Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

BCR Chișinău oferă SIGURANȚĂ clienților săi

BCR Chișinău oferă SIGURANȚĂ clienților săi Sursa foto: bcr.md

BCR Chișinău lansează depozitul SIGUR BCR prin care oferă clienților săi persoane fizice mai multă siguranță și posibilitatea de a economisi în condiții avantajoase.

BCR Chișinău face parte din Grupul ERSTE, fondat în 1819 ca prima bancă austriacă de economisire. Măsurile de prudențialitate aplicate în cadrul Grupului și asigurarea de Grup, care acoperă și BCR Chișinău, protejează clienții băncii promovând o cultură a economisirii chiar și în condiții de instabilitate economică.

Indicatorii financiari ai BCR Chișinău confirmă activitatea sănătoasă a băncii (gradul de lichiditate curentă 54.60% și profit operațional în creștere cu 77.8% la 31.12.2014 comparativ cu anul precedent) și interesul acționarilor de a-și menține și dezvolta prezența în Republica Moldova (capital social 728.13 mil. MDL), BCR Chișinău fiind a doua bancă din sistem după nivelul de capitalizare.

“Relația de parteneriat cu clienții noștri se bazează pe încredere, transparență și siguranță. Pentru noi fiecare client contează și apreciem valoarea clienților încercând să fim mereu pregătiți cu soluții actualizate care să corespundă necesităților acestora.

Avem o responsabilitate enormă în special față de clienții care își construiesc viitorul împreună cu noi și economisesc astăzi pentru siguranța zilei de mâine”, a menționat Natalia Codreanu, Director Executiv BCR Chișinău.

Adiţional clienții pot beneficia și de servicii inovative oferite de BCR Chișinău – 24 Banking și InfoCont care permit efectuarea tranzacțiilor (inclusiv plata serviciilor pentru utilități) și vizualizarea extraselor de cont la distanță fără a fi necesară deplasarea la bancă.

Mai multe detalii privind oferta de servicii și produse ale băncii pot fi oferite de Serviciul InfoBCR la nr. de tel.: 0800-22-227, 022-85-25-55, 022-26-55-55.

Sursa: bcr.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...