Azi: € 19,5491 lei 0,0904 $ 17,2140 lei 0,0236
Mâine: € 19,5576 lei 0,0085 $ 17,2246 lei 0,0106

Opinia ta

Vă invităm să vă exprimaţi opinia Dvs. faţă de oricare băncă comercială din Republica Moldova. Povestiţi despre experienţa avută, despre calitatea serviciilor sau produselor băncilor ale cărei client sunteţi sau aţi fost.

De asemenea vă rugăm să acordaţi băncii o notă de la 1 la 5, unde:

rating

Am o părere proastă despre această bancă, am avut o experientă negativă în calitate de client, imaginea băncii lasă de dorit, nu am încredere în ea

rating

Imi place foarte mult această bancă, este cea mai bună de pe piată, am încredere în ea, produsele si serviciile ei sunt foarte bune

Nu vor fi publicate mesajele:
— care conţin cuvinte necenzurate
— care au caracter evident/strict de promovare a unui produs sau serviciu
— care au scop clar de jignire sau defăimare a imaginii băncii/produsului/serviciului
— care nu sunt argumentate, de exemplu - lipseşte comentariul în totalitate (doar nota) sau comentarii de tipul "este cea mai bună şi atât"

carduri

Am primit cardul PayPass dar nu am înțeles de ce nu a fost sigilat? Cardul l-am primit simplu în mână. Pe card este toată informația necesară pentru a efectua orice operațiune online. Teoretic - orice angajat își poate nota aceste date.
Cardul de asemenea trebuie oferit în plic, sigilat.

Sergiu
Unibank
Comenteaza
6
1

Cel mai prost internet banking

Cel mai prost internet banking e la mobis. Tranzactiile nu se vad instant. Trebuie zile intregi sa astepti (care este sensul daca imi trebuie imediat ? )
Alta prostie, daca vrei sa faci un transfer de fonduri p alt cont (chiar in aceesi banca) trebuie sa te duci la ei si sa scrii o cerere si sa adaugi concret contul dorit. (Si asa pentru fiecare cont)

Alexandr
Mobiasbanca
Comenteaza
13
3

Mersi ca ait introdus in sfirsit soldul on line si transfer de fonduri catre parti terte

Akexandr

Internet banking

Un prietent este abonatul serviciului Internet banking si spune ca e multumit de calitatea acestuia. Si mie mi-a placut (din ceea ce mi-a aratat el). Eu sunt client al web banking-ului livrat de viktoria bank. Mai rau serviciu ca la viktoria bank nu am mai vazut.

Angela
ProCredit Bank
Comenteaza
15
6

Imi place serviciul Internet banking

Sunt clienta a serviciului web banking livrat de Victoria bank. Sunt dezamagita de aceasta banca. Sotul are Internet banking de la Moldova Agroindbank. Si am vazut ca e cum mult mai bun serviciul de deservire bancara oferti de Moldova Agroindbank. Un prieten este abonat la Internet banking livrat de ProCredit. La fel este bunisor. Pacat ca deocamdata nu pot sa trec cu deservirea la una di aceste banci: MAIB sau ProCredit :(

Angela
Moldova Agroindbank
Comenteaza
14
3

De ce nu puteti trece cu deservirea la alte banci?

Eugen

Incercati la Moldindconbank, e simplu de tot, doar trebuie de deschis cardul si bani pe cont, comisioanele sunt foarte accesibile, iar Web BAnking-ul floare la ureche.

Paula

Web banking de risul lumii

Am fost client al serviciului web banking. Deoarece nu am accesat serviciul citeva luni (~4) mi s-a spus ca sunt deconectata de la sistem si sa incerc noul serviciu care este in proces de testare. Incerc sa ma inregistrez de pe site la noul serviciul indicind numarul de card dar asa si nu mai primesc prin SMS codul necesar pentru finisarea inregistrarii. Numarul de telefon al Serviciul clientela, inciat pe site, nu este disponibil. Robotul spune ca nici nu exista asa numar. Ce este in capul vostru??? Inteleg ca serviciul este in regim de testare, atunci de ce m-ati blocat de la vechiul sistem? Atit timp cit serviciul nou nu este lansat oficial ar trebui sa permiteti utilizarea celui vechi, sau inregistrarea din nou la acesta. Mai pe scurt v-ati compromis cu totul. Alte banci cu mult mai mici ca victoria bank au sisteme mai performante. De ex. Procredit sau Moldova Agroindbank. Sunteti prima banka??? De unde? Posibil de la sfirsitul/coada listei bancilor. Testati serviciul pe angajatii vostri si nu pe clienti.

