Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

BCR ACASĂ PLUS – un singur credit pentru toate visele

BCR ACASĂ PLUS – un singur credit pentru toate visele Sursa foto: bcr.md

Cu toții visăm la un spațiu de locuit pe care să-l putem numi cu toată mândria ,,ACASĂ”. Cumpărarea locuinței este una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua și e resposabilitatea ta să-ți faci viața cât mai ușoară în viitor. Aici te poate ajuta produsul ipotecar lansat de BCR ChișinăuBCR ACASĂ PLUS, creditul care poate contribui să deschizi ușa casei tale cât mai curând.

În cadrul creditului ipotecar de la BCR Chișinău ai un plafon de credit aprobat pe un termen de până la 25 ani, în baza căruia poți solicita credite imobiliare sau de consum adiționale, fără a mai suporta cheltuieli pentru constituirea gajului.

Cum funcționează? Simplu! Odată cu aprobarea creditului ipotecar BCR ACASĂ PLUS, se obține acces la un plafon de credit pe termen lung, în baza căruia poat fi solicitate ulterior și alte credite, de exemplu: pentru reparație, mobilier sau chiar automobil. Creditul poate fi accesat pe toată perioada de valabilitate a plafonului, în limita disponibilă a acestuia.

Când vine vorba de căminul tău, tu stii cel mai bine ce te avantajează. BCR Chișinău te sustine cu rată avantajoasă și termen generos de rambursare a creditului ipotecar și pentru că produsul ipotecar BCR ACASĂ PLUS are tot mai multe avantaje și facilități te îndrumăm să accesezi pagina www.bcr.md pentru a fi la curent cu cea mai bună ofertă pentru tine.

Motive în plus ca să alegi BCR Chișinău:

  • Plafon de credit compus din: investiții imobiliare și necesități personale; 

În cadrul plafonului de credit clientul are opțiunea de a mai lua credite pentru necesități personale sau alte investiții imobiliare.

  • Administrare simplificată a  creditului din orice loc, la orice ora;

Prin serviciile de internet banking și de mobile banking ai access securizat non-stop la contul de credit și poți monitoriza graficul de rambursare.

  • Asigurare și evaluare gratis; 

Pe durata creditului, BCR Chișinău asigură clientului evaluarea și asigurarea imobilului.

  • Aprobare simplificată și cheltuieli reduse;

Aprobarea unui credit adițional în cadrul plafonului existent este mult mai simplă și nu mai suporți costuri aferente evaluării bunului imobil, taxelor notariale sau cadastrale.

BCR Chișinău – Susținem planuri mari!

Sursa: bcr.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...