Azi: € 19,3586 lei 0,0513 $ 17,7675 lei 0,0153

BCR pregătește lansarea serviciului de schimb valutar MDL/RON pe teritoriul României

BCR pregătește lansarea serviciului de schimb valutar MDL/RON pe teritoriul României Sursa foto: mapio.net

Banca Comercială Română, acționar unic al Băncii Comerciale Române Chișinău acordă o atenție deosebită clienților care se deservesc în cadrul Grupului, atât persoane fizice cât și companii, oferindu-le servicii/produse și consiliere pentru inițiativele pe care le au.

În acest context, echipele BCR (România) și BCR Chișinău lucrează asupra unui proiect inovativ și complex, și anume implementarea posibilității de realizare a operațiunilor de schimb valutar lei moldovenești/lei românești de către persoanele fizice pe teritoriul României.

La moment este studiată posibilitatea de a lansa acest serviciu în orașele mari din România, cu prezență semnificativă a studenților, a cetățenilor din Republica Moldova care muncesc în România, precum și a turiștilor moldoveni, pentru a facilita accesul la servicii de schimb valutar direct MDL/RON, ce va fi oferit în cadrul unităților BCR.

Progresele sunt remarcabile, astfel încât lansarea acestei posibilități absolut necesare pentru cetățenii Republicii Moldova care se află pe teritoriul României, este planificată în viitorul apropiat.

Sursa: bcr.md

Noutăți similare