Azi: € 19,4080 lei 0,0141 $ 17,1276 lei 0,0436

Opinia ta

Vă invităm să vă exprimaţi opinia Dvs. faţă de oricare băncă comercială din Republica Moldova. Povestiţi despre experienţa avută, despre calitatea serviciilor sau produselor băncilor ale cărei client sunteţi sau aţi fost.

De asemenea vă rugăm să acordaţi băncii o notă de la 1 la 5, unde:

rating

Am o părere proastă despre această bancă, am avut o experientă negativă în calitate de client, imaginea băncii lasă de dorit, nu am încredere în ea

rating

Imi place foarte mult această bancă, este cea mai bună de pe piată, am încredere în ea, produsele si serviciile ei sunt foarte bune

Nu vor fi publicate mesajele:
— care conţin cuvinte necenzurate
— care au caracter evident/strict de promovare a unui produs sau serviciu
— care au scop clar de jignire sau defăimare a imaginii băncii/produsului/serviciului
— care nu sunt argumentate, de exemplu - lipseşte comentariul în totalitate (doar nota) sau comentarii de tipul "este cea mai bună şi atât"

Publicitate neinspirata ''Ofert deprimavara''

Spotul publicitar de la Moldova-Agroindbank cu privire la depozite este unul neinspirat si dezgustator. Acelasi actor in toate spoturile bancii, oare chiar imaginatia este atit de redusa?. Oare scopul reclamei este sa schimbi canalul atunci cind se deruleaza?

Mariana
Moldova Agroindbank
Comenteaza
16
4

Ooo da,aveti perfecta dreptate...spotul lasa mult de dorit,si fizicul persoanei din spot e tare urat

Lucia

Client service la Mobias Banca

Mi-a placut serviciul de la Mobias Banca – am avut o intrebare si am sunat la numarul 256-456. Dupa cum am inteles pe numarul acesta se poate de gasit informatia despre curs valutar, despre oferte si alte informatii in regim on-line. La intrebarea mea mi-a raspuns managerul, dar si mi-a propus sa-mi stabileasca intilnire cu managerul personal in sediul bancii pentru mai multe informatii. E placut sa primesti atita atentie!

Artur
Mobiasbanca
Comenteaza
11
7

Maib - depozit

Cind alegeam la care banca sa fac depozit ma uitam la %. Unele din cele mai bune conditii erau la Agroindbank. Pentru conditii le pun nota 5. Dar cind a venit termenul sa iau banii, sau sa ii mai las la banca – nici un manager de la banca nu m-a sunat sa ma intrebe ce facem mai departe. Nu este logic – credeam ca banca este interesata in banii mei. Inca nu mi-a placut ca nu este posibilitatea de a prelungi termenul depozitului automat – trebuie sa vii la banca de fiecare data! Din aceasta cauza nota mea este 3.

Margarita
Moldova Agroindbank
Comenteaza
15
4

Presupun ca in conditiile depozitului era stipulat, ca dupa expirarea termenului depozitului dobanda nu se calculeaza, si nu se prolongheaza. Dvs ati semnat aceste conditii, si Dvs in primul rand trebuie sa va intereseze banii investiti.
Nu cred ca managerul unei banci, la cate depozite expira zilnic in banca, ar trebui sa-l contacteze pe fiecare client in parte pt a-i aminti despre banii depusi. Ba mi se pare mai putin logica chestia asta, indeosebi, pt ca banca primeste venit din banii Dvs dupa expirare gratis. De ce sa se lipseasca de o astfel de oportunitate =)

P.S. Nu sunt angajata a MAIB-ului, iar opinia exprimata in textul expus de mine este una personala.

Olga

Nicio banca nu este interesata de banii clientului (fie ea din Moldova sau din Europa), cu exceptia cand acel client este debitor si ii datoreaza bancii bani. In rest, cred ca ar fi posibil ca banca sa aiba un anumit soft care sa monitorizeze automat scadenta depozitelor. De fapt, pe fondul dobanzilor care descresc, logic banca ar trebui sa fie interesata sa-l mentina pe client si nu invers. "Banca iti da umbrela cand e soare si ti-o ia cand ploua"...

Aliona

Stimate doamne, un astfel de soft exista...angajatii care sunt competenti de faptul dat monitorizeaza situatia...alt punct reprezinta conditiile contractului...la unele banci in contract se stipuleaza prolongarea automata cu capitalizarea dobinzii...In cazul Dvs., este doar o incompetenta a angajatilor sau banca elementar are suficienta de capital...P.S. Nu conteaza citi clienti are banca, fiecare trebuie abordat individual...

Muller

Cozi la deservire.

Aș vrea ca băncile să-și instaleze sistem electronic de gestionarea a cozilor (ca la Orange și Moldcell în oficiile centrale), mai ales în filialele unde fluxul de clienți e mare.

Stas
Victoriabank
Comenteaza
12
4

Am vazut asa sistem la Mobiasbank in oficiul central

Valeriu

Moldindconbank banca cu care nu pierzi timpul

Unica banca care nu ma dezamagit si cu care poti lucra normal fara a pierde nervii este Moldindconbank. Sunt o persoana fizica si simplu client dar dupa experiente ingrozitoare la Victoriabank in care nu pot zice altfel decit ca la casierie lucreaza oameni incompetenti, Moldindconbank este cea mai buna banca din Moldova, degeaba se crede Victoriabank nr.1, numai numele le este de prima banca dar deservirea lasa de dorit mult mult

Tatiana
Moldindconbank
Comenteaza
19
17

Tatiana tu faci fix ca si Victoriabank: \"... este cea mai buna banca din MD\". Fiecare are experiente diferite cu diferite banci. Doar nu poti sa zici ca ai avut o relatie cu fiecare 14 banci ca sa stii ca MICB este cea mai buna

Colean

Birocratie si support IT prost

Ca proprietar de afacere imi doresc sa nu merg la banca de fiecare data ca sa fac un transfer. Sunt gata sa platesc pentru acces client/banc, dar ce crezi? MAIB are o aplicatie care nu suporta MAC de pe care stau deja citiva ani buni, ba si mai rau aplicatia lor suporta doar Internet Explorer si mi se pare ca nici nu ultimile versiuni.
Astea fiind spuse merg de fiecare data la la banca cu dospozitii de plata tiparite in 2 exemplare, semnate si stampilate. Si sa nu dea domnul cumva sa fie semnate cu toc cu gel ca nu mi le primesc si trebuie sa le refac. Ce idiot a nascocit asa reguli de lucru? Nici nu mai zic de tonele de hirtie care se keltuie anual pentru extrasele prostesti tiparite de toate bancile noastre.

Colea
Moldova Agroindbank
Comenteaza
18
7

Acestea sunt cerinte ale bancii care unii nu le inteleg, ca d-stra, stiti cum este o vorba "nu e muzica rea, ci dansatorul"

Natalia

Natalia eu foarte bine inteleg ca astea sunt cerintele bancii dar faptul de ce ele sunt aberante nu inteleg. Si daca totusi ma refeream la aplicatia client-banc, ce incurca MAIBul sa faca aplicatia data sa lucreze normal macar pentru Windows si nu cu browser vechi de 5-6 ani dar ceva mai recent. Atunci cred ca problema s-ar rezolva de la sine si pu Mac. Totusi bvancile vor ca clientii sa ramina satisfacuti si sa nu treaca la concurenti. Citeodata am impresia ca nu le pasa si nu vor sa gindeasca in directia corecta

Colea

Sunt sigura ca nici celelalte banci nu au aplicatii de internet-banking super-performante, care sa fie compatibile cu alte sistemele de operare decit windows, sau sa fie sustinute de alte browsere decit internet explorer, daca gasiti vreuna voi fi mai mult decit surprinsa!

Sunt deacord ca tot ce tine de cheltuiala inutila a hirtiei si birocratia excesiva este o boala a intregii noastre societati, dar in mediul bancar, sunt peste tot in lume reguli specifice care nu pot fi ocolite si merita sa fie respectate pentru siguranta tuturor.

Tanya

In mod normal pe mine nu trebuie sa ma intereseze alte banci, eu vreau cea care ma deserveste sa fie la nivel. Si daca ea ar faceo nu ar avea decit sa cistige. Ce tine de hirtie... Am trait peste hotare si nicodata n-a trebuit sa tiparesc ceva sau sa merg la banca fiindca tot se poate de facut online si toate astea se pot face acolo de vreo 10 ani, ce kiar deatunci nu putea sa ajunga si la noi ce minte la demnitari sa schimbe. Despre contabilitatea dusa in MD nici nu mai zis, hirtie, hirtie, hirtie

Colea

Ohh, internet bankingul lor e chiar varza, nu-l recomand nimanui, chiar daca folositi windows, incercati sa-l evitati cu cit mai multa putinta.
In primul rind are probleme enorme la capitolul securitate, si credeti-ma va zic asta ca specialist in domeniu :).
In al doilea rind, nu e compatibil intre filiale, de exemplu daca-ti deschizi internet bankingul la o filiala atunci din alta filiala nu poti adauga/sterge/edita nimic.

Victor

La maib serviciul internet banking e printre cele mai proaste din MD, la acelasi nivel doar victoriabank poate fi. Daca vreti internet banking calitativ incercati procredit, si in general toate serviciile is mai calitative acolo.

Victor

Victor, din comentariul tau foarte usor se vede ce fel de "specialist" in domeniu de securitate informationala esti. Mi s-a creat impresia ca chiar nu stii despre ce vorbesti. Cum serviciul Internet banking sa nu fie "compatibil" intre filiale? Ce au aici filialele? ********* Chiar mai facut sa rid :))))
P.S. Sotul utilizeaza acest serviciu de la MAIB. Are conturi deschise in 2 filiale si nu are problemele specificate de tine.

Angela

Deservirea

Eu cu Victoriabank am experienta neplacuta, cind trebuia sa-mi fac un extras pentru ambasada ca sa primesc viza am pierdut 2 zile stind in rind. La filiala de pe Stefan cel Mare intersectie cu Mihai Eminescu (agentia de turism era aproape) am stat intr-un rind pentru o hirtiuta si apoi in alt rind ca sa depun bani in cont, din 3 ghiseuri lucra unul, altul inchis de tot, si al 3 era domnisoara pe loc dar nu primea ca adica e la masa, si daca esti la masa de ce stai pe loc si iriti lumea?????
apoi cind mi-ajuns rindul s-a inchis ghiseul si la 3 fix a inceput sa primeasca cealalta, normal ca am pierdut rindul...si cind am inceput sa ma inrosesc, inverzesc si sa ma revolt a venit cineva de la contabilitate si am trecut in backoffice si am depus in citeva sec.....

la retragere din cont a fost exact la fel :(

Katea
Victoriabank
Comenteaza
19
7

Dvs. trebuie sa tineti cont de faptul ca Filiala mentionata mai sus, are un flux foarte ,foarte mare de clienti datorita amplasarii.

Rodica

Rodica, intră la Orange de ex oficiul central de pe Ștefan cel Mare și ai să vezi ce minunat funcționează sistemul de formare a cozilor, apoi deservirea clienților. Aveți nevoie sau de management mai drastic sau de mărirea salariilor poate.

Stas

Este nevoie de un management bun al personalului, si asta nu se discuta, si necesitatea nu e numai la Victoriabank, e cam pe la toate bancile de la noi si nu numai pe str.Stefan cel Mare. Avem noroc ca nu suntem in Uniunea Europeana unde concurenta e dura ca nu de altfel dar n-or mai avea clienti bancile noastre. Felul in care se acorda servicii bancare lasa mult de dorit la noi in tara.

Tania

Deservirea

Deseori am fost nevoit sa astept cite 20-30 de minute inainte de a fi deservit,faptul care m-a facut sa inchid toate conturile si sa trec la o alta banca(Victoriabank),care da dovada de respect fata de clienti.
Un alt caz neplacut sa intimplat indata dupa absolvirea universitatii,cind am fost nevoit sa stau in rind de doua ori a cite circa 3 ore de fiecare data pentru a inchide contul .E normala si e acceptabila situatia ,doar in cazul in care e adecvat comportamentul lucratorilor banci,si nu cind avind circa 50 de clieti care stau in rind sa pleci la masa,fara a fi inlocuit de cineva.
La cele mentionate ,mai pot adauga o impresie proasta asupra interiorului palid al oficiilor acestei banci.Parerea subiectiva.

Vladimir
Moldova Agroindbank
Comenteaza
11
7

Calitatea serviciilor

Sunt deținătorului cardului MasterCard de la Mobiasbanca. Am considerat, că dacă banca aceasta este partenerul băncii franceze Groupe Societe Generale, calitatea serviciilor trebuie să fie la un nivel înalt. Am greșit. Acum am cu ei probleme foarte des.
De exemplu, am avut nevoie să scot bani de la contul. Bancomatele care se alfă în sectorul Ciocana din mun. Chișinău nu lucrau. Apoi am primit transferul bănesc Western Union. Pot să primesc bani în dolari sau în euro. Casierul n-a știut că pot să-i primesc în euro. După o discuție care dura 5 minute, ea a găsit posibilitatea să facă transferul în euro. Și astăzi am avut nevoie de o decontare a contului meu. Am așteptat timp de 30 minute, am sunat la serviciul clienți încă o dată. Mi-au spus că opțiunea acesta temporar nu lucrează.
Foarte des la ei ceva nu lucrează. în afara acestor cazuri s-au întîmplat multe alte probleme cu Mobiasbanca.

Daniil
Mobiasbanca
Comenteaza
19
5

FinComPay

Imi place la FinComBank sistemul FinCom Pay! Cu FinComPay on-line shopping a devenit mult mai comod si simplu! Si nu trebuie sa te gindesti ca cardul tau e in pericol si banii pot fi furati! Pur si simplu cind ai ales marfa potrivita faci transfer de o suma anumita de la cardul principal la on-line card si atit!

Rita
FinComBank
Comenteaza
14
10

Seamana ca acest coment este o publicitatea ;-)

Sergey

Victoriabank

Am incercat sa iau un credit de consum, dar, pe linga birocratia mare, am dat si peste o angajata incompetenta si total dezinteresata sa-si indeplineasca functiile de serviciu. Dupa ce am adus tot setul de documente, dupa ce mi s-a comunicat ca am accept, in ziua in care am venit sa iau banii m-a facut sa astept 2 ore (din timpul meu de lucru!), timp in care ea bine mersi isi savura cafeaua si vorbea la telefon cu o amica, dupa care mi-a comunicat ca, chipurile, mai trebuie o hartiuta de adus. De-atunci nu voi calca vreodata pragul acestei banci. Iat-asa, un lucrator incompetent prejudiciaza imaginea unei companii care se vrea numarul 1.

Aliona
Victoriabank
Comenteaza
14
10

As vrea sa va rog sa specificati filiala in care s-a intamplat acest incident si data.Merci anticipat.

Rodica

Se intampla prin octombrie la filiala de pe Stefan cel Mare colt cu Eminescu (langa Green Hills)

Aliona

Aliona, iti inteleg nemultumirea, dar din cauza unui angajat incompetent nu este cazul sa va creati o impresie generala despre Victoriabank.In acest caz exista carte de reclamatii sau pe sait-ul bancii exista serviciul feedback, unde aveti posibilitatea sa scrieti toate nemultumirile aparute, unde specificati data,numele colaboratorului si nr.filialei, si va asiguram ca vor fi luate masurile de rigoare. Pentru ca, fara aceste sesizari din partea clientilor niciodata nu se vor lua masuri pentru o deservire la nivel. Multumesc.

Rodica

delicata situatie, Rodica...cine in opinia ta, in cazul deservirii clientului, formeaza imaginea despre banca?...publicitatea sau cuvintele mari?.nu..angajatul este complet responsabil de crearea imaginii si deja toti superiorii care l-au delegat in acest drept...

Muller

Victoriabank

Imi deservesc contul firmei la Victoriabank si pana acum sunt multumit de serviciile oferite, si calitatea deservirii, personalul este receptiv. Detin si un cont de card ca persoana fizica, sunt multumit de modul de operare, insa ar fi bine daca ar exista o flexibilitate in gestionarea contului de card, de exemplu un soft online de operare cu contul

Victor
Victoriabank
Comenteaza
11
9

In ceea ce priveste cardurile nu am obiectii in afara de faptul ca in caz ca suni la suport si blochezi temporar cardul - pentru deblocare Victoria te jupoaie de 2 Euro. Plus ca deblocarea iti fac cu mare scandal si cu mentiunea - "asta ca exceptie si pentru ultima data!"... Cum bre pot sa imi faca ei ma rog asa exceptii... Eu poate am banuieli ca am pierdut cardul si il blochez pentru securitatea mea si cind vin acasa il gasesc? Pentru ce merite sa le dau 2 Euro Nu e atit de mult, dar nu vad cam ce ar costa aici 2 Euro?
Plus la asta, reteaua de acceptare la comercianti cade mai ca o data la 2 saptamini si asta e teribil!! Mi-am umplut coshul cu produse la supermarket-ul nr.1 de pe Viaduc si cind ajung la casa mi se zice ca "Dvs nu puteti achita cu cardul!!! Doar cash!!!". La intrebarea mea despre motivul refuzului de a accepta cardul - am primit raspuns precum ca sunt probleme cu banca... nu merge legatura... Merg acolo la cumparaturi in fiecare saptamina si asta nu prima data cind intimpin asa situatii... Din curiozitate chiar m-am interesat ce banca asa serioasa are terminale la nr.1 care nu iau legatura... La ce bun le mai tzin acolo... Cum poti fi multumit de asa servicii?

Alexandra

este serviciul dotbank pentru gestionarea conturilor si plati online

Denis

Alexandra, apropo de achitarile la supermarket nr.1 de pe viaduc, nu e de vina cardul Dvs. ca cica nu puteti achita cu el, e de vina Eximbankul ca acolo sunt POS-Terminalele lor si ei nu accepta platile... De mii de ori am patit asa, si am facut scandal al Nr. 1 sa-si schimbe banca, daca eu nu pot achita cu cardul meu de la Victoriabank, cu care apropo am multe facilitati in alte locatii...

Madalina

Si tranzactile trecute prin POS-terminale Eximbank nu tot prin centrul de procesare Victoriabak trec? Anuma asta am vrut sa ccentuez - Centrul de procesare de la Victoriabank cade cel putin o data la doua saptamini si preponderent in weekend!!! Cica prima banca din MD - dar Centrul de procesare cade cu regularitate! Daca si-au luat asa slogan - tre sa se tzina l nivel, dar asa - numai vorbe!!! (((

Alexandra

Cum adica "cade" centrul de procesare?

Lucica

Filiala Ciocana

Am fost plăcut surprins de noua filiala de la Ciocana, langa Budesti. Atmosfera este linistita si degajata. Am fost deservit repede si calitativ.

Andrei
Mobiasbanca
Comenteaza
17
15

In filialele noi totdeauna se deserveste repede, din cite stiu :)

Colean

Card Visa

La capitolul carduri cred ca sunt cei mai buni. Folosesc cardurile lor deja de vreo 6 ani si nu am intilnit vreo problema chiar si peste hotarele Moldovei.

Denis
Victoriabank
Comenteaza
23
14

Bancnota de $100 falsa

Ma deservesc la aceasta banca din 2004 ca persoana fizica si ca persoana juridia. Nu sunt de acord cu o multitudine de chestii birocratice si hirtii care trebuiesc semnate si tiparite la orice pas.
Cel mai neplacut a fost cind mi s-a dat o bancnota falsa de $100 care dusa la Victoriabanca a fost depistata. Desigur odata intors la MAIB toti m-au facut prost pe mine, dar daca se ajungea la ancheta era simplu de demonstrat ca amprentele casieritei sunt pe bancnota.

Nicolae
Moldova Agroindbank
Comenteaza
24
12

Carduri

Eu la fel folosesc cardul MasterCard de la MAIB, nu am probleme nici in Moldova, nici peste hotare. Acum ce mi-a placut, au lansat cardul virtual, destinat anume pentru achitari in mediul Internet. Mi-am facut si profil pe Pay Pal cu cardul lor...

Alexandra
Moldova Agroindbank
Comenteaza
30
12