Azi: € 19,6333 lei 0,0106 $ 16,7050 lei 0,0309

Opinia ta

Vă invităm să vă exprimaţi opinia Dvs. faţă de oricare băncă comercială din Republica Moldova. Povestiţi despre experienţa avută, despre calitatea serviciilor sau produselor băncilor ale cărei client sunteţi sau aţi fost.

De asemenea vă rugăm să acordaţi băncii o notă de la 1 la 5, unde:

rating

Am o părere proastă despre această bancă, am avut o experientă negativă în calitate de client, imaginea băncii lasă de dorit, nu am încredere în ea

rating

Imi place foarte mult această bancă, este cea mai bună de pe piată, am încredere în ea, produsele si serviciile ei sunt foarte bune

Nu vor fi publicate mesajele:
— care conţin cuvinte necenzurate
— care au caracter evident/strict de promovare a unui produs sau serviciu
— care au scop clar de jignire sau defăimare a imaginii băncii/produsului/serviciului
— care nu sunt argumentate, de exemplu - lipseşte comentariul în totalitate (doar nota) sau comentarii de tipul "este cea mai bună şi atât"

Depozit

Am un depozit la ei si e destul de usor de incasat lunar dobanda, doar ca eu nu o iau lunar. Este posibilitate de a primi pe card dobanda, dar puteti alege sa aveti cont cu capitalizare si dobanda poate fi retrasa sau lasata in cont pentru capitalizare.

Vlad
Comenteaza
5
6

Deservirea la Mobiasbanca.

Am card MasterCard de la Mobiasbanca de citiva ani.
Pot primi bani din transferuri internationale si scoate banii nu doar prin card la bancomat ci si doar cu buletinul la filiala bancii. La celelalte banci, daca ti-ai pierdut cardul, atunci trebuie sa astepti sa-ti faca altul si apoi vei putea scoate banii prezentind-ul angajatului bancii (practica incredibila dar este).
Am avaut de facut un transfer international pentru verificarea contului Moneybookers. La nici in una din bancile "bune" - personalul nu se lua sa faca asta pentru ca ei cu asta nu sau ocupat si nu stiu cum. Doar la Mobias m-au ajutat si nu au mornait ca cei de la Victoriabank si Maib in plus pretul mai mic la transfer.
Cind intri la multe din banci (practica mea de ex. la Viktoriabank), angajatii se uita la tine de parca le esti dator cu ceva "Ai venit sa-mi strici si tu ziua,". La Mobias banca astfel de practica nu a avut niciodata. Sunt mult mai pozitivi angajatii ca la alte banci.
Nu am vazut practici la alte banci de a primi scrisori de multumire in posta din numele directorului. De la Mobias - da.
Cind mi-a expirat cardul, m-am dus sa mi-l prelungesc. M-am gindit ca o sa astept vreo saptamina si apoi o sa vin sa-l iau. Cind le-am zis ca vreau sa-mi prelungesc cardul - ei pur si simplu mi-au dat altul care era gata deja de o saptamina. Mi-au zis ca ei le prelungesc automat iar daca nu mai vreai sa-l prelungesti atunci vii dinainte si le zici. Perfect pentru mine!


P.S. Probabil ca face parte din "Groupe Societe Generale" si asta ceva conteaza. Dar cred ca "capul" bancii este ceva mai pozitiv decit la celelalte si asta influenteaza intreg personalul.

Serge
Comenteaza
24
8

PR ieftin, foarte des intilnit aici mai ales la Mobias

myck

myck, deacord totalmente.....PR ieftin....si lipsit de inspiratie!

Elena

O fi PR, dar de faptul ca angajatii sunt mai cooperanti decat cei de la Victoriabank - m-am convins si eu

Ciprian

cred ca daca mai comentati Victoriabank aveti vre-o 57 ani..doar pensionarii au ramas cu ideile lor de trecut,.demult au aparut banci mult mai bune in RM,si servicii, deservire muuuult mai la nivel.

Ana

multumit chiar foarte multumit

nu stiu ce tine de alte filiale,dar filialele de la Buiucani (de la flacara si Alfa) sunt foarte multumit de deservire personal tinar, foarte bine instruit tot timpul imi dau raspuns concret si corect la probleme aparute. P.S Vreau sa aduc o multumire publica baiatului de la Flacaracare cu cardurile se ocupa Vadim imi pare ca il cheama foarte destept baiat si lucreaza foarte repede si bine

Adrian
Comenteaza
14
12

Multumesc si voua de incredere.

Vadim

Serviciu Clientela

Am avut un cont bancat in euro vreo 4 ani de zile. Pe linga intretinerea anuala exagerata, pe parcursul acestor ani, de atitea ori am fost nevoita sa achit diferite "mici" penalitati de nicaieri...
Ultima picatura a fost un transfer international de bani care efectiv "s-a pierdut", dupa spusele lucratorilor. Au gasit, pina la urma banii. Am decis sa-mi inchid contul, si doamna nici macar nu a considerat necesar sa ma informeze ca de fapt, contul mai este activ 60 de zile...
Asta e doar un sumar, dar concluzia e ca Serviciul Clientela al Mobias Banca, dar si gama serviciilor sunt foarte si foarte proaste. Mai au foarte mult de crescut si invatat macar lucrurile de baza cind vine vorba de atitudine si profesionalism fata de clienti.

Xenia
Comenteaza
16
7

Very Good Customer Service !

I would like to highlight the excellent service I received by e-mail. I would particulary like to commend your manager Liviu Lupascu.
I had some problems with web client access and I've contacted you guys. Hopefully I received a prompt response from Liviu. He grasped the issue and helped me avoid the problem.
I wish him all the very best in the future and I hope his splendid caring attitude helps him go a long way in your company.

Warmest Regards

Igor Orlov
Comenteaza
9
8

multumita si recomand

Citind comentariile de mai sus, vreau sa mentionez ca eu personal sunt foarte multumita de calitatea deservirii in cadrul VB, in special in Agentia de pe Puskin 35, pare-mi-se 71. Acolo lucreaza o singura domnisoara (Elena/ de fiecare data o intilnesc doar pe ea acolo), foarte amabila, draguta si competenta. Zilele precedente m-am apropiat iar si era altcineva la deservire, o doamna incompetenta si inculta. Astept cu nerabdare sa revina Elena Negrute. Asa angajati trebuiesc apreciati!!!

ilinka
Comenteaza
10
7

Deservire proasta

Deservire si Comunicare proasta.

Am vrut sa contractez un credit. Evaluarea am facut-o la firma de evaluare indicata de ei. Apoi mi s-a spus ca ei nu lucreaza cu acea firma.
La telefon mi-au spus ca mi-au aprobat creditul, iar in oficiul mi-au spus ca le mai trebuie gaj: si aceasta la un apartament evaluat de firma indicata de ei la 1.1 milioane lei pentru un credit de 615200 lei!
Iese un LTV de 180%!

Ciprian Postaru
Comenteaza
16
9

La care filiala a fost cazul? ai discutat si cu directorul filialei sau doar cu "desteptul" de la creditare?

Alex

Alex, fiecare om care vrea să ia un credit trebuie să vorbească cu directorul filialei? Pentru ce mai sunt acei angajați în sală?

Vlad

Cu personalul de sala nu prea ai ce vorbi. Sunt ca niste roboti pentru ca sefii se tem sa le delege vreo decizie ceva. Am discutat si cu unii, si cu directorul - nimic logic: pe de o parte "sunteti aprobati", pe de alta parte "mai vrem gaj". Si asta la un LTV de 180% si grad de indatorare de ~20%
Nu vreau sa ma lansez in speculatii ca "nu am vorbit asa ca sa rezolvam vaprosu", dar cine stie...

Ciprian

Deservire? poate incepem sa platim comisioane pentru deservire si in asa mod poate o imbunatatim?

Daca incerci sa-ti planifici ziau in baza informatiei plasate pe pagina http://www.victoriabank.md/ro/retea/ risti sa ai surprize neplacute. Ghiseile din filiale se inchid la masa asa ca jumatate de ora operatorul e la masa, alta jumatate operatorul de la casa iese la masa asa ca o ora este imposibil sa faci o tranzactie. Daca ai nenorocul sa vreai sa faci o tranzactiei in mijlocul zile pe in filialele de pe starda Stefan cel Mare risti sa stai intr-un rind imens. In filiala de linga teatrul Eminescu operatorii sunt pur si simplu nemotivati sa deserveasca. Se pare ca au niste salarii mici si din aceasta cauza deservesc clientii ca pe timpurile sovietice ... ramii cu impresia ca sunt in doliu. Am intrat in alta banca, in care cu zimbet m-au rugat sa i-au loc si sa astept sa fiu deservita, toate casele erau deschise si deserveau clientii, si da era ora mesii 13:40. Nu neg, cardurile bancare sunt deservite destul de bine, insa deservirea in filiale este deplorabila, si deja de mult. Paradox

