Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

BCR Chișinău – parte a dezvoltării economice și sociale din Republica Moldova

BCR Chișinău – parte a dezvoltării economice și sociale din Republica Moldova Sursa foto: bcr.md

Juan Luis Martin Ortigosa este Președintele Executiv BCR Chișinău de 9 ani și consideră că Banca Comercială Română Chișinău a însoțit dezvoltarea economică și socială a Republicii Moldova. CEO BCR Chișinău și-a început cariera în domeniul bancar din Republica Moldova în anul 2013. Din momentul în care a fost ales Președinte Executiv BCR Chișinău, acesta mărturisește că:

”Moldova s-a schimbat mult și în bine la capitolul banking, iar acest lucru se datorează profesionalizării și bunelor practici din sectorul bancar, dar și a Băncii Naționale a Moldovei. Băncile moldovenești sunt astăzi entități solvabile, bine guvernate și sigure pentru clienți.”

BCR Chișinău oferă clienților existenți și potențiali servicii Premium, consultanță din partea unei echipe comerciale de o pregătire excelentă, oferind produse și servicii personalizate și condiții economice foarte competitive, astfel încât clienții BCR Chișinău pe lângă faptul că au întotdeauna un manager care să răspundă solicitărilor, au cele mai bune condiții, atât în contractarea creditelor, cât și a produselor de economisire.

Pe lângă faptul că face parte din grupul BCR/Erste, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrală și de Est, BCR Chișinău oferă o gamă largă de produse în Moldova, dintre care unele sunt unice pe piață, BCR Acasă Plus – un produs ipotecar inedit pentru persoane fizice și Factoring pentru companii.

Dacă e să vorbim de istoria BCR Chișinău, atunci un moment de importanță majoră a fost transformarea profundă de la sfârșitul anului 2013, care avea ca scop reorganizarea băncii și o transformare progresivă într-o bancă Premium, guvernată de standarde internaționale, în conformitate cu cele stabilite de grupul Erste.

Efortul BCR Chișinău de îmbunătățire a eficienței operaționale este constant. Planurile strategice ale băncii sunt axate pe: creșterea continuă, dezvoltarea unei entități de referință în sectorul afacerilor și IMM-urilor, dezvoltarea afacerii pe segmentul retail și oferirea clienților celor mai bune, sigure și actuale pieții servicii digitale.

Ce ține de tendințele bancare, 2022 este un an extrem de complex nu doar pentru sectorul financiar, ci pentru întregul sector productiv al Republicii Moldova, ca urmare a pandemiei, dar mai ales a crizei din Ucraina. Principalul obiectiv al BCR Chișinău în această perioadă este de a continua să ajute clienții, să facă față situațiilor complexe, să aibă grijă de angajați și parteneri și să continue colaborarea cu autoritățile moldovenești pentru a ajuta țara să depășească potențialele efecte negative ale crizei. Deschiderea de noi piețe, automatizarea proceselor, îmbunătățirea standardelor de calitate, sprijinirea antreprenorilor și a femeilor sunt doar câteva dintre exemplele angajamentului BCR Chișinău de a însoți dezvoltarea economică și socială a țării, acum și în viitor.

Sursa: bcr.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...