Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Un dar SPECIAL de sărbători de la BCR Chișinău

Un dar SPECIAL de sărbători de la BCR Chișinău Sursa foto: bcr.md

În pragul sărbătorilor de iarnă BCR Chișinău își dorește ca fiecare client al băncii să se simtă SPECIAL și APRECIAT pentru aportul său continuu la dezvoltarea relației de colaborare.

Prin urmare, cu această ocazie, BCR Chișinău vine cu urări de bine pentru toți clienții săi. Fie ca Noul An să constituie o etapă cu noi oportunități de afaceri, realizări de succes și prosperitate.

Pentru amplificarea magiei sărbătorilor de iarnă, în perioada 15 decembrie 2014 – 15 ianuarie 2015, BCR Chișinău își întâmpină clienții noi persoane juridice cu un dar deosebit - un pachet de cont curent - un suport real pentru o afacere eficientă. Pachetul include servicii inovative, bazate pe tehnologii moderne, menite să reducă timpul și resursele utilizate de client în relația cu banca:

* InfoCont - oferă vizualizarea on-line a extraselor de cont, inclusiv cont de card și descărcarea extraselor în format electronic autentificate cu semnătura digitală a Băncii.

* 24 Banking - oferă posibilitatea de a accesa serviciile bancare de la distanță în condiții de maximă siguranță și confort sporit.

“Cu fiecare client nou ne dorim un parteneriat de durată și reciproc avantajos construit pe încredere, flexibilitate și calitate. Avem în portofoliul băncii modele de parteneriate demne de urmat cu peste 10 ani de colaborare la bază și la care ținem foarte mult. Arta în materie de banking nu constă doar în atragerea clientului, ci și în asigurarea continuității relației. Pentru realizarea acestui obiectiv suntem aproape de fiecare client cu produse și servicii personalizate care să corespundă necesităților acestuia. Ne implicăm și depunem eforturi maxime pentru construirea unei relații de afaceri, iar rezultatele obținute, de cele mai multe ori depășesc așteptările.“ a menționat Natalia Codreanu, Director Executiv Linie Funcțională Vânzări și Dezvoltare Afaceri.

Sursa: bcr.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...