Azi: € 18,9294 lei 0,0834 $ 17,7607 lei 0,0583

Evenimentele marca maib – pentru afaceri care vor să crească

Evenimentele marca maib – pentru afaceri care vor să crească Sursa foto: maib.md

La început de an, când suntem obișnuiți să facem noi planuri, dar și totaluri ale anului precedent, maib e mândră de toate evenimentele inspiraționale pe care le-a organizat și prin care a reușit să stabilească noi conexiuni. 2023 a fost anul în care banca și-a propus să construiască un adevărat ecosistem dedicat educației financiare și dezvoltării antreprenoriale.

O parte din rezultate în cifre:

Cu mândrie, maib mulțumește partenerilor, clienților, experților și speakerilor care au contribuit la succesul acestor evenimente. De asemenea, exprimă recunoștința pentru susținerea oferită de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Uniunea Europeană pentru organizarea sesiunilor de instruire în management financiar dedicate antreprenorilor.

Maib este recunoscătoare experților și speakerilor care au adus notorietate și expertiză evenimentelor băncii: Ana Nicolăescu, Ruslan Uskov, Alexei Burciu, Traian Chivriga, Vlad Vedrasco, Daniela Secinschii, Olga Melnicenco, Elena Crangaci, Elvira Coroi.

Moderarea de excepție a panelurilor de la Conferința „Noi Piețe de Desfacere pentru Produsele Autohtone” a fost posibilă datorită profesionalismului și experienței dovedite de Veronica Arpintin, Diana Crudu și Igor Strechii.

Maib exprimă mulțumiri participanților și viitorilor clienți, cu încredere că doar împreună putem construi și dezvolta afaceri. Anul 2023 a fost unul de succes datorită implicării și interesului manifestat de mediul de afaceri față de toate evenimentele organizate sub egida maib business.

Echipa maib este nerăbdătoare să creeze noi oportunități de succes în noul an 2024, alături de antreprenorii care vor cu adevărat să se dezvolte.

Fii cu ochii pe maib și treci afacerea la nivelul următor.

În 2024, tu conduci.

Sursa: maib.md

Noutăți similare

MULȚUMESC

Astăzi, în ziua de 31 ianuarie 2024, echipa bancamea.md dorește să spună MULȚUMESC tuturor oamenilor frumoși care au făcut ca acest proiect ...