Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

Cele mai profitabile depozite bancare în lei (ianuarie 2014)

Cele mai profitabile depozite bancare în lei (ianuarie 2014) Sursa foto: telegraph.co.uk

Vă prezentăm în continuare cele mai atractive oferte ale băncilor pentru depozitele la termen în lei, în vigoare la 09 ianuarie 2014. În acest clasament nu au fost luate în calcul depozitele bancare destinate copiilor sau pensionarilor.

Top depozite 6 luni

8,25% - dobândă oferită de Banca Socială, prin intermediul depozitului Aniversare 20 de ani. Acest depozit permite depuneri suplimentare, dar nu permite retrageri de bani din cont. Este posibilă capitalizarea dobânzii.

8% - rată a dobânzii oferită de Unibank (depozitul Standart+) și Banca Socială (depozitele BS Absolut și Iarna). Depozitele BS Absolut și Standart+ permit atât depuneri suplimentare, cât și retrageri parțiale ale mijloacelor bănești din cont. Depozitul Iarna nu permite nici retrageri și nici depuneri de bani în cont. Rata dobânzii este flotantă la toate produsele.

7,5% - rată oferită de depozitul Standart (Unibank). Rata dobânzii este fixă, există posibilitatea capitalizării dobânzii. Depozitul permite depuneri suplimentare de bani în primele 3 luni.

Top depozite 12 luni

10,25% - rată (flotantă) a dobânzii oferită de Banca Socială (depozitul Aniversare 20 ani). Sunt posibile depuneri suplimentare la cont. Este posibilă capitalizarea dobânzii.

10% - rată oferită de Banca Socială (depozitele BS-Absolut și Iarna) și Unibank (depozitul Standart+). Depozitele BS Absolut și Standart+ permit atât depuneri suplimentare, cât și retrageri parțiale ale mijloacelor bănești din cont. Depozitul Iarna nu permite nici retrageri și nici depuneri de bani în cont. Rata dobânzii este flotantă la toate produsele.

9% - dobândă oferită de depozitele Exclusiv (Banca de Economii), Classico (Eximbank) și Standart (Unibank). Depuneri suplimentare permite doar depozitul oferit de Unibank. Retrageri din cont nu permite nici unul din aceste depozite. Rata fixă este oferită doar de Unibank.

Top depozite 24 luni

11% - rată (flotantă) oferită de Unibank, depozitul Uni-Profit. Depozitul nu permite depuneri sau retrageri parțiale a banilor. Suma minimă de constituire: 10.000 MDL.

10,7% - dobândă oferită de Banca Socială prin intermediul depozitelor Clasice și Aniversare 20 de ani. Depozitul Aniversare permite depuneri suplimentare și de asemenea oferă posibilitatea capitalizării dobânzii.

10,5% - rată a dobânzii oferită de Banca Socială prin intermediul depozitului Iarna. Acest depozit nu permite nici retrageri, nici depuneri suplimentare de mijloace bănești.

Toate ofertele băncilor comerciale privind depozitele la termen le puteți vizualiza în pagina Depozite, unde puteți efectua căutări în dependență de valută, termenul plasării mijloacelor bănești sau banca preferată.

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare