Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

PKO Bank Polski examinează posibilitatea unei investiții în sistemul bancar din Republica Moldova

PKO Bank Polski examinează posibilitatea unei investiții în sistemul bancar din Republica Moldova Sursa foto: ceo.com.pl

Despre acest fapt a anunțat Pawel Gruza, directorul băncii poloneze PKO Bank Polski, la întrevederea dintre Ministrul Economiei, Dumitru Alaiba cu o delegație polonă, condusă de Adam Eberhardt, reprezentantul pe afaceri al Prim-ministrului Republicii Polone pentru sprjinul reformelor în Republica Moldova.

La discuții au participat și ambasadorul Republicii Polone în țara noastră, Tomasz Kobzdej și reprezentanți ai băncii PKO Bank Polski - președintele PKO Bank Polski, Paweł Gruza și consilierul acestuia, Ireneusz Derek.

Oficialii au discutat despre cooperarea bilaterală economică, dar și despre proiectele de dezvoltare din diverse sectoare economice cu susținerea părții poloneze, anunță Ministerul Economiei.

Directorul PKO Bank Polski, Paweł Gruza a comunicat faptul că banca examinează posibilitatea unei investiții în sistemul bancar din Republica Moldova.

PKO Bank Polski este cea mai mare bancă din Polonia, care își desfășoară activitatea prin intermediul a 1145 de filiale pe teritoriul Poloniei cu un capital activ de 103 miliarde de dolari SUA.

Ministrul Dumitru Alaiba a reiterat deschiderea Guvernului de a oferi tot suportul necesar, pentru atragerea investițiilor în economia țării.

Sursa imagini: me.gov.md

Sursa: me.gov.md

Noutăți similare