Azi: € 19,1391 lei 0,0243 $ 17,9693 lei 0,0278

Moldindconbank a lansat serviciul Garmin Pay!

Moldindconbank a lansat serviciul Garmin Pay! Sursa foto: micb.md

Garmin Pay este disponibil acum și pentru deținătorii de carduri Mastercard şi Visa de la Moldindconbank! Această soluție inovativă permite utilizatorilor efectuarea plăților contactless prin intermediul ceasurilor Garmin compatibile*.

Cu ajutorul noii tehnologii, clienții Moldindconbank nu mai au nevoie de nimic altceva decât de ceasul Garmin, pentru a efectua cumpărături sigure şi comode la orice terminal contactless. 

Cum activaţi Garmin Pay?

Descărcați aplicația Garmin Connect din App Store sau Google Play, şi setaţi portofelul virtual, urmând paşii de mai jos:

  • Selectaţi ceasul Garmin ce dispune de Garmin Pay.
  • Alegeţi o parolă din 4 cifre şi înrolați orice card Mastercard sau Visa de la Moldindconbank.
  • Cardul înrolat va fi confirmat prin parola de unică folosinţă (OTP) expediată prin SMS la nr. de telefon ataşat contului de card.

Cum achitaţi contactless cu Garmin Pay?

  • Tastaţi butonul lateral al ceasului şi selectaţi de pe ecran iconiţa Wallet (portofel).
  • La apariția cardului virtual pe ecran, apropiaţi ceasul de terminalul contactless şi efectuaţi achitarea.

Siguranța plăților Garmin Pay se datorează parolei din 4 cifre, care va fi cerută o dată la 24 de ore şi de asemenea, atunci când ceasul este pus din nou la mână. Totodată, numerele cardurilor înrolate nu se păstrează pe ceas sau în serviciile Garmin şi nu se transmite comerciantului.

* Ceasurile Garmin compatibile cu Garmin Pay: Vivoactive 3, Vivoactive 3 Music, Vivoactive 4, 4S, Vivomove Style, Vivomove Luxe, Venu, D2 Delta S, D2 Delta, D2 Delta PX, Forerunner 645, Forerunner 945, Fenix 5,5S,5X Plus, Fenix 6,6S,6X, MARQ™. Detalii: www.garmin.md

Sursa: micb.md

Noutăți similare