OMG
Comenteaza
11
4

Confrom Codului muncii RM, fiecare angajat are dreptul la o ora pauza de masa pe parcursul zilei de lucru. Si sunt sigura k in cadrul VB este organizat lucrul in asa fel k in pauza de masa o parte din angajati pleaca la masa altii muncesc. Cred k nu v-ar fi placut sa munciti fara pauza de masa....!!! Straduiti-va sa ocoliti filialele aglomerate.

elena

Elena, in cazul in care nu este indicat in orarul de munca pauza de masa se munceste angajatii plecind pe rind la masa - aici cred ca nu a fost asa si continuitatea deservirii s-a intrerupt macar ca trebuiau sa lucreze!

Violeta

Elena, aveti dreptate! toti au drepturi! angajatii au dreptul la pauza de masa! insa si clientii bancii au dreptul sa fie informati corect.

Imi pare straniu ca atunci cind un client al Victorieibank are o reclamatie, tot clientul este vinovat. Pacat!

Dorina

casierii chiar au cele mai mici salarii si lucrul e chiar foarte solicitant si necesita atata atentie............

maria

deservirea la Victoriabank

victoriabank poate fi banca nr.1 din Moldova insa la capitolul deservire sta foarte prost. Filiala nr.3: pe usa e stipulat ca schimbul valutar are pauza de la 13 la 14 in realitate toate casele au pauza la ora aceasta. operatorul poate lucra insa daca casa nu lucreaza clientul tot trebuie sa astepte. toti trebuie sa manince inda de ce nu ar fi informat clientul corect? daca te apropii de o alta filiala pe str. Stefan e pur si simplu imposibil sa deschizi usa: aglomeratie. am descoperit ca exista si alte banci in care se deserveste clientul corect si unde te simti nu ca la piata. sorry insa daca intri in filiala de pe Tighina vei intelege despre ce vorbesc

Dorina
Comenteaza
11
4

Bună ziua! Vă informăm că, la intrarea în cadrul filialei nr.3 situată pe str. 31 August 1989, 141 este indicat orarul de activitate al filialei, care iclude şi pauza de masă de la orele 13.00 -14.00 pentru toată filiala. Referitor la filiala nr.11 situată pe str. Ştefan cel Mare, 77 cu adevărat este aglomerată din cauza amplasării, dar în regiune mai găsiţi agenţii de alternativă, cum ar fi:ag.nr.21 str.Ştefan cel Mare, 130, ag.nr.5 str. Puşkin, 32, ag.nr.71 str. Puşkin 35. Vă mulţumim!

Feedback Victoriabank!

extrasul prin e-mail

Dispun de un credit ipotecar la care, aditional, mi-am luat recent un card de credit de la Mobias. La perfectarea documentelor mi s-a propus sa indic o adresa electronica pentru a primi extrasul pe mail. Am indicat aceasta adresa atat in formularul tip cat si intr-o cerere separata. Necatand la aceasta, nu am primit nimic pe mail. Raman profund dezamagit de asa o modalitate de gestiune a proceselor de lucru - esti nevoit sa semnezi o tona de hartii ca pana la urma sa nu poti obtine nici macar asa un fleac. Barem ca am indicat adresa de mail in tot felul de formulare de cel putin vre-o 5 ori de cand am relatii cu aceasta "banca". Mobias - nu stiti a avea grija de clienti!

Alex
Comenteaza
14
3

depozit

Foarte multa publicitate la depozitul de economii cu card, dar au schimbat dobinda fara macar sa ma anunte, de la 8% la 6.5% anual. In publicitate e 8%, dar de facto e 6.5%.

Sergiu
Comenteaza
10
6

cum doriti sa va anunte banca?
conforrm legii banca anunta despre schimbari in ratele dobinzii pe panou si pe site.


in publicitate e 8%? sunteti sigur? in publicitate nu am vazut nici o referinta la rata dobinzii...

Nina

sinteti OBLIGATI (daca doriti sa aveti m.multi clienti prin o reputatie pozitiva) sa anuntati clientul-cu schimbarea dobinzii-prin internet,telefon,mobil....

TATIANA

pe internet tot se anunta, ati vizitat site-ul sa vedeti?

Nina

sunt de acord cu Nina,informatia despre schimbarea ratelor este plasata pe sait si la panoul informativ in fiecare filiala sau agentie cu 2 saptamini inainte de a intra in vigoare

IKA

Nici o bancă din Moldova nu te va suna la mobil să-ți zică că s-au schimbat tarifele. Mai ales că în contractul pe care la-ți semnat sigur că a fost descrisă metoda prin care ve-ți fi informat de schimbarea ratei.

Elena

E necesar de schimbat modul de informare al bancilor fata de clientii sai. Daca se vrea a fi o banca buna cu clienti multumiti e necesar de ridicat nivelul de informare si comunicare dintre client si banca, la fiecare modificare, chear daca este prevazuta in contract. Ar fi necesar de introdus ca clauza obligatorie in contract.

Igor

Carduri

In ultima perioada Moldindconbank-ul ma dezamageste tot mai mult, o sumedenie de erori si extrageri de bani de pe card care nu se stie cind se vor intoarce, dupa ce m-am adresat la banca nimic nu s-a skimbat erorile continua si banii se iau de pe cont
Fiti atenti verificati soldurile !!!!!!
Rusine Moldindconbank !!!!!!

Rodica
Comenteaza
10
8

Bancomat nefuncțional

Am vrut astăzi să scot bani de la bancomatul de lângă Primărie, dar n-am reușit - scria ceva de genul la probleme tehnice. Soldul se poate de verficat dar de extras bani nu. Și asta de câteva zile, sâmbătă (17.08) aceeași istorie la același bancomat - careva mesaj că sunt probleme tehnice.

Radu
Comenteaza
2
3

Internet-Banking

Serviciul "Internet-Banking" e slab dezvoltat.
Elementar, sistemul nu permite vizualizarea soldului activ (trebuie sa ma uit la tranzactii si sa scad ca sa aflu cifra).
La capitolul deservire, preturi - sunt multumit, insa din cauza serviciului "Internet-Banking" - trebuie sa aleg alta banca.
P.S: Nici pana acum nu am putut sa aflu nr. de contact pentru deservirea cardului.

-
Comenteaza
7
5

internet bankingul este acum în proces de renovare, numărul de telefon la carduri îl găsești pe card :)

Liviu

va sfatuiesc sa va abonati la internet banking de la Moldova Agroindbank, s-a imbunatatit semnificativ si permite efectuarea operatiunilor celor mai variate.Nu veti regreta

Alexandru

La Moldova Agroindbank Internet Bankingul e foarte confuz si e cel mai inapoiat din cate stiu eu. Din acest motiv caut alta banca unde Interbanking-ul sa fie gratis si comod.

vlad

Victoriabank are internet banking foarte simplu la abonare si gratis. Tot spectru de operatiuni il pute-ti efectua. Eu personal sunt fffff multumita. Incercati !

Aurica

plăți

Folosesc de 2 luni plățile prin intermediul băncii. Mai exact plătește banca facturile care vin. La final de an voi duce la părinți teancul de facturi. La foc.
Salariul îl am pe cardul băncii.

Petru
Comenteaza
9
5

e-mobias

Folosesc de ceva timp sistemul e-mobias. Designul si functionalitatea sunt ok. Dar am o intrebare - care este sensul internet banckingului dacă nu arată câți bani ai ACUM în cont? Sistemul arată soldul de ieri. Non-sens. Vreau să știu acum dacă mi-au intrat banii în cont sau invers dacă s-a procesat o oarecare tranzacție.

Mihai
Comenteaza
9
6

incearca la procredit bank, eu am la ei e-banking, si sunt multumit, transferurile se fac rapid, plus poti cumpara valuta jucind cu conturile fara a achita comision, e fine...

mihai

card fincompay

sunt multumit de cardul de la fincombank si de serviciul fincompay.com, pot achita servicii de la calculator la orice ora fara rind.

student
Comenteaza
7
10

Credite

dobinzile la credite sunt destul de bune, conditiile OK, mi-au cerut pachetul de documente acceptabil, au fost rapizi si amabili. Sunt ca albinute - mici si harnici. Bravo!

Nicolae
Comenteaza
15
6

La UNIBANK este cea mai buna deservire la servicii de brokeraj

Am facut cateva tranzactii bursiere prin brokerii de la Unibank si am ramas foarte multumit. Comisioanele sunt mici, brokerii sunt foarte deschisi, totul se face rapid, iti explica orice moment pe care nu-l intelegi, mereu te informeaza ce se petrece pe piata bursiera. Recomand!

Andrei Nicu
Comenteaza
8
5

cat de mici sunt comisioanele?

Victor

http://unibank.md/files/files/Tarife Valori Mobiliare rom.pdf

Andrei Nicu

Deservire zero

VictoriaBank - agentia din centru, pare-se 4, pe Stefan cel Mare - pff, nu ca au nivel scazut de deservire, ei nu au asa ceva deloc. Nu dau buna ziua chiar daca ii saluti, se uita in monitor. Fete acrite parca stau acolo minim 30 de ani si elibereaza transferuri. Zero!!!
M-a mirat mult lipsa deservirii la aceasta banca

La revedere nici atit. Nu se stie ce-i asta.
Diferenta totala fata de ProCredit Bank, la ceva pasi distanta, o deservire foarte buna, am citeva conturi la ei si mereu vin cu cea mai mare placere

Violeta
Comenteaza
18
14

din start spun ca nu am nimik cu aceasta banca, dar poate Violeta ai intrat in ultimul minut in banca nu?...asa patesc unii...fete acrite...da probabil era vreo problema... nu pot sa cred ca pursisimplu asa casierul nu v-a acordat nici o atentie...iar la ProCredit eu am abservat ca ei au mai mult personal, mai multi casieri, si desigur ca fiecare isi va gasi puterea sa fie kit mai amabil...LOL

cine

sigur, ba ca e simbata la acea filila de la VictoriaBank si nu sunt amabili,ba ca au vrio problema sau ca e sfirsit de zi...se gasesc motive multe, asta e ce sa faci,si daca am compara cu ProCredit Bank din cite stiu acolo e ghiseu universal si lucratorii efectueaza intreg spectru de operatiuni la un singur ghiseu ceea ce as putea intelege vrio posibila acreala:))cu toate ca nu este asa dupa cum am observat,dar la VictoriaBank casierul se ocupa doar de cite o operatiune,transferuri aparte,casa -aparte...si se pune intrebarea cine ar putea sa gaseasa putere de amabiliate cel cu un 1 transfer sau cel cu citeva operatiuni pt fiecare client?!? :) intereant, nu? dar asta e...nu e o problema a noastra cred :)) oricum suntem in putere sa alegemi desinestatator banca potrivita~! Succese!

Olivia

nu am intrat in ultimul minut. Si chiar daca as fi intrat - e oare aceasta o scuza?! Ma indoiesc. Am numarat in total 5 oameni la deservire - e oare putin?

Stiti ce inseamna customer care? Cred ca nu daca incercati sa gasiti o scuza lipsei de deservire in aceasta banca.

Violeta

eu cred ca v-ati atras singura aceasta situatie in viata dvs...de ce eu nu am avut niciodata astfel de situatii? ...

da

Fiecare cum vede lucrurile, daca ati intrat indispusa in agentie, pai si situatia ati descris-o conform dispozitiei. Deservirea e destul de ok, poate nu e la cel m ai inalt nivel.Daca ai lucra si tu de la 8 la 18.00. as vedea ce putere ai mai avea sa zambesti oricui! Succese!

ea

ea, ma scuzi, am trecut cumva la "tu" ?

Da, lucrez de la 9 la 18 si zimbesc chiar si dupa 18.
Daca deservirea aia e destul de ok, e clar nu vom evolua in zeci de ani....

Violeta

opa, acum am inteles unde lucreaza de fapt Violeta

cineva

Nu stiu de ce protejati aceasta banca unii dar va zic ca eu achit banalele facturi la Victoria din Mall Dova. Aproape de fiece data ma ciocnesc cu o atitudine de pofighism, de abordare neadecvata. Odata am intrebat casiera de ce imi arunca banutii din rest printre multimea de banuti deja existenti la ghiseu (au cate o gramada acolo) la care ea imi zice ca sa-mi aleg atatea cati trebuie sa-mi iau. Niciodata nu am vazut sa zambeasca cineva si sa-ti zica buna ziua ori la revedere si multumim ca ati utilizat serviciile bancii noastre. A fi bruscat ori desconsiderat in filiala aia e o norma se pare

Adriana

Nu cred Adriana ca ai intrat in banca, te-ai salutat ca un om civilizat...si...dupa asta te-ai ciocnit cu atitudinea de care ai scris...Problema e in tine...parerea mea...o atitudine negativa naste o reactie negativa...bine ca a numara banutii in plus ai stiut...crezi ca s-a imbogatit casierul din ei? :))...incearca sa-ti schimbi atitudinea si totul se va schimba in jurul tau...p.s.:nu lucrez in banca, doar am observat ca esti "pornita" negativ...si inca...o cunostinta mi-a spus ca bancile nu au nici un profit din banalele facturi...ci sunt impuse de Banca Nationala sa le primeasca de la populatie...deci...munca in plus gratis...asa ca sa stam cuminti si sa asteptam pina vom fi deserviti...scuze daca am scris cam dur...

NB

NB, bani si iar bani, profit, imbogatire...
Sensul vietii?!
Ce are profitul si imbogatirea pe care ai tot evidentiat-o aici cu nivelul de deservire?

Dupa tine e asa:
profit = atitudine omeneasca
nu-i profit = atitudine de nimic?

daca ne conducem dupa legile expuse de tine cu economie la pamint ne vom ciocni de atitudinea data mult si bine.
mda, asta e parerea noii generatii care trebuie sa schimbe ceva...

bani, bani, bani.
nu ai bani esti un obiect, ai bani, ai atitudine porceasca, e ok...
NB, iti recomand sa stai tu in rind cuminte mai departe, eu voi prefera sa lupt cit de cit cu atitudinea indiferenta si de nimic

Violeta

De cite ori am intrat in Victoria banv am avut situatii de raceala din parte angajatilor, am sta intr-o zi vri-o 40 de min ca sa dezactivez cardul ca in final dna sa spuna ca nu are blanc de cerere si la calc colegului numai este, hop si colegul a intrat si ft arogant a spus k la el e zi libera si nu are timp sa imi scoata o cerere asa ca" mai bine veniti in alta zi",Amabil. Uneori simt o stinjeneala sa ii intreb ceva.Da, la ProCredit numai intri si fetele te saluta si te intreaba cu ce te pot ajuta.

Maria

Buna, sunt deacord cu Adriana in totalmente reprezintanta de la Malldova are un personal cred eu oribil de tot nu numai ca nu se saluta dar nici nu au respect fata de clienti. Intr-o zi am fost si eu socata de felul in care am fost deservita era sarbataore numai tin minte care si seara pe la vreo 19.00 m-am apropiat de reprezintanta pentru a primi un transfer rindul era imens si nu exagerez deloc la un moment dat unul din cei doi operatori sa sculat si a plecat la care eu imi cer scuza si intreb operatoarea care a ramas unde a plecat colegul la care domnisoara brutal imi raspunde la masa eu ma uit mirata la ora asta? la care si mai brutal raspunsul da si noi nu trebuie sa mincam sau si? nu cred ca e normal o asa comportare tot in aceea reprezentanta o alta data la fel sa primesc un transfer la operator am terminat toate formalitatile dupa care trebuea sa ma adresez controlorului ma apropii de masa controlorului unde asteptau 3 persoane la care intreb unde este controlorul? au dat din umar si atit din camera auxeliara se auzeau niste ristite astept 5, 10 minute si intreb paznicul unde e controlorul am astepta in rind 20 minute pina sa ajung la operator dupa asta mai astept sa se apropie controlorul la care din camera de unde se auzeau risitele a iesit controlorul care era foarte indignat ca cum eu mi-am permis sa-l deranjezi credeti ca e normal nu, nu si iarasi nu.

Evan

Sunt deacord ca fiecareia din noi le-ar placea sa fie deserviti la maxim de la buna ziua pina la o zi frumoasa !!! Dar sincer daca si clientii ar avea putina rabdare si intelegere ca operatorul care-i efectueaza tranzactia nu doarme dar deserveste cite sute de cilenti pe zi cu o multimea de operatiuni !!! Daca la ProCred. deservesc cite 10 clienti pe zi si normal ca o sa va zimbeasca si o sa va "pupe" ca a-ti intrat si pe la ei. Si in genere un sfat daca ceva cu-ti convine tute acolo unde te simti bine !!!!

aur