Azi: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205
Mi: € 19,0959 lei 0,0585 $ 17,8167 lei 0,0346

Maib – de 32 de ani cu și despre oameni

Maib – de 32 de ani cu și despre oameni Sursa foto: maib.md

De 32 de ani maib susține oamenii și afacerile de succes, creează cele mai bune și mai inovative soluții bancare, simplifică operațiuni, eficientizează procese și, în special, aduce plăcerea de a face banking simplu și ușor fiecărui client maib.

De-a lungul anilor, maib și-a consolidat poziția pe piața bancară și a devenit o instituție financiară de încredere, orientată către satisfacerea nevoilor clienților și a comunității în ansamblu. În tot acest timp, maib a urmărit să-și consolideze valorile și să-și dezvolte activitatea într-un mod sustenabil, pentru a oferi o experiență de nivelul următor clienților săi.

Printre miile de cifre și indicatori pe care maib îi înregistrează și monitorizează an de an, cea mai importantă este una – numărul de oameni pe care i-a făcut și continuă să-i facă fericiți.

La cei 32 de ani de activitate, maib rămâne fidelă scopului său: de a crea soluții financiare simple și inteligente, potrivite stilului de viaţă, care inspiră oamenii să fie mai fericiţi și afacerile - mai prospere, în același timp implicându-se în proiecte care aduc valoare adăugată pentru societate.

La mulți ani, maib!

Sursa: maib.md

Noutăți similare