Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

(foto) Erste Campus – noua casă de 300 milioane de euro pentru 4500 de angajați ai Erste Group

(foto) Erste Campus – noua casă de 300 milioane de euro pentru 4500 de angajați ai Erste Group Sursa foto: erstegroup.com / Christian Wind

La începutul acestui an Erste Group a început să se mute în noul său oficiu central, numit Erste Campus, situat în cartierul Belvedere din Viena, Austria, anunță un comunicat al grupului bancar austriac.

“Este evident că bankingul trebuie sa se schimbe – să se modernizeze. Acesta este unul din motive de ce noi ne mutăm din oficiile tradiționale într-un spațiu care arată că suntem accesibili și deschiși pentru oricine. Este mai mult decât o simplă clădire modernă de birouri, este crearea unui spațiu care va servi cerințelor în creștere a angajaților noștri și a comunității. Aici vom putea răspunde mai rapid, vom fi mai flexibili și mult mai aproape de ceea ce clienții noștri au nevoie”, a declarat CEO-ul Erste Group, Andreas Treichl.

Suprafața totală a birourilor este de 25.000 metri pătrați. Primul etaj este deschis pentru public, iar varietatea de localuri (restaurante și cafenele) asigură faptul că Erste Campus este ceva diferit de ceea ce se subînțelege printr-un oficiu central al unei bănci.

Campusul găzduiește cea mai mare inițiativă educațională financiară din Europa – The Financial Life Park. Pe o suprafață de 1.400 metri pătrați studenții vor avea oportunitatea să învețe despre importanța finanțelor pentru viața lor personală și despre rolul băncilor în economie.

Designul Erste Campus a fost creat de către Henke Schreieck Architects.

Campusul va găzdui cei peste 4.500 de angajați ai Erste Holding, Erste Bank Oesterreich și al subsidiarelor din Austria, care pentru prima dată în istorie vor lucra sub același acoperiș. La moment angajații Erste Group sunt împrăștiați prin 20 diferite locații din Viena. Pînă la mijlocul anului 2016 toți angajații vor fi mutați în Erste Campus.

Construcția Erste Campus a costat 300 milioane de euro. Tenderul pentru demararea proiectului a început în anul 2007.

Amintim că Erste Group deține în Republica Moldova banca BCR Chișinău, prin intermediul Banca Comercială Română SA, care este unicul acționar al instituției finaciare de la noi din țară.

  

Sursa: erstegroup.com

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...