Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Fii gata să strigi „Goool” în finala Campionatului mondial la fotbal 2022 FIFA, cu cardurile Visa de la Victoriabank

Fii gata să strigi „Goool” în finala Campionatului mondial la fotbal 2022 FIFA, cu  cardurile Visa de la Victoriabank Sursa foto: victoriabank.md

Nimic nu se compară cu atmosfera unui meci de fotbal, privit chiar din tribunele stadionului. Indiferent dacă ești sau nu microbist înrăit, cu siguranță ai urmări o finală a celui mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, la care se întâlnesc cei mai buni fotbaliști din lume – FIFA World Cup™ 2022!

Victoriabank, în colaborare cu Visa, partenerul exclusiv de servicii de plată pentru evenimentele FIFA din întreaga lume, ți-au pregătit o superofertă! Fii gata să strigi “Goool” chiar din tribunele stadionului din Qatar, pentru că te așteaptă sute de cadouri și bilete pentru semifinala și finala campionatului mondial de fotbal 2022.

În perioada 15 mai – 15 octombrie 2022, efectuează cumpărături de cel puțin 400 de lei per tranzacție, cu cardul Visa de la Victoriabank și poți câștiga unul dintre următoarele 2 premii mari sau unul dintre multiplele premii lunare:

Premii lunare:

  • 5  console de jocuri video;
  • 5 televizoare 4K;
  • 40 de seturi de cadouri tematice Visa – FIFA;
  • 200 mingi de fotbal Adidas cu logo FIFA World Cup™.

Premii Mari:

  • călătorie pentru 2 persoane la Doha, care include bilete de avion, bilete la semifinala FIFA World Cup™ 2022 și multe alte beneficii de cazare la un hotel de 5 stele;
  • călătorie pentru 2 persoane la Doha, care include bilete de avion, bilete la finala FIFA World Cup™ 2022 și multe alte beneficii de cazare la un hotel de 5 stele.

Pentru a fi norocosul câștigător al premiului mare, trebuie să efectuezi cel puțin 5 achitări de minim 400 de lei fiecare cu cardul Visa de la Victoriabank, în perioada promoției. Mai multe achitări, mai multe șanse de câștig!

Detalii despre promoția cu gust de fotbal și poftă de emoții pozitive, pot fi găsite în regulament, pe următorul link.

Îți dorim shopping plăcut și cât mai multe achitări norocoase cu cardul Visa de la Victoriabank!

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...