Angela
Victoriabank
Comenteaza
11
9

de unde ai informatia ca Moldova Agroindbank este mai mica ca Victoriabank ,

sergiu

bancomatele VIctoriabank

ieri am vrut sa cumpar cadouri de la Gemeni si am decis sa scot niste bani din bancomat. Insa bancomatul de linga McDonads era scricat. tot ma incuraja sa iau chitanta. Cu parere de rau sutuatia aceasta este frecventa. Intr-o zi am vreut sa scot bani din bancomatul de la Moldtelecomul central de pe Stefan.Monitorul nu dadea nici un semnal ca aparatul e defect: totul ca intotdeauna. Am introdus cardul si pauza. 10 min am asteptat ca cel putin sa mi se intoarca cardul nu am putut face absolut nici o operatiune si timp de 10 min am incercat sa sun banca. In sfirsit bancomatul a intors cardul si eu am primit posibilitatea sa vorbesc cu un operator. Ii explic situatia, ea imi spune ca ei cunosc porblema. O intrb de ce nu este un aviz si primesc un raspuns genial"Nu este in copetenta Dumnealor". Si apoi ii sugerez sa roage un lucrator de la filiala de la interseactia Tighina si Stefan sa iasa din oficiu, sa treaca stada si sa afiseze un anunt. La care ea imi spune."Aceasta nu este in competenta lor". Eu am astepta zece min., dar daca era sa fie cineva mai invirsta care nu se discurca prea bine, era sa intre in panica, sa i se ridice tensiunea deoarece pur si simplu cineva nu a avut competenta sa puna un anunt. Cine atunci are? scrieti telefonul undeva ca ii anunvam noi clientii ca au ceva competente!
Eu deja nu mai cer chitante din bancomate deoarece daca se termina hirtia din bancomat si tu ai cerut bon, atunci nu mai primesti banii, deoarece bancomatul nu poate sa efectuieze o operatiune. Tot de la VictoriaBank am aflat.

maria
Victoriabank
Comenteaza
26
3

la noi la Balți mereu e ceva cu monitorul la bancomatele Victoriabanc.

Liunic

Rusineeeeeeee, "prima banca din Moldova" ar trebui sa aiba bancomate pe masura nu aparate care frustreaza clientii si creaza probleme si incomoditati

Tatiana

Stimati oameni,
daca nu aveti idee cum se lucreaza la banca nu comentati aiurea. Daca cineva stie sa gateasca asta nu inseamna ca el stie sa faca si sarmale... nu confundati lucrurile.

mimi

Succceseeeee mari Moldinconbank fil Soroca

Foarte multumita de deservirea la Moldincombank fil SOROCA !!!!!! Personalul din Contabilitatea lucreaza ca albinutele, sunt foarte bravo!!!! Succese mari in continuare

Clientul bancii
Moldindconbank
Comenteaza
10
12

Bravo Moldindconbank

Foarte multumita de deservirea la Moldindconbank fil Floresti. Multumim mult personalului si directoarei pentru deservirea prompta si calitativa

Client Micb
Moldindconbank
Comenteaza
7
13

lauda de sine nu miroase a bine :)

student

Lucram cu aceasta filiala de 4 ani si suntem foarte multumiti! Poate bancile concurente de pe strada sunt invidioase dar filiala aceasta e un exemplu bun de urmat.

Client

Rusine pentru bancomatele "Prima banca din Moldova"

Am card de la Moldova Agroindbank. Am incercat sa scot bani de la bancomat Victoriabank din s. Pepeni si spre marea mea mirare scria ''карточка не действителиная'' aveam 3 carduri MAIB care sunt valide si de pe nici unul nu am putut scoate bani. Bancomatul nu accepta carduri decit cele emise de Victorabank. Rusinos pentru "Prima banca din Moldova" care pune clientii in asa situatie.

Tili
Victoriabank
Comenteaza
11
6

Nu este corecta informatia expusa. Bancomatele Victoriabank deservesc toate tipurile de carduri.

Aur

Depozit

Am un depozit la ei si e destul de usor de incasat lunar dobanda, doar ca eu nu o iau lunar. Este posibilitate de a primi pe card dobanda, dar puteti alege sa aveti cont cu capitalizare si dobanda poate fi retrasa sau lasata in cont pentru capitalizare.

Vlad
Unibank
Comenteaza
5
6

Deservirea la Mobiasbanca.

Am card MasterCard de la Mobiasbanca de citiva ani.
Pot primi bani din transferuri internationale si scoate banii nu doar prin card la bancomat ci si doar cu buletinul la filiala bancii. La celelalte banci, daca ti-ai pierdut cardul, atunci trebuie sa astepti sa-ti faca altul si apoi vei putea scoate banii prezentind-ul angajatului bancii (practica incredibila dar este).
Am avaut de facut un transfer international pentru verificarea contului Moneybookers. La nici in una din bancile "bune" - personalul nu se lua sa faca asta pentru ca ei cu asta nu sau ocupat si nu stiu cum. Doar la Mobias m-au ajutat si nu au mornait ca cei de la Victoriabank si Maib in plus pretul mai mic la transfer.
Cind intri la multe din banci (practica mea de ex. la Viktoriabank), angajatii se uita la tine de parca le esti dator cu ceva "Ai venit sa-mi strici si tu ziua,". La Mobias banca astfel de practica nu a avut niciodata. Sunt mult mai pozitivi angajatii ca la alte banci.
Nu am vazut practici la alte banci de a primi scrisori de multumire in posta din numele directorului. De la Mobias - da.
Cind mi-a expirat cardul, m-am dus sa mi-l prelungesc. M-am gindit ca o sa astept vreo saptamina si apoi o sa vin sa-l iau. Cind le-am zis ca vreau sa-mi prelungesc cardul - ei pur si simplu mi-au dat altul care era gata deja de o saptamina. Mi-au zis ca ei le prelungesc automat iar daca nu mai vreai sa-l prelungesti atunci vii dinainte si le zici. Perfect pentru mine!


P.S. Probabil ca face parte din "Groupe Societe Generale" si asta ceva conteaza. Dar cred ca "capul" bancii este ceva mai pozitiv decit la celelalte si asta influenteaza intreg personalul.

Serge
Mobiasbanca
Comenteaza
24
8

PR ieftin, foarte des intilnit aici mai ales la Mobias

myck

myck, deacord totalmente.....PR ieftin....si lipsit de inspiratie!

Elena

O fi PR, dar de faptul ca angajatii sunt mai cooperanti decat cei de la Victoriabank - m-am convins si eu

Ciprian

cred ca daca mai comentati Victoriabank aveti vre-o 57 ani..doar pensionarii au ramas cu ideile lor de trecut,.demult au aparut banci mult mai bune in RM,si servicii, deservire muuuult mai la nivel.

Ana

multumit chiar foarte multumit

nu stiu ce tine de alte filiale,dar filialele de la Buiucani (de la flacara si Alfa) sunt foarte multumit de deservire personal tinar, foarte bine instruit tot timpul imi dau raspuns concret si corect la probleme aparute. P.S Vreau sa aduc o multumire publica baiatului de la Flacaracare cu cardurile se ocupa Vadim imi pare ca il cheama foarte destept baiat si lucreaza foarte repede si bine

Adrian
Victoriabank
Comenteaza
14
12

Multumesc si voua de incredere.

Vadim

Serviciu Clientela

Am avut un cont bancat in euro vreo 4 ani de zile. Pe linga intretinerea anuala exagerata, pe parcursul acestor ani, de atitea ori am fost nevoita sa achit diferite "mici" penalitati de nicaieri...
Ultima picatura a fost un transfer international de bani care efectiv "s-a pierdut", dupa spusele lucratorilor. Au gasit, pina la urma banii. Am decis sa-mi inchid contul, si doamna nici macar nu a considerat necesar sa ma informeze ca de fapt, contul mai este activ 60 de zile...
Asta e doar un sumar, dar concluzia e ca Serviciul Clientela al Mobias Banca, dar si gama serviciilor sunt foarte si foarte proaste. Mai au foarte mult de crescut si invatat macar lucrurile de baza cind vine vorba de atitudine si profesionalism fata de clienti.

Xenia
Mobiasbanca
Comenteaza
16
7

Very Good Customer Service !

I would like to highlight the excellent service I received by e-mail. I would particulary like to commend your manager Liviu Lupascu.
I had some problems with web client access and I've contacted you guys. Hopefully I received a prompt response from Liviu. He grasped the issue and helped me avoid the problem.
I wish him all the very best in the future and I hope his splendid caring attitude helps him go a long way in your company.

Warmest Regards

Igor Orlov
Moldindconbank
Comenteaza
9
8

multumita si recomand

Citind comentariile de mai sus, vreau sa mentionez ca eu personal sunt foarte multumita de calitatea deservirii in cadrul VB, in special in Agentia de pe Puskin 35, pare-mi-se 71. Acolo lucreaza o singura domnisoara (Elena/ de fiecare data o intilnesc doar pe ea acolo), foarte amabila, draguta si competenta. Zilele precedente m-am apropiat iar si era altcineva la deservire, o doamna incompetenta si inculta. Astept cu nerabdare sa revina Elena Negrute. Asa angajati trebuiesc apreciati!!!

ilinka
Victoriabank
Comenteaza
10
7

Deservire proasta

Deservire si Comunicare proasta.

Am vrut sa contractez un credit. Evaluarea am facut-o la firma de evaluare indicata de ei. Apoi mi s-a spus ca ei nu lucreaza cu acea firma.
La telefon mi-au spus ca mi-au aprobat creditul, iar in oficiul mi-au spus ca le mai trebuie gaj: si aceasta la un apartament evaluat de firma indicata de ei la 1.1 milioane lei pentru un credit de 615200 lei!
Iese un LTV de 180%!

Ciprian Postaru
Victoriabank
Comenteaza
16
9

La care filiala a fost cazul? ai discutat si cu directorul filialei sau doar cu "desteptul" de la creditare?

Alex

Alex, fiecare om care vrea să ia un credit trebuie să vorbească cu directorul filialei? Pentru ce mai sunt acei angajați în sală?

Vlad

Cu personalul de sala nu prea ai ce vorbi. Sunt ca niste roboti pentru ca sefii se tem sa le delege vreo decizie ceva. Am discutat si cu unii, si cu directorul - nimic logic: pe de o parte "sunteti aprobati", pe de alta parte "mai vrem gaj". Si asta la un LTV de 180% si grad de indatorare de ~20%
Nu vreau sa ma lansez in speculatii ca "nu am vorbit asa ca sa rezolvam vaprosu", dar cine stie...

Ciprian

Deservire? poate incepem sa platim comisioane pentru deservire si in asa mod poate o imbunatatim?

Daca incerci sa-ti planifici ziau in baza informatiei plasate pe pagina http://www.victoriabank.md/ro/retea/ risti sa ai surprize neplacute. Ghiseile din filiale se inchid la masa asa ca jumatate de ora operatorul e la masa, alta jumatate operatorul de la casa iese la masa asa ca o ora este imposibil sa faci o tranzactie. Daca ai nenorocul sa vreai sa faci o tranzactiei in mijlocul zile pe in filialele de pe starda Stefan cel Mare risti sa stai intr-un rind imens. In filiala de linga teatrul Eminescu operatorii sunt pur si simplu nemotivati sa deserveasca. Se pare ca au niste salarii mici si din aceasta cauza deservesc clientii ca pe timpurile sovietice ... ramii cu impresia ca sunt in doliu. Am intrat in alta banca, in care cu zimbet m-au rugat sa i-au loc si sa astept sa fiu deservita, toate casele erau deschise si deserveau clientii, si da era ora mesii 13:40. Nu neg, cardurile bancare sunt deservite destul de bine, insa deservirea in filiale este deplorabila, si deja de mult. Paradox

OMG
Victoriabank
Comenteaza
11
4

Confrom Codului muncii RM, fiecare angajat are dreptul la o ora pauza de masa pe parcursul zilei de lucru. Si sunt sigura k in cadrul VB este organizat lucrul in asa fel k in pauza de masa o parte din angajati pleaca la masa altii muncesc. Cred k nu v-ar fi placut sa munciti fara pauza de masa....!!! Straduiti-va sa ocoliti filialele aglomerate.

elena

Elena, in cazul in care nu este indicat in orarul de munca pauza de masa se munceste angajatii plecind pe rind la masa - aici cred ca nu a fost asa si continuitatea deservirii s-a intrerupt macar ca trebuiau sa lucreze!

