel,personalul foarte bine instruit si amabil mereu..Permanent apelez la serviciile lor in special cind vine vorba de transferuri rapide.Succese!

laura
Banca Socială
Comenteaza
2
1

da , vreau sa spun ca ce tine de depuneri la procente, transferuri de bani, schimb , etc. sunt brv. deseori ma deservesc pe str. stefan cel mare 8 si pe negruzzi 2 , operativ si cu o dispozitie buna intru si ies de acolo .
Bafta tuturor si alegetiva banca preferata , mi sa spus o data : noi impreuna formam o echipa..

Oktavian

plingere

Sunt foarte nemultumit de atitudinea neglijenta a angajatilot filialei numarul 1. Din motiv ca datorita faptului ca nu am fost instiintat la timp despre expirarea contractului de depozit timp de 27 de zile nu mi s/a calculat dobinda la depozitul bancar ,,clasic,, solicit sa luti masurile impuse de lege si regulament pentru a numai admite asa neglijente in activitatea bancii in care am avut incredere tot timpul.

Seremet
Moldova Agroindbank
Comenteaza
7
5

D-nul Seremet, in contractul de depozit semnat intre d-voastra si banca, nu este stipulat ca banca instiinteaza clientii despre expirarea depozitului. Referitor la dobinzile care nu au cost platite, banda acorda dobinda doar pe perioada stipulata in contract.

marian

chitante pentru gradinite

Buna ziua.As vrea sa fac o remarca referitor la achitarea gradinitelor.eu tot sunt lucrator bancar, si din experienta pot spune cert ca nu doar BEM primeste aceste plati.ca de exemplu si banca sociala, si altele.doar ca platile in buget mai iau 3 lei pe deasupra, si lumea ca sa nu dee 1 leu mai mult din buzunar, iaca vin si stau cite 1 ora in rind pentru o singura foita, si retin si lor timpul si lucrul operatorilor il ingreuneaza.pe urma se jaluie

Alina
Banca de Economii
Comenteaza
3
2

internet banking Moldova Agroindbank

Eu am internet banking de la MAIB si sunt foarte multumita. Recomand tuturor abonarea

Tatiana
Moldova Agroindbank
Comenteaza
16
9

aplicatia de pe telefon nu lucreaza, de citeva ori introduc parola si loginul ....trebuie sa intru de pe telefon pe site si apoi de pe site pe pagina la banking, ceea ce nu este comod.

alex

intilnesti si la Banca deservire impecabila

Cam rareori la banca un personal cu buna dispozitie si receptiv la orice intrebari, poate am avut noroc, dar in fine, mi-a placut deservirea d-lui Burduh Alexandru, care mi-a deschis recent un card, si a fost deschis la orice intrebare, explicindu-mi toate posibilitatile cardului..respectiv am putut alege anume acel card de care am nevoie...) deasemenea mi-a oferit si martisor-e placut...multumesc

Cristina
Moldindconbank
Comenteaza
7
12

Nustiu cum e la Chisinau.....Dar la Rezina e foarte complicat sa fii deservit si mai mult spus stimat ca un client simplu,toata atentia e la persoane juridice,directoarea bancii Mustuc Claudia nu face fata de o persoana mult educata si stima lipseste total fata de oameni simpli de rind,se face o impresie ca venim la ea acasa.Imi pare rau dina aceasta cauza am apelat la MOLDOVA AGROINBANC di nevoie.mersi mult...cum se zice NU CLIENTUL DEPINDE DE BANCA,DAR BANCA DE CLIENT,la Rezina asta li[pseste....

alexandru

credite

Ar fi bine ca decizia de credit sa se ia mult mai rapid, am asteptat aproape 3 saptamini pentru o suma mica. Si ce e mai rau ca nimeni nu stie exact cit poate sa dureze acesta perioada. Cind ai nevoie rapida de bani, e foarte incomod. La alte banci decizia s-a luat in decurs de o zi.

Ana
Eximbank
Comenteaza
6
3

cu parere de rau la banci daca ai nevoie de o suma mare.. ( cred ca ai cerut o suma mai mare de 30 000 lei)...nimeni nu se va grabi pina nu o sa-i dai un "atkat"...asta e situati...

Alex

Alex, de unde tu stii asta? :) Lucrezi la banca si primesti "atkaturi"? ;)

Вуди

CREDIT

AM AVUT NECESITATEA SA ACHIZITIONEZ UN CREDIT DE CONSUM DE LA MAIB, A DURAT 2 SAPTAMANI, CINE SI CE EXPERIENTA A AVUT CU ALTE BANCI? SA FIU INFORMAT PENTRU ALTA DATA.

ION
Moldova Agroindbank
Comenteaza
5
6

Bank European. De Calitate.

Уже несколько лет являюсь клиентом МАИБ и очень доволен. До этого у меня был опыт сотрудничества с Виктория, Энэргбанком и БЕМ, но обслуживания, условия и все остальное в МАИБ на порядок лучше. Если бы я и посоветовал молдавский банк - так это однозначно МАИБ.

Alex
Moldova Agroindbank
Comenteaza
11
5

ACHITAREA IMPOZITELOR

Am incercat sa platesc impozitele la Banca de Economii filiala Piskin 33. Banca detine monopol la aceste plati. Am intrat prin usa pe care era scris PERSOANE FIZICE. La casa mi s-a spus ca ei nu primesc aceste plati si m-au sfatuit sa folosesc filiala de peste drum. Nici o problema. Sunt sanatoasa si am trecut strada. Insa de ce intr-o filiala unde stau multi operatori care nu deserveau nici un client nu au putut sa ma deserveasca, sau nimeni nu a incercat sa afiseze un anunt care ne-ar informa pe noi, clientii. Sau poate plasati in incinta DAF-urilor informatie despre filiale in care primiti aceste plati. Cred ca este necesar sa deservati clientii. Pentru o persoana care are probleme medicale umblatul de la o filiala la alta poate fi dificila. Nu toti sunt sanatosi! sau pur si simplu un client este grabit si afla ca ma trebuie sa treaca strada. E doar un exemplu banal. Ne important . Insa aceasta este atitutinea Bancii. Iar Banca primeste venituri din foecare tranzactie.

Veronica
Banca de Economii
Comenteaza
7
2

deservirea clientilor la maib Jumbo

Sunt foarte multumita de deservirea de la fil. maib Jumbo,personalul este foarte amabil si binevoitor. Am avut multe situatii legate de transferuri peste hotare, de utilizarea contului si am gasit aici multe raspunsuri si solutii.Da, uneori mai astept in rind, dar ii inteleg ca sala e plina de oameni,.. diferiti si toti cu problemele lor ....
Oricum mai bine mai astept...decat sa ma deservesc la fil.viktoriabank de linga serviciul meu unde sunt deservita de fete care se cred mai presus de orice daca port tocuri inalte.
Cat despre personalul de la maib jumbo, le-as propune sa-si mai largeasca filiala si sa-si mai adauge angajati, si atunci totul va fi ok.

Andreea
Moldova Agroindbank
Comenteaza
12
2

WESTERN UNION

Buna, deci primesc eu bani prin transferu WESTERN UNION deja de multi ani daca sant din raionul Ialoveni ii primesc din Banca de Economii filiala 32 , acuma simbata am fost in ospetie la sora mea in chisinau am hotarit sa merg in filiala 126 in asa zisa BANCA MEA. Sotul meu o cazut intrun accident grav in italia si sta la pat acuma pentru o perioada , dar o tinut sami transfere 100 euro asa cum sta la pat o rugat sefu lui so faca transferu pentru ca el nu poate cai tintuit in pat . Deci copilul meu o fost otravit din careva mincare lam luat in masina si am ales banca sami iau banii caci nai ce face fara bani la spital in moldova , iam dat doamnei contu din 10 cifre apoi buletinu meu ea o tinut cu tot dinadinsu sai spun din ce tara poftim iam spus si tara nu deja sai zic cine imi transmite numele si familia dar eu nam idee cum il cheama pe italian si mai mult ca atit cum ii este numele de familie, nu mio dat banii copilul meu varsa in masina sotu tintuit la pat si eu unicu din familie pe picioare si acelea taiate din motiv ca nu poate doamana sami dee bani ca nu iam dat informatie suficienta . Doamne daca pentru 100 euro nu era suficienta informatia data, eu pot sa va spun ca am trecut o experienta MADE IN MOLDOVA cand o dat dumnezeu si sotul o sunat si mio spus cum se numeste sefu lui era trecut de 30 minute cand mam intors in masina copilul meu era nu numai vomitat dar si in pantaloni facut din cauza ca mo deservit sefa filialei 126 a Bancii de EConomii BORISOV NINA.Tin cu tot dinadinsu sai multamesc si dee ca domnul sa faca asa ca sa pateasca ceam patit eu nici mai mult nici mai putin.Cu nerespect Dogot Svetlana .

Svetlana
Banca de Economii
Comenteaza
7
6

Ne pare rau de cele intimplate, va doresc familiei d-stre sa fie sanatosi.Insa cunoasteti ca se produc diferite tranzactii de genul "spalare de bani". Asa ca este elementar sa ai idee de unde vine transferul si de la cine. Asa sunt impusi operatorii transferurilor internationale sa deserveasca dar si sa cunoasca regulamentul , elaborat de catre maria lor de BNM.

octavian

Nota 1 pentru toate serviciile!

Cea mai lenta banca in deservirea clientilor, 2 mese, si 1 ora ca sa iti faci un card bancar.

Apoi cu bankomatul, inghite carduri, cei de la banka stiu, da macar nu pun 1 hirtie sa vada lumea. Te duci la ei si se rid de tine ca de o jertva. Dupa ce am ramas fara card, nici bani nu pot sa imi scoata de pe cont ca le trebuie cardu inghitit de bankomatul lor.

Servicii pe nota 2! Apropo si cu transferurile de peste hotare am probleme, banii ajung pe numele meu si nu pe card, comparativ cu alte banci care leam incercat.

Rusine!

Dumitru
Mobiasbanca
Comenteaza
17
7