Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

CEO-ul Mobiasbanca – OTP Group a avut o întrevedere cu prim-ministrul Republicii Moldova

CEO-ul Mobiasbanca – OTP Group a avut o întrevedere cu prim-ministrul Republicii Moldova Sursa foto: mobiasbanca.md

László Diósi, CEO al Mobiasbanca – OTP Group a avut miercuri, 29 ianuarie, o întrevedere cu prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu. În cadrul întrevederii, preşedintele băncii a menţionat principalele acţiuni pe care le va întreprinde în acest an. 

László Diósi a menționat că OTP Group va realiza o investiție masivă în modernizarea infrastructurii băncii, fapt care va genera cca 100 noi locuri de muncă.

Totodată, planul de dezvoltare al companiei prevede extinderea creditării în sectorul agrar, susținerea IMM-urilor, creșterea nivelului de educație financiară în Republica Moldova, digitalizarea sistemului bancar și dezvoltarea pieței financiare.

Premierul Ion Chicu i-a mulțumit lui László Diósi pentru investiția făcută în Republica Moldova și l-a asigurat de tot suportul Guvernului în dezvoltarea afacerii.

„Sunteți unul dintre cei mai importanți investitori din țara noastră. Mă bucur că încercați să repliați aici modele și programe financiare moderne. Vă suntem alături în realizarea planului Dvs de extindere și de cultivare a unei educații financiare actuale”, a declarat şeful Executivului.

Sursa: mobiasbanca.md

Noutăți similare