Azi: € 18,9294 lei 0,0834 $ 17,7607 lei 0,0583

Ai o întrebare?

cum pot sa vad pe internet daca mea pus salariul

calestrova aurica
Trebuie să activați serviciul online banking / internet banking a băncii la care aveți cardul și/sau contul deschis. Veți semna un contract după care veți putea efectua operațiuni online.

unde as putea gasi pe card scris numarul din 3 cifre CVV2

belea ana
Codul CVV2 il puteti gasi pe partea din spate a cardului. Vedeti detalii in linkurile de mai jos:
http://www.wwmerc.com/cvv2.htm
https://en.wikipedia.org/wiki/Card_security_code

Buna ziua. Vreau sa-mi deschid un cont personal la banca,Adica persoana de peste hoatre sa trimita banii direct pe cont si nu prin transfer. Puteti sa-mi spuneti in сe consta si cum urmeaza toata procedura ?? Merci anticipat

Lilly
Pentru a deschide un cont curent trebuie să aveţi doar buletinul de identitate şi trebuie sa completaţi cererea pentru crearea contului. La dorinţă puteţi ataşa un card bancar la contul curent, insă veţi fi nevoiţi să plătiţi bani in plus pentru intreţinerea cardului. Tipul transferului de care Dvs. aveţi nevoie se numeşte transferul SWIFT. În cazul transferului SWIFT pe contul Dvs. curent trebuie sa îi daţi persoanei care trebuie să vă transmită banii rechizitele contului dumnevoastră. Pentru a afla rechizitele întrebaţi reprezentanţii responsabili pentru persoanele fizice din banca în care v-aţi creat contul curent.

Salut!
Ma intereseaza ce procedura tb sa urmez pentru a deschide un depozit in strainatate( in special ma intereseaza Marea Britanie si Ukraina)?

Alexandru
Deschiderea unui depozit la termen este una din cele mai lejere proceduri pe care le veți întâlni la oricare bancă din lume. Băncile comerciale sunt foarte interesate ca să păstreze banii Dvs., însă cu condiția ca acești bani să nu fie pentru scopuri ce contravin constituției în țara în care doriți să deschideți depozitul. Deobicei în țările unde rata terorismului este foarte înaltă este puțin mai complicat să deschideți un depozit bancar pentru că băncile sunt mai prudente. Ca non-rezident al țării în care vreți să deschideți depozitul trebuie să aveți obligatoriu pașaportul străin pentru a vă putea înregistra depozitul, suma minimă de bani pentru a completa depozitul și de o cerere ce va conține detalii despre scopul banilor Dvs. și despre acțiunile viitoare ale Dvs. pe toată perioada depozitului (unde veți locui, locul de muncă ș.a.). În unele cazuri băncile comerciale au dreptul să ceară documente suplimentare pentru crearea depozitului (ex: documente ce atestă proveniența banilor), însă dacă suma este mică, băncile vor crea depozitul fără nici o problemă. Daca deja știți la ce bancă doriți să creați depozitul la termen, vă recomandăm să contactați banca prin e-mail și să întrebati concret despre documentele de care aveți nevoie.

unde pot gasi banca de economie in raionul riscanovca

cristina
Filialele și bancomatele Băncii de Economii le puteți localiza pe hartă accesând următorul link:
http://bancamea.md/banks/banca-de-economii#atms

care-s veniturile ,adica % la persoanele fizice-in momentul de fata la depuneri in €?

Tatiana
Rata dobânzii la depozitele în euro poate ajunge până la 7% anual în cazul depunerii banilor pe termen lung (mai mare de 2 ani). Pentru depozitele de 6 sau 12 luni rata dobânzii variază de la 3% la 6%.

Toate ofertele băncilor referitor la depozitele bancare - http://bancamea.md/deposits

Salut !

Vreau sa-mi deschid un Cont Curent, dar problema e ca Nu Stiu care e cea Mai PERFECTĂ Banca Din RM, pentru plasarea Banilor ?

Recent am revenit Acasa dupa 15 ani , astfel sunt dezinformat !

Radu
Bună ziua Radu,

Vedeți un articol pe site despre conturile curente:
http://bancamea.md/news/contul-curent-cel-mai-confortabil-produs-bancar-pentru-gestionarea-banilor-dumnevoastra

Buna! Spuneti va rog,daka depezitul lam deskis intr-o banka din Chisinau,pot sa-mi iau dobinda la aceiasi banca din alt oras? Si daca din alt oras pot sa-mi prelungesk termenul le depozit? Mersi mult si cu sarbatoarea!!!

nelu
Bună ziua Nelu,

Depinde de fiecare bancă comercială în parte, sunt bănci la care puteți efectua operațiuni/modificări în orice filială și sunt de asemenea bănci la care este obligatoriu să vă adresați la filiala/reprezentanța unde ați deschis contul de depozit.

Hristos a INVIAT! Spuneti va rog,pot sa deskid un depozit la aceias banca in euro si in lei md? Mersi.

Nelu
Bună ziua,Nelu

Sigur că puteți deschide mai multe depozite la aceeași bancă, nu există nici un fel de restricții.

Spuneti-i va rog cum se calculeaza rata dobinzii flotanta?De exemplu,daca rata dobinzii pe un an e 11%,la sfirsitul anului care va fi?Multumesc mult...

Daniela
Rata dobanzii este influentata direct de mai multi factori precum ar fi costurile banilor atrasi prin depozite, dobanzile finantarilor externe (care in Republica Moldova sunt mari datorita riscului de tara), de politicile bancii comerciale, de rata inflatiei locale, precum si alti factori care influenteaza aceasta rata. Nu este posibil de spus la sigur care va fi rata dobanzii la sfarsitului anului, deoarece aceasta este destul de imprevizibila. Bancile comerciale au dreptul sa modifice aceasta rata oricand in dependenta de cerintele contractuale, cu conditia de a anunta clientul despre schimbarea acestei rate in prealabil.