Azi: € 20,4666 lei 0,0563 $ 17,1944 lei 0,0046
Mâine: € 20,4181 lei 0,0485 $ 17,2037 lei 0,0093

Opinia ta

Vă invităm să vă exprimaţi opinia Dvs. faţă de oricare băncă comercială din Republica Moldova. Povestiţi despre experienţa avută, despre calitatea serviciilor sau produselor băncilor ale cărei client sunteţi sau aţi fost.

De asemenea vă rugăm să acordaţi băncii o notă de la 1 la 5, unde:

rating

Am o părere proastă despre această bancă, am avut o experientă negativă în calitate de client, imaginea băncii lasă de dorit, nu am încredere în ea

rating

Imi place foarte mult această bancă, este cea mai bună de pe piată, am încredere în ea, produsele si serviciile ei sunt foarte bune

Nu vor fi publicate mesajele:
— care conţin cuvinte necenzurate
— care au caracter evident/strict de promovare a unui produs sau serviciu
— care au scop clar de jignire sau defăimare a imaginii băncii/produsului/serviciului
— care nu sunt argumentate, de exemplu - lipseşte comentariul în totalitate (doar nota) sau comentarii de tipul "este cea mai bună şi atât"

Bank European. De Calitate.

Уже несколько лет являюсь клиентом МАИБ и очень доволен. До этого у меня был опыт сотрудничества с Виктория, Энэргбанком и БЕМ, но обслуживания, условия и все остальное в МАИБ на порядок лучше. Если бы я и посоветовал молдавский банк - так это однозначно МАИБ.

Alex
Moldova Agroindbank
Comenteaza
11
5

ACHITAREA IMPOZITELOR

Am incercat sa platesc impozitele la Banca de Economii filiala Piskin 33. Banca detine monopol la aceste plati. Am intrat prin usa pe care era scris PERSOANE FIZICE. La casa mi s-a spus ca ei nu primesc aceste plati si m-au sfatuit sa folosesc filiala de peste drum. Nici o problema. Sunt sanatoasa si am trecut strada. Insa de ce intr-o filiala unde stau multi operatori care nu deserveau nici un client nu au putut sa ma deserveasca, sau nimeni nu a incercat sa afiseze un anunt care ne-ar informa pe noi, clientii. Sau poate plasati in incinta DAF-urilor informatie despre filiale in care primiti aceste plati. Cred ca este necesar sa deservati clientii. Pentru o persoana care are probleme medicale umblatul de la o filiala la alta poate fi dificila. Nu toti sunt sanatosi! sau pur si simplu un client este grabit si afla ca ma trebuie sa treaca strada. E doar un exemplu banal. Ne important . Insa aceasta este atitutinea Bancii. Iar Banca primeste venituri din foecare tranzactie.

Veronica
Banca de Economii
Comenteaza
7
2

deservirea clientilor la maib Jumbo

Sunt foarte multumita de deservirea de la fil. maib Jumbo,personalul este foarte amabil si binevoitor. Am avut multe situatii legate de transferuri peste hotare, de utilizarea contului si am gasit aici multe raspunsuri si solutii.Da, uneori mai astept in rind, dar ii inteleg ca sala e plina de oameni,.. diferiti si toti cu problemele lor ....
Oricum mai bine mai astept...decat sa ma deservesc la fil.viktoriabank de linga serviciul meu unde sunt deservita de fete care se cred mai presus de orice daca port tocuri inalte.
Cat despre personalul de la maib jumbo, le-as propune sa-si mai largeasca filiala si sa-si mai adauge angajati, si atunci totul va fi ok.

Andreea
Moldova Agroindbank
Comenteaza
12
2

WESTERN UNION

Buna, deci primesc eu bani prin transferu WESTERN UNION deja de multi ani daca sant din raionul Ialoveni ii primesc din Banca de Economii filiala 32 , acuma simbata am fost in ospetie la sora mea in chisinau am hotarit sa merg in filiala 126 in asa zisa BANCA MEA. Sotul meu o cazut intrun accident grav in italia si sta la pat acuma pentru o perioada , dar o tinut sami transfere 100 euro asa cum sta la pat o rugat sefu lui so faca transferu pentru ca el nu poate cai tintuit in pat . Deci copilul meu o fost otravit din careva mincare lam luat in masina si am ales banca sami iau banii caci nai ce face fara bani la spital in moldova , iam dat doamnei contu din 10 cifre apoi buletinu meu ea o tinut cu tot dinadinsu sai spun din ce tara poftim iam spus si tara nu deja sai zic cine imi transmite numele si familia dar eu nam idee cum il cheama pe italian si mai mult ca atit cum ii este numele de familie, nu mio dat banii copilul meu varsa in masina sotu tintuit la pat si eu unicu din familie pe picioare si acelea taiate din motiv ca nu poate doamana sami dee bani ca nu iam dat informatie suficienta . Doamne daca pentru 100 euro nu era suficienta informatia data, eu pot sa va spun ca am trecut o experienta MADE IN MOLDOVA cand o dat dumnezeu si sotul o sunat si mio spus cum se numeste sefu lui era trecut de 30 minute cand mam intors in masina copilul meu era nu numai vomitat dar si in pantaloni facut din cauza ca mo deservit sefa filialei 126 a Bancii de EConomii BORISOV NINA.Tin cu tot dinadinsu sai multamesc si dee ca domnul sa faca asa ca sa pateasca ceam patit eu nici mai mult nici mai putin.Cu nerespect Dogot Svetlana .

Svetlana
Banca de Economii
Comenteaza
7
6

Ne pare rau de cele intimplate, va doresc familiei d-stre sa fie sanatosi.Insa cunoasteti ca se produc diferite tranzactii de genul "spalare de bani". Asa ca este elementar sa ai idee de unde vine transferul si de la cine. Asa sunt impusi operatorii transferurilor internationale sa deserveasca dar si sa cunoasca regulamentul , elaborat de catre maria lor de BNM.

octavian

Nota 1 pentru toate serviciile!

Cea mai lenta banca in deservirea clientilor, 2 mese, si 1 ora ca sa iti faci un card bancar.

Apoi cu bankomatul, inghite carduri, cei de la banka stiu, da macar nu pun 1 hirtie sa vada lumea. Te duci la ei si se rid de tine ca de o jertva. Dupa ce am ramas fara card, nici bani nu pot sa imi scoata de pe cont ca le trebuie cardu inghitit de bankomatul lor.

Servicii pe nota 2! Apropo si cu transferurile de peste hotare am probleme, banii ajung pe numele meu si nu pe card, comparativ cu alte banci care leam incercat.

Rusine!

Dumitru
Mobiasbanca
Comenteaza
18
7

carduri

Am primit cardul PayPass dar nu am înțeles de ce nu a fost sigilat? Cardul l-am primit simplu în mână. Pe card este toată informația necesară pentru a efectua orice operațiune online. Teoretic - orice angajat își poate nota aceste date.
Cardul de asemenea trebuie oferit în plic, sigilat.

Sergiu
Unibank
Comenteaza
6
1

Cel mai prost internet banking

Cel mai prost internet banking e la mobis. Tranzactiile nu se vad instant. Trebuie zile intregi sa astepti (care este sensul daca imi trebuie imediat ? )
Alta prostie, daca vrei sa faci un transfer de fonduri p alt cont (chiar in aceesi banca) trebuie sa te duci la ei si sa scrii o cerere si sa adaugi concret contul dorit. (Si asa pentru fiecare cont)

Alexandr
Mobiasbanca
Comenteaza
15
4

Mersi ca ait introdus in sfirsit soldul on line si transfer de fonduri catre parti terte

Akexandr

Internet banking

Un prietent este abonatul serviciului Internet banking si spune ca e multumit de calitatea acestuia. Si mie mi-a placut (din ceea ce mi-a aratat el). Eu sunt client al web banking-ului livrat de viktoria bank. Mai rau serviciu ca la viktoria bank nu am mai vazut.

Angela
ProCredit Bank
Comenteaza
15
6

Imi place serviciul Internet banking

Sunt clienta a serviciului web banking livrat de Victoria bank. Sunt dezamagita de aceasta banca. Sotul are Internet banking de la Moldova Agroindbank. Si am vazut ca e cum mult mai bun serviciul de deservire bancara oferti de Moldova Agroindbank. Un prieten este abonat la Internet banking livrat de ProCredit. La fel este bunisor. Pacat ca deocamdata nu pot sa trec cu deservirea la una di aceste banci: MAIB sau ProCredit :(

Angela
Moldova Agroindbank
Comenteaza
14
3

De ce nu puteti trece cu deservirea la alte banci?

Eugen

Incercati la Moldindconbank, e simplu de tot, doar trebuie de deschis cardul si bani pe cont, comisioanele sunt foarte accesibile, iar Web BAnking-ul floare la ureche.

Paula

Web banking de risul lumii

Am fost client al serviciului web banking. Deoarece nu am accesat serviciul citeva luni (~4) mi s-a spus ca sunt deconectata de la sistem si sa incerc noul serviciu care este in proces de testare. Incerc sa ma inregistrez de pe site la noul serviciul indicind numarul de card dar asa si nu mai primesc prin SMS codul necesar pentru finisarea inregistrarii. Numarul de telefon al Serviciul clientela, inciat pe site, nu este disponibil. Robotul spune ca nici nu exista asa numar. Ce este in capul vostru??? Inteleg ca serviciul este in regim de testare, atunci de ce m-ati blocat de la vechiul sistem? Atit timp cit serviciul nou nu este lansat oficial ar trebui sa permiteti utilizarea celui vechi, sau inregistrarea din nou la acesta. Mai pe scurt v-ati compromis cu totul. Alte banci cu mult mai mici ca victoria bank au sisteme mai performante. De ex. Procredit sau Moldova Agroindbank. Sunteti prima banka??? De unde? Posibil de la sfirsitul/coada listei bancilor. Testati serviciul pe angajatii vostri si nu pe clienti.

Angela
Victoriabank
Comenteaza
11
9

de unde ai informatia ca Moldova Agroindbank este mai mica ca Victoriabank ,

sergiu

bancomatele VIctoriabank

ieri am vrut sa cumpar cadouri de la Gemeni si am decis sa scot niste bani din bancomat. Insa bancomatul de linga McDonads era scricat. tot ma incuraja sa iau chitanta. Cu parere de rau sutuatia aceasta este frecventa. Intr-o zi am vreut sa scot bani din bancomatul de la Moldtelecomul central de pe Stefan.Monitorul nu dadea nici un semnal ca aparatul e defect: totul ca intotdeauna. Am introdus cardul si pauza. 10 min am asteptat ca cel putin sa mi se intoarca cardul nu am putut face absolut nici o operatiune si timp de 10 min am incercat sa sun banca. In sfirsit bancomatul a intors cardul si eu am primit posibilitatea sa vorbesc cu un operator. Ii explic situatia, ea imi spune ca ei cunosc porblema. O intrb de ce nu este un aviz si primesc un raspuns genial"Nu este in copetenta Dumnealor". Si apoi ii sugerez sa roage un lucrator de la filiala de la interseactia Tighina si Stefan sa iasa din oficiu, sa treaca stada si sa afiseze un anunt. La care ea imi spune."Aceasta nu este in competenta lor". Eu am astepta zece min., dar daca era sa fie cineva mai invirsta care nu se discurca prea bine, era sa intre in panica, sa i se ridice tensiunea deoarece pur si simplu cineva nu a avut competenta sa puna un anunt. Cine atunci are? scrieti telefonul undeva ca ii anunvam noi clientii ca au ceva competente!
Eu deja nu mai cer chitante din bancomate deoarece daca se termina hirtia din bancomat si tu ai cerut bon, atunci nu mai primesti banii, deoarece bancomatul nu poate sa efectuieze o operatiune. Tot de la VictoriaBank am aflat.

maria
Victoriabank
Comenteaza
26
3

la noi la Balți mereu e ceva cu monitorul la bancomatele Victoriabanc.

Liunic

Rusineeeeeeee, "prima banca din Moldova" ar trebui sa aiba bancomate pe masura nu aparate care frustreaza clientii si creaza probleme si incomoditati

Tatiana

Stimati oameni,
daca nu aveti idee cum se lucreaza la banca nu comentati aiurea. Daca cineva stie sa gateasca asta nu inseamna ca el stie sa faca si sarmale... nu confundati lucrurile.

mimi

Succceseeeee mari Moldinconbank fil Soroca

Foarte multumita de deservirea la Moldincombank fil SOROCA !!!!!! Personalul din Contabilitatea lucreaza ca albinutele, sunt foarte bravo!!!! Succese mari in continuare

Clientul bancii
Moldindconbank
Comenteaza
11
12

Bravo Moldindconbank

Foarte multumita de deservirea la Moldindconbank fil Floresti. Multumim mult personalului si directoarei pentru deservirea prompta si calitativa

Client Micb
Moldindconbank
Comenteaza
8
14

lauda de sine nu miroase a bine :)

student

Lucram cu aceasta filiala de 4 ani si suntem foarte multumiti! Poate bancile concurente de pe strada sunt invidioase dar filiala aceasta e un exemplu bun de urmat.

Client

Rusine pentru bancomatele "Prima banca din Moldova"

Am card de la Moldova Agroindbank. Am incercat sa scot bani de la bancomat Victoriabank din s. Pepeni si spre marea mea mirare scria ''карточка не действителиная'' aveam 3 carduri MAIB care sunt valide si de pe nici unul nu am putut scoate bani. Bancomatul nu accepta carduri decit cele emise de Victorabank. Rusinos pentru "Prima banca din Moldova" care pune clientii in asa situatie.

Tili
Victoriabank
Comenteaza
11
6

Nu este corecta informatia expusa. Bancomatele Victoriabank deservesc toate tipurile de carduri.

Aur

Depozit

Am un depozit la ei si e destul de usor de incasat lunar dobanda, doar ca eu nu o iau lunar. Este posibilitate de a primi pe card dobanda, dar puteti alege sa aveti cont cu capitalizare si dobanda poate fi retrasa sau lasata in cont pentru capitalizare.

Vlad
Unibank
Comenteaza
5
6

Deservirea la Mobiasbanca.

Am card MasterCard de la Mobiasbanca de citiva ani.
Pot primi bani din transferuri internationale si scoate banii nu doar prin card la bancomat ci si doar cu buletinul la filiala bancii. La celelalte banci, daca ti-ai pierdut cardul, atunci trebuie sa astepti sa-ti faca altul si apoi vei putea scoate banii prezentind-ul angajatului bancii (practica incredibila dar este).
Am avaut de facut un transfer international pentru verificarea contului Moneybookers. La nici in una din bancile "bune" - personalul nu se lua sa faca asta pentru ca ei cu asta nu sau ocupat si nu stiu cum. Doar la Mobias m-au ajutat si nu au mornait ca cei de la Victoriabank si Maib in plus pretul mai mic la transfer.
Cind intri la multe din banci (practica mea de ex. la Viktoriabank), angajatii se uita la tine de parca le esti dator cu ceva "Ai venit sa-mi strici si tu ziua,". La Mobias banca astfel de practica nu a avut niciodata. Sunt mult mai pozitivi angajatii ca la alte banci.
Nu am vazut practici la alte banci de a primi scrisori de multumire in posta din numele directorului. De la Mobias - da.
Cind mi-a expirat cardul, m-am dus sa mi-l prelungesc. M-am gindit ca o sa astept vreo saptamina si apoi o sa vin sa-l iau. Cind le-am zis ca vreau sa-mi prelungesc cardul - ei pur si simplu mi-au dat altul care era gata deja de o saptamina. Mi-au zis ca ei le prelungesc automat iar daca nu mai vreai sa-l prelungesti atunci vii dinainte si le zici. Perfect pentru mine!


P.S. Probabil ca face parte din "Groupe Societe Generale" si asta ceva conteaza. Dar cred ca "capul" bancii este ceva mai pozitiv decit la celelalte si asta influenteaza intreg personalul.

Serge
Mobiasbanca
Comenteaza
24
9

PR ieftin, foarte des intilnit aici mai ales la Mobias

myck

myck, deacord totalmente.....PR ieftin....si lipsit de inspiratie!

Elena

O fi PR, dar de faptul ca angajatii sunt mai cooperanti decat cei de la Victoriabank - m-am convins si eu

Ciprian

cred ca daca mai comentati Victoriabank aveti vre-o 57 ani..doar pensionarii au ramas cu ideile lor de trecut,.demult au aparut banci mult mai bune in RM,si servicii, deservire muuuult mai la nivel.

Ana

multumit chiar foarte multumit

nu stiu ce tine de alte filiale,dar filialele de la Buiucani (de la flacara si Alfa) sunt foarte multumit de deservire personal tinar, foarte bine instruit tot timpul imi dau raspuns concret si corect la probleme aparute. P.S Vreau sa aduc o multumire publica baiatului de la Flacaracare cu cardurile se ocupa Vadim imi pare ca il cheama foarte destept baiat si lucreaza foarte repede si bine

Adrian
Victoriabank
Comenteaza
14
12

Multumesc si voua de incredere.

Vadim

Serviciu Clientela

Am avut un cont bancat in euro vreo 4 ani de zile. Pe linga intretinerea anuala exagerata, pe parcursul acestor ani, de atitea ori am fost nevoita sa achit diferite "mici" penalitati de nicaieri...
Ultima picatura a fost un transfer international de bani care efectiv "s-a pierdut", dupa spusele lucratorilor. Au gasit, pina la urma banii. Am decis sa-mi inchid contul, si doamna nici macar nu a considerat necesar sa ma informeze ca de fapt, contul mai este activ 60 de zile...
Asta e doar un sumar, dar concluzia e ca Serviciul Clientela al Mobias Banca, dar si gama serviciilor sunt foarte si foarte proaste. Mai au foarte mult de crescut si invatat macar lucrurile de baza cind vine vorba de atitudine si profesionalism fata de clienti.

Xenia
Mobiasbanca
Comenteaza
16
7

Very Good Customer Service !

I would like to highlight the excellent service I received by e-mail. I would particulary like to commend your manager Liviu Lupascu.
I had some problems with web client access and I've contacted you guys. Hopefully I received a prompt response from Liviu. He grasped the issue and helped me avoid the problem.
I wish him all the very best in the future and I hope his splendid caring attitude helps him go a long way in your company.

Warmest Regards

Igor Orlov
Moldindconbank
Comenteaza
9
8

multumita si recomand

Citind comentariile de mai sus, vreau sa mentionez ca eu personal sunt foarte multumita de calitatea deservirii in cadrul VB, in special in Agentia de pe Puskin 35, pare-mi-se 71. Acolo lucreaza o singura domnisoara (Elena/ de fiecare data o intilnesc doar pe ea acolo), foarte amabila, draguta si competenta. Zilele precedente m-am apropiat iar si era altcineva la deservire, o doamna incompetenta si inculta. Astept cu nerabdare sa revina Elena Negrute. Asa angajati trebuiesc apreciati!!!

ilinka
Victoriabank
Comenteaza
11
7