Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Mandatele administratorilor temporari ai Moldindconbank au fost prelungite cu 6 luni

Mandatele administratorilor temporari ai Moldindconbank au fost prelungite cu 6 luni Sursa foto: micb.md

Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei a decis prelungirea pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 20.01.2018, a mandatelor administratorilor temporari ai Moldindconbank, conform unui comunicat de presă plasat pe site-ul regulatorului.

Administratorii temporari își exercită mandatul în cadrul intervenției timpurii la Moldindconbank” care a fost instituită la 20 octombrie 2016, după ce BNM a constatat activitatea concertată a unui grup de persoane ce deținea o cotă substanțială în capitalul social al băncii, în mărime de 63,89%, fără permisiunea Băncii Naționale.

Moldindconbank activează în regim normal și prestează toate serviciile, inclusiv cele legate de operațiunile cu depozitele, de creditare și decontări.

Amintim că administratorii temporari ai Moldindconbank au fost numiți de către Banca Națională a Moldovei în luna noiembrie a anului 2016, ulterior în lunile ianuarie, aprilie, iulie și octombrie a anului precedent mandatul acestora a fost prelungit cu 3 luni de fiecare dată.

Sursa: bnm.md

Noutăți similare