Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Pentru prima dată în Moldova – solicită cardul bancar online

Pentru prima dată în Moldova – solicită cardul bancar online Sursa foto: fincombank.com

FinComBank a lansat în premieră pentru Republica Moldova un serviciu nou ce permite solicitarea card-ului bancar în regim online. Pentru aceasta e suficient să se acceseze site-ul băncii și să se completeze cererea. Acum clientul va vizita o singură dată banca, doar pentru a obține card-ul.

Noul serviciu oferă posibilitatea de a completa cererea și de a primi un card MasterCard sau Visa în doar 5 minute prin intermediul oricărui dispozitiv ce are conexiune la internet.

Pentru a obține card-ul bancar FinComBank e necesar să urmați 3 pași:

  1. Completați formularul cererii și atașați o copie scanată a buletinului de identitate pe site-ul FinComBank fincombank.com/ro/otkroj-kartu-online;
  2. Așteptați un apel sau e-mail din partea băncii cu referire la eliberarea card-ului;
  3. Primiți card-ul la orice subdiviziune FinComBank.

„Suntem în continuare în identificarea celor mai rezonabile și inventive soluții pentru a simplifica procedurile de acces la diferite produse financiare. Încercăm să facem produsele noastre cât mai accesibile, iar cel mai important, să economisim timpul clientului în favoarea altor lucruri mai plăcute”, afirmă Elena Stovbun, director Departamentul Dezvoltării Businessului FinComBank.

Primul beneficiar al card-ului bancar care a solicitat obținerea acestuia în format electronic este Cristian Polesciuc:

 „Sunt mulțumit de noul serviciu FinComBank datorită căruia obținerea unui card bancar a devenit mai ușor și rapid, de aceea pot recomanda cu încredere această bancă”.

Pentru mai multe informații contactați banca la numărul de telefon (+373-22) 26-99-99, scrieți la adresa de e-mail [email protected] sau accesați site-ul fincombank.com.

Despre FinComBank

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare