Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Nou de la maib: cumpărături plăcute și rate comode

Nou de la maib: cumpărături plăcute și rate comode Sursa foto: maib.md

Pentru că vrea să te bucuri de viață din plin și să ai toate resursele necesare ca să te simți împlinit, maib are o noutate wow pentru tine! Maib deschide un nou capitol în experiența bancară. De acum, îți poți returna pe cardul maib banii din tranzacțiile anterioare și împărți suma în numărul dorit de rate.

Cu noua funcționalitate disponibilă pentru orice card de debit maib în lei, nu mai trebuie să aștepți următorul salariu când îți dorești ceva cu adevărat sau te-ai pomenit cu o urgență financiară.

Ai depășit bugetul pentru vacanță? Întoarce-ți banii cu noua funcționalitate maib.

Ți-ai luat laptopul mult dorit și a apărut noul model de smartphone? Cumpără-l!

Te-a luat pe nepregătite o defecțiune la automobil? Folosește banii din tranzacțiile anterioare!

Este disponibil direct din aplicația maibank, în secțiunea cu genericul împarte în rate și poate fi folosit pentru orice plăți efectuate cu cardul de debit maib în lei, fie că ai achitat la magazin sau online. Da, este disponibil chiar și pentru cumpărăturile făcute peste hotare!

Aliona Stratan, Prim-vicepreşedinta maib:

„În cadrul maib ținem pasul cu inovațiile și suntem dedicați să oferim clienților cele mai bune oferte financiare individuale, care se potrivesc cel mai bine stilului lor de viață. Lansăm noua funcționalitate la toate cardurile de debit maib în lei anume pentru a le oferi clienților noștri instrumente comode de a-și savura viața, de a deveni mai flexibili cu bugetul pe care îl au, de a le diminua din grijile financiare cotidiene. Este o funcționalitate de care suntem mândri, pentru că suntem siguri că va fi de mare ajutor clienților noștri.”

Cu împarte în rate de la maib îți recuperezi banii cheltuiți și divizezi suma în rate egale pentru a o returna în perioada selectată. Sunt eligibile tranzacțiile efectuate în urmă cu cel mult 90 de zile și poți alege să rambursezi banii în 3, 6, 9 sau 12 luni. Ai dobândă fixă de 12% și 0% comisioane suplimentare.

Cum funcționează?

  • deschide aplicația maibank
  • găsește împarte în rate
  • din lista de tranzacții eligibile, alege-le pe cele pe care vrei să le returnezi
  • selectează numărul de rate
  • alege cardul pe care vor fi transferați banii și data când vrei să achiți rata lunară
  • bucură-te de noile oportunități cu banii returnați

Ai nevoie doar de un card maib și aplicația maibank, cu care îți gestionezi banii simplu și ușor. Acolo ai istoricul tuturor tranzacțiilor, faci transferuri p2p, achiți facturile, deschizi linii de credite, monitorizezi ratele, îți gestionezi depozitele și multe-multe alte lucruri comode.

Mai multe detalii poți vedea aici: Nou de la maib: savurează acum, împarte în rate! - YouTube

Maib – simplu și ușor!

Sursa: maib.md

Noutăți similare