Azi: € 19,3668 lei 0,0648 $ 17,7173 lei 0,0050

FinComBank – apreciat pentru calitate în clasamentul portofoliului de credite

FinComBank – apreciat pentru calitate în clasamentul portofoliului de credite Sursa foto: fincombank.com

Eficiența și calitatea serviciilor FinComBank sunt apreciate în clasamentul portofoliului de credite prezentat de Banca Națională a Moldovei. FinComBank s-a clasat la cele mai performante categorii și a obținut cea mai mare pondere a creditelor incluse la categoria standard.

Clasamentul prezintă că banca emite preponderent credite standard (82,78%), iar creditele neperformante constituie o pondere foarte mică. Calitatea portofoliului instituției financiare demonstrează că FinComBank este o bancă stabilă, iar afacerile clienţilor băncii se dezvoltă în continuu alături de aceasta. Mai mult decât atât, antreprenorii susținuți de FinComBank cuprind toate sectoarele de bază ale economiei țării și sunt remarcați prin istoriile de succes pe care le au.

Recent, pentru susţinerea și dezvoltarea producătorilor autohtoni şi a exportatorilor, dar și a economiei Moldovei per ansamblul, FinComBank a lansat fondul „Susţinem Moldova” în valoare de 300 mln lei. Din acest fond vor fi acordate credite pe o perioada de până la 10 ani.

FinComBank asigură un spectru larg de servicii bancare eficiente. Printre varietatea tipurilor de credite emise de FinComBank se numără: Credite pentru businessul micro, credite pentru IMM-uri, Ipoteca locativă „Casa mea – locul momentelor fericite”, Express-Credit, Express Simplu doar cu buletinul de identitate, card de credit „Opti” etc. Toate serviciile bancare și ofertele curente pot fi consultate pe pagina web a băncii fincombank.com sau la numărul de telefon +373 22 26 99 99.

Potrivit clasamentului realizat de BNM, per total, portofoliul de credite brut al băncilor licențiate constituie 36,3 miliarde lei (situația la 30 septembrie 2016), iar suma totală a creditelor acordate de FinComBank constituie 1,08 miliarde lei.

________________________________________________________________________________________________________

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII). 

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare