Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Găsește-ți jobul potrivit la o cafea cu echipa HR MAIB

Găsește-ți jobul potrivit la o cafea cu echipa HR MAIB Sursa foto: maib.md

Interviurile de angajare nu mai sunt un simplu dialog formal dintre angajator și candidat. Este bine știut că o atmosferă mai caldă, o ambianță mai prietenoasă și un zâmbet sincer din partea interlocutorului pot dezgheța o discuție, contribuind la formarea unor relații mai apropiate.

Această abordare a fost adoptată și de echipa Resurse Umane MAIB, care desfășoară, pe parcursul lunii octombrie, o amplă campanie de recrutare într-o atmosferă ca Acasă, la propriu și la figurat. În incinta Centrului Ipotecar MAIB a fost amenajată zona de consultanță pentru persoanele interesate să devină parte a echipei profesioniștilor MAIB.

Candidații pot savura din cafeaua aromată în timp ce află de la specialiștii HR despre pozițiile vacante și beneficiile unei cariere la MAIB. Peste 40 de poziții vacante din diverse departamente și sucursale, atât din Chișinău, cât și din regiuni, la pachet cu multe oportunități de dezvoltare în cea mai tare echipă bancară din țară, își așteaptă candidații potriviți.

Svetlana Bodaci, Directoarea HR MAIB:

„Modul în care se desfășoară un interviu de angajare are un rol important în formarea unei conexiuni durabile cu candidații, de aceea ne-am propus să fim mai aproape de cei care-și doresc o carieră la MAIB. Savurând o cafea împreună avem ocazia să ne cunoaștem reciproc din perspectiva profesională și personală, ceea ce pentru noi, ca echipă, contează mult. Ne dorim să angajăm în primul rând oameni care să împărtășească valorile, viziunea și principiile de care ne ghidăm în oferirea celei MAIBune experiențe pentru clienții noștri valoroși”.

Joburile disponibile în cadrul băncii vin și cu un pachet de beneficii pentru angajați:

  • programe de instruire și dezvoltare continuă;
  • activități de wellbeing;
  • mentorat din partea celor mai buni specialiști ai băncii;
  • traininguri și activităti de teambuilding;
  • posibilitatea de a fi parte în cadrul celor mai mari proiecte și inițiative ale băncii;
  • discuții informale cu CEO;
  • tichete de masă;
  • salariu competitiv fix + bonusuri de performanță;
  • reduceri de 5-20% la partenerii băncii (laboratoare medicale, săli de sport, restaurante, magazine);
  • bonusuri financiare de sărbători și la concediul anual.

Candidații interesați sunt așteptați în perioada 4-29 octombrie, de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00, pe adresa Vasile Alecsandri, 115 din Chișinău, să descopere și să aplice pentru jobul care le este cel mai aproape de suflet.

Crește profesional la MAIB!

 

Despre MAIB

MAIB este liderul sectorului bancar din Republica Moldova. Banca are peste 2250 de angajaţi, reprezentând puţin peste un sfert din angajaţii din bankingul din ţară. Resursele umane reprezintă una dintre priorităţile MAIB în noua sa strategie. Banca îşi propune să crească loialitatea angajaţilor, să dezvolte o cultură corporativă, să promoveze leadershipul şi managementul performanţei. Pe termen mediu un obiectiv al MAIB este menţinerea angajamentului angajaţilor la nivelul de peste 85%.

Sursa: maib.md

Noutăți similare