Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024
Lu: € 19,0208 lei 0,0075 $ 17,6380 lei 0,0069

Campania națională #FinComEducation a ajuns în peste 100 instituții de învățământ din țară

Campania națională #FinComEducation a ajuns în peste 100 instituții de învățământ din țară Sursa foto: fincombank.com

Campania națională de educație financiară #FinComEducation lansată de FinComBank în toamna anului 2019 a ajuns în peste 100 de instituții de învățământ din țară, cum ar fi școlile, liceele, colegiile și universitățile din Chișinău, Bălți, Orhei, Soroca, Hîncești, Fălești, Călărași, Sângerei, Cahul, Rîșcani, Ungheni, Florești, Nisporeni, Soroca, Strășeni, Cimișlia, Edineț, Drochia, Dondușeni, Căușeni ș.a. Campania s-a bucurat de succes atât în rândul elevilor și profesorilor, cât și a părinților.

De-a lungul programului, elevii de toate vârstele au făcut cunoștință într-o manieră interactivă cu sfaturi utile din domeniul financiar, necesare fiecărui copil modern. Aceștia au aflat care sunt ultimele tendințe și produse din domeniul bancar, au învățat cum să-și administreze veniturile, să-și planifice cheltuielile și cum să economisească. Liceenii au descoperit lumea variată a  serviciilor online, inclusiv a celor inovative, cum ar fi transferurile de bani de la card la card, știind doar numărul de telefon mobil al destinatarului. La rândul său, în cadrul campaniei #FinComEducation, studenții au făcut cunoștință cu bazele antreprenoriatului și au aflat cum pot lansa propriul business.

Mai mult decât atât, elevii au aflat de la specialiștii Băncii ce beneficii aduce utilizarea cardului drept instrument de plata și care sunt principalele avantajele ale plăților fără numerar. Aceștia au făcut cunoștință cu o modalitate modernă de a primi banii de buzunar de la părinți, și anume Cardul suplimentar pentru elevi de la FinComBank. Acesta oferă siguranță în utilizare și va permite elevilor să obțină primele lecții de educație financiară, abilități practice de utilizare a unui card bancar, precum și să învețe să ia decizii importante.

Cardul pentru elevi de la FinComBank este gratuit. Așadar, la deschiderea cardului standard ONLINE achitați:

  • 0 lei emiterea cardului pentru părinte
  • 0 lei emiterea cardului suplimentar pentru elev
  • 0 lei deservirea lunară a cardului pentru elev
  • 0 lei retragerile de numerar de la orice bancomat din țară, dintre care 3 retrageri gratuite sunt de la bancomatele altor bănci din Moldova, iar altele 3 sunt de la bancomatele FinComBank
  • 0 lei conectarea și administrarea Internet Banking-ului FinComPay pentru părinte.

În viaţa de astăzi, aşa cum este imposibil să ai succes fără să ştii să scrii şi să citeşti, tot aşa este imposibil să ai succes într-un sistem economic complex fără să cunoști noțiunile financiare de bază. Campania #FinComEducation – lumea finanțelor pe înțelesul elevilor!

Aflați mai multe detalii:

tеl.: (+373) 022 269 999

e-mail: [email protected]

website: www.fincombank.cоm

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare

MULȚUMESC

Astăzi, în ziua de 31 ianuarie 2024, echipa bancamea.md dorește să spună MULȚUMESC tuturor oamenilor frumoși care au făcut ca acest proiect ...