Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

BCR Chișinău are un nou Președinte Executiv - Juan Luis Martin Ortigosa

BCR Chișinău are un nou Președinte Executiv - Juan Luis Martin Ortigosa Sursa foto: bancamea.md

BCR Chișinău anunță despre modificări în Comitetul Executiv al băncii - Juan Luis Martin Ortigosa este noul Preşedinte Executiv, conform unui comunicat al băncii.

Sorin Andrei își încheie mandatul de Preşedinte Executiv al BCR Chișinău, fiind promovat într-o nouă funcție în cadrul Erste Holding.

În poziția de Președinte Executiv a fost numit Juan Luis Martin Ortigosa, în vârstă de 44 ani, până în prezent director al sucursalei românești al Caixa Bank – unul din cele mai mare grupuri financiare din Spania .

Datorită experienței sale de peste 24 ani în sistemul bancar în diferite arii și cunoștințelor profunde în domeniu Martin Ortigosa este în poziția perfectă de a conduce BCR Chișinău. Noul Președinte Executiv își va concentra eforturile pe susținerea investitorilor străini activi sau interesaţi să își extindă afacerile în Republica Moldova,  companiilor de top din Moldova, companiilor românești care activează în Republica Moldova, precum și a proiectelor de infrastructură finanțate de instituțiile financiare internaționale.

Martin Ortigosa va conduce BCR Chișinău în direcţia îmbunătățirii portofoliului de produse prin valorificarea cunoștințelor de grup. Produsele specializate, care nu sunt consumatoare de capital, vor fi principalii factori de creștere. Excelența în serviciile de tranzacționare bancară va fi promovată atât în finanțarea comerțului (finanțarea tranzacțiilor comerciale interne și externe), cât și pe latura de cash management (produse transfrontaliere de deschidere de cont curent, finanțări transnaționale, plăţi intra-grup, Internet Banking), iar expertiza în finanțarea proiectelor va fi utilizată pentru a susține dezvoltarea infrastructurii Republicii Moldova.

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...