Azi: € 19,1924 lei 0,0749 $ 17,6969 lei 0,0568
Mâine: € 19,2138 lei 0,0214 $ 17,7232 lei 0,0263

Comision de acceptare 0% la orice card bancar: VB24 POS transformă telefonul tău în terminal de acceptare plăți contactless

Comision de acceptare 0% la orice card bancar: VB24 POS transformă telefonul tău în terminal de acceptare plăți contactless Sursa foto: victoriabank.md

Victoriabank lansează o ofertă specială pentru toți antreprenorii dornici să-și sporească propria afacere. Acum poți să gestionezi smart vânzările, beneficiind de un comision de acceptare 0% la orice card bancar prin intermediul VB24 POS, serviciul revoluționar care transformă telefonul tău într-un terminal de acceptare plăți contactless.

Ai o afacere și vrei să-ți crești veniturile? Atunci nu mai sta pe gânduri şi profită de promoția exclusivă de la Victoriabank, în premieră pe țară! În perioada 5 mai - 31 iulie 2023, clienții noi care aleg să utilizeze VB24 POS vor beneficia de un program special prin care nu vor fi percepute niciun fel de comisioane pentru acceptarea cardurilor emise de Victoriabank sau de alte bănci, inclusiv cele străine. Da, ai auzit bine! Comisionul de acceptare pentru absolut toate cardurile va fi 0%!

Te întrebi ce este VB24 POS? Este soluția perfectă pentru a primi plăți contactless de la clienți într-un mod simplu și rapid. Cu ajutorul acestui serviciu, poți accepta plăți cu cardul contactless direct pe telefonul tău Android (versiunea 10.0 și funcția NFC), oriunde și oricând. VB24 POS este soluția ideală pentru antreprenorii dinamici, dornici de soluții inovative. Gestionezi un serviciu cu livrare, transport pasageri, taxi sau catering? Ai o florărie sau ești broker de asigurări? Atunci VB24 POS este una din cheile reale ale succesului tău în afaceri!

VB24 POS este mai mult decât un POS-terminal clasic! Serviciu dat este și un partener inteligent în afacerea ta, oferindu-ți o sumedenie de avantaje:

  • este la fel de sigur ca POS-ul clasic, dar ceva mai smart;
  • se instalează rapid și simplu;
  • îl ai mereu la îndemână, oriunde te-ai afla;
  • cu el deții controlul: poți gestiona activitatea fiecărui utilizator, ai acces la istoricul complet al tranzacțiilor efectuate;
  • dispune de funcționare flexibilă: poate fi utilizată prin Wi-Fi sau prin datele mobile, permițându-ți să accepți cardurile și alte dispozitive de plată contactless;
  • este prietenos cu mediul:  vei avea posibilitatea de a vizualiza cecul pe ecran, de a genera QR-code cu detaliile tranzacției sau de a transmite bonul electronic prin email.

Oferta excepțională „Comision de acceptare 0% la orice card bancar prin intermediul VB24 POS” este valabilă până la 31 decembrie 2023, din momentul semnării contractului.

Nu rata oportunitatea de a economisi bani și de a te bucura de avantajele propriului tău business! Detalii complete despre această promoție unică și extrem de avantajoasă pot fi găsite pe pagina noastră dedicată  acesteia, aici.

#CuPoftăDeBusiness și #CuPoftăDeSuperPromoții!

Despre Victoriabank: Susținerea IMM este una din prioritățile băncii, acestea fiind pilonul de dezvoltare a unei economii durabile. Astfel, doar în 2022, creditele acordate de Victoriabank IMM au crescut cu aproape 157%, numărul total de clienți beneficiari – cu circa 120%, iar al clienților din domeniul agricol – cu 155%. Mai mult decât atât, Victoriabank a lansat mai multe produse inovative pentru IMM. Din momentul lansării pachetelor de Cont Curent Nelimitat destinat întreprinderilor individuale și gospodăriilor țărănești, peste 4500 de clienți au beneficiat de acestea, iar de Contul Primul An Gratuit, destinat companiilor la început de cale, au beneficiat deja în jur de 5000 de clienți. De asemenea, la Victoriabank circa  95% din operațiuni se pot face electronic: 24/24 pot fi emise online ordine de plată (plățile intrabancare), online poate fi actualizat Chestionarul Clientului (KYC) de către persoanele juridice, iar în VB24 pot fi deschise conturi curente, conturi de depozit și pot fi vizualizate creditele. Victoriabank a lansat și inițiative sociale pentru susținerea antreprenorilor din Moldova: Cumpără de lângă Tine, recomandând afaceri mici, locale și Eu Sunt IMM, prezentând săptămânal câte trei antreprenori aflați în spatele brandurilor autohtone îndrăgite.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...