Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Zâmbete, socializare şi sfaturi pentru viitoarea angajare – la un teambuilding MAIB pentru tineri

Zâmbete, socializare şi sfaturi pentru viitoarea angajare – la un teambuilding MAIB pentru tineri Sursa foto: maib.md

Cum e să lucrezi la MAIB? Cu siguranţă este o provocare, desigur o oportunitate şi o şansă de a construi o carieră de succes alături de profesionişti.

S-au convins şi circa 50 de studenţi şi deja absolvenţi ai ciclului universitar.

Tinerii au manifestat interes pentru o eventuală oportunitate de angajare în echipa MAIB în cadrul Târgului de cariere şi s-au înscris la teambuildingul organizat recent de bancă.

Într-o atmosferă degajată, ei au relatat despre experienţa şi percepţia pe care o au despre Moldova Agroindbank şi despre ce i-ar motiva să facă echipă comună cu peste 2000 de profesionişti ai MAIB.

Programul teambuilding-ului a fost intens. A inclus multă mişcare, socializare, probe prin care au trebuit să-şi depăşească limitele sau să demonstreze spiritul de echipă.

Iar pentru că o bună parte dintre participanţi îşi doreşte atât de mult să devină într-o zi angajaţi ai băncii, au aflat că pe lângă o bună pregătire profesională, trebuie să fie motivaţi să persevereze, să înveţe continuