Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Colaborare, feedback și atmosferă caldă. Centrul ipotecar din incinta maib park a găzduit un eveniment dedicat agenților imobiliari

Colaborare, feedback și atmosferă caldă. Centrul ipotecar din incinta maib park a găzduit un eveniment dedicat agenților imobiliari Sursa foto: maib.md

„Maib park, noua casă a centrului ipotecar” este genericul evenimentului organizat recent de maib, care a reunit partenerii băncii – agenții imobiliari – pentru a celebra realizările comune, a identifica noi oportunități de parteneriat, a socializa și a împărtăși aspirații pentru noi proiecte, menite să ajute cât mai mulți clienți să achiziționeze o locuință și să se convingă că cel mai frumos loc e acasă.

Desfășurat într-o manieră lejeră și prietenoasă, acompaniat de muzică live, evenimentul a predispus oaspeții să socializeze, să ofere feedback cu privire la colaborarea dintre agențiile imobiliare și specialiștii maib, să împărtășească istoriile de succes și aspectele care pot fi îmbunătățite în colaborarea bilaterală. Totodată, invitații au avut ocazia să descopere centrul ipotecar relocat în incinta maib park, să afle mai multe despre serviciile oferite, în vederea îmbunătățirii procesului de obținere a creditelor ipotecare pentru clienți.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

„Echipa maib și-a propus să inspire clienții să fie mai fericiți, iar anul acesta partenerii imobiliari au fost complicii noștri în această misiune. Împreună am inspirat peste 1 300 de clienți să-și trăiască fericirea în propria casă, i-am inspirat să deschidă dimineața ușa dormitorului și să-și vadă copilul dormind în camera sa, am creat împreună multiple emoții memorabile. Țin să le mulțumesc agenților imobiliari pentru parteneriat și pentru atâtea vise frumoase ale clienților, pe care reușim să le îndeplinim împreună: prin credite ipotecare avantajoase, aprobări rapide și experiențe simple și ușoare.”

 

Pentru ca oaspeții să petreacă timpul într-un mod plăcut și relaxant, au fost organizate mai multe activități interactive și distractive, care totodată au avut un caracter informativ sau au încurajat fluxul de feedback. Printre activitățile care au creat zâmbete în incinta maib park s-au regăsit două quiz-uri, care au încurajat participarea tuturor invitaților. Acestea au abordat subiecte precum: calitatea serviciilor bancare, rapiditatea și accesibilitatea acestora, precum și aspecte mai distractive, dar utile din categoria curiozităților despre creditele ipotecare maib, ecosistemul CasaHub etc.

 

Pe lângă faptul că oaspeții au avut ocazia de a se delecta cu muzică live și socializare de calitate, au putut contribui și la o inițiativă caritabilă, participând la o licitație, suma colectată urmând a fi dublată de maib și donată pentru susținerea unei cauze sociale, despre care vom anunța în scurt timp.

Centrul ipotecar maib: cel mai frumos loc e acasă!

Sursa: maib.md

Noutăți similare