Azi: € 19,1420 lei 0,0565 $ 18,2270 lei 0,0105

BCR Chișinău Internship Program - o oportunitate excelentă pentru a începe cariera ta în domeniul bancar

BCR Chișinău Internship Program - o oportunitate excelentă pentru a începe cariera ta în domeniul bancar Sursa foto: bcr.md

BCR Chișinău Internship Program este o oportunitate excelentă pentru a începe cariera ta în domeniul bancar în calitate de Stagiar.

Vei beneficia de un job cu responsabilități reale și vei putea învăța banking în practică. Este șansa ta de a te alătura echipei BCR Chișinău, una din primele bănci cu capital străin care și-a extins afacerile în Republica Moldova.

Descrierea generală a programului

BCR Chișinău Internship Program oferă participanților posibilitatea de a câștiga primul salariu și de a învăța din practică ce înseamnă banking în toată complexitatea lui. Vei fi încadrat in activitatea unui departament, pentru a vedea cum funcționează o banca din interior si își coordonează activitățile cu alte entități. Vei beneficia de mai multe traininguri pentru a înțelege specificul activității in general, precum si vei avea un mentor care te va ghida in activitatea ta.

Durata programului:

  • I etapă - 3 luni;
  • II etapă - 3 luni.

Cerințe de participare:

  • Student / masterand / absolvent al facultății cu profil economic;
  • Nota medie generală 8.5 și mai mult, pentru anii de studii;
  • Cunoașterea PC (Word, Excel, PowerPoint) la nivel de utilizator avansat;
  • Cunoașterea limbii engleze - un avantaj.

Cum să te înscrii la program

Persoanele interesate de participare la BCR Chișinău Internship Program sunt invitate să depună CV, cu indicarea in CV a notei medii pentru anii de studii și o scrisoare de motivare prin email la [email protected].

Sursa: bcr.md

Noutăți similare