Violeta

Elena, aveti dreptate! toti au drepturi! angajatii au dreptul la pauza de masa! insa si clientii bancii au dreptul sa fie informati corect.

Imi pare straniu ca atunci cind un client al Victorieibank are o reclamatie, tot clientul este vinovat. Pacat!

Dorina

casierii chiar au cele mai mici salarii si lucrul e chiar foarte solicitant si necesita atata atentie............

maria

deservirea la Victoriabank

victoriabank poate fi banca nr.1 din Moldova insa la capitolul deservire sta foarte prost. Filiala nr.3: pe usa e stipulat ca schimbul valutar are pauza de la 13 la 14 in realitate toate casele au pauza la ora aceasta. operatorul poate lucra insa daca casa nu lucreaza clientul tot trebuie sa astepte. toti trebuie sa manince inda de ce nu ar fi informat clientul corect? daca te apropii de o alta filiala pe str. Stefan e pur si simplu imposibil sa deschizi usa: aglomeratie. am descoperit ca exista si alte banci in care se deserveste clientul corect si unde te simti nu ca la piata. sorry insa daca intri in filiala de pe Tighina vei intelege despre ce vorbesc

Dorina
Victoriabank
Comenteaza
11
4

Bună ziua! Vă informăm că, la intrarea în cadrul filialei nr.3 situată pe str. 31 August 1989, 141 este indicat orarul de activitate al filialei, care iclude şi pauza de masă de la orele 13.00 -14.00 pentru toată filiala. Referitor la filiala nr.11 situată pe str. Ştefan cel Mare, 77 cu adevărat este aglomerată din cauza amplasării, dar în regiune mai găsiţi agenţii de alternativă, cum ar fi:ag.nr.21 str.Ştefan cel Mare, 130, ag.nr.5 str. Puşkin, 32, ag.nr.71 str. Puşkin 35. Vă mulţumim!

Feedback Victoriabank!

extrasul prin e-mail

Dispun de un credit ipotecar la care, aditional, mi-am luat recent un card de credit de la Mobias. La perfectarea documentelor mi s-a propus sa indic o adresa electronica pentru a primi extrasul pe mail. Am indicat aceasta adresa atat in formularul tip cat si intr-o cerere separata. Necatand la aceasta, nu am primit nimic pe mail. Raman profund dezamagit de asa o modalitate de gestiune a proceselor de lucru - esti nevoit sa semnezi o tona de hartii ca pana la urma sa nu poti obtine nici macar asa un fleac. Barem ca am indicat adresa de mail in tot felul de formulare de cel putin vre-o 5 ori de cand am relatii cu aceasta "banca". Mobias - nu stiti a avea grija de clienti!

Alex
Mobiasbanca
Comenteaza
14
3

depozit

Foarte multa publicitate la depozitul de economii cu card, dar au schimbat dobinda fara macar sa ma anunte, de la 8% la 6.5% anual. In publicitate e 8%, dar de facto e 6.5%.

Sergiu
ProCredit Bank
Comenteaza
10
6

cum doriti sa va anunte banca?
conforrm legii banca anunta despre schimbari in ratele dobinzii pe panou si pe site.


in publicitate e 8%? sunteti sigur? in publicitate nu am vazut nici o referinta la rata dobinzii...

Nina

sinteti OBLIGATI (daca doriti sa aveti m.multi clienti prin o reputatie pozitiva) sa anuntati clientul-cu schimbarea dobinzii-prin internet,telefon,mobil....

TATIANA

pe internet tot se anunta, ati vizitat site-ul sa vedeti?

Nina

sunt de acord cu Nina,informatia despre schimbarea ratelor este plasata pe sait si la panoul informativ in fiecare filiala sau agentie cu 2 saptamini inainte de a intra in vigoare

IKA

Nici o bancă din Moldova nu te va suna la mobil să-ți zică că s-au schimbat tarifele. Mai ales că în contractul pe care la-ți semnat sigur că a fost descrisă metoda prin care ve-ți fi informat de schimbarea ratei.

Elena

E necesar de schimbat modul de informare al bancilor fata de clientii sai. Daca se vrea a fi o banca buna cu clienti multumiti e necesar de ridicat nivelul de informare si comunicare dintre client si banca, la fiecare modificare, chear daca este prevazuta in contract. Ar fi necesar de introdus ca clauza obligatorie in contract.

Igor