Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Peste 2 milioane de lei au fost deja oferite de către Victoriabank în promoția pentru carduri sociale din cadrul campaniei ”Alături de Moldova, alături de fiecare”

Peste 2 milioane de lei au fost deja oferite de către Victoriabank în promoția pentru carduri sociale din cadrul campaniei ”Alături de Moldova, alături de fiecare” Sursa foto: victoriabank.md

De la mijlocul lunii martie, de când a fost lansată campania ”Alături de Moldova, alături de fiecare” și până la sfârșitul lunii mai a anului curent, Victoriabank a oferit peste 2 milioane de lei utilizatorilor de carduri sociale sub formă de cashback și bonusuri pentru emitere carduri, în promoția pentru carduri sociale.

Interesul sporit manifestat pentru carduri sociale este datorat condițiilor avantajoase. Iată ce ne spune o mămică care se află în concediul de maternitate:

“Sunt mamă a trei copii și momentan mă aflu în concediu de maternitate. Am ales cardul social Victoriabank, deoarece astfel pot economisi și bani și timp. În plus m-am bucurat și de bonusul oferit la emiterea cardului. O dată cu scumpirile în lanț, calculăm foarte atent cheltuielile, iar când vedem că ne vin 10% înapoi de la plata facturilor online, suntem foarte mulțumiti. Plățile comunale le fac prin intermediul aplicației VB24, astfel nu trebuie să plec la bancă, deoarece mi-ar fi foarte greu, iar banii întorși îi folosesc pentru alte lucruri esențiale. De asemenea, am învățat-o și pe mama mea, care este pensionară,  să achite serviciile comunale online, iar la farmacie să achite cu cardul. Este și ea extrem de satisfăcută”. 

Cardul social este emis și deservit gratuit. Mai mult, până la 30 iunie 2022, ai avantaje adăugătoare:

  • 10% cashback la cumpărăturile efectuate în farmaciile din țară (valoarea lunară maximă a cashbackului – 100 de lei);
  • 10% cashback  la plata facturilor online, prin VB24, pentru serviciile comunale (valoarea lunară maximă a cashbackului – 100 de lei);
  • Poți retrage MDL din orice bancomat din țară fără a plăti vreun comision;
  • Cei care își deschid un card social la Victoriabank până la 30 iunie 2022 inclusiv, primesc de la bancă un bonus de 200 de lei atunci când pe noul card este transferată prima pensie sau alocație (până la 15 august 2022 inclusiv);
  • Livrare gratuită a cardului oriunde în Moldova;
  • Depozit special pentru persoanele cu vârsta de peste 60 de ani – Alături VB, care poate fi constituit pentru o perioadă de 12 sau 18 luni, cu dobândă avantajoasă.

Detalii despre alte beneficii ale cardului social poți afla aici.

Despre Campania ”Alături de Moldova, alături de fiecare”

Campania ”Alături de Moldova, alături de fiecare” este o inițiativă socială de amploare demarată de Victoriabank la începutul acestui an și are drept scop sprijinul populației în contextul situației actuale din țară. Campania pune accent pe păturile cele mai vulnerabile, astfel, prima componentă se axează pe acordarea de beneficii suplimentare deținătorilor de carduri sociale. Până la sfârșitul acestui an, Victoriabank intenționează să contribuie cu peste 10 milioane de lei pentru implementarea acțiunilor din cadrul campaniei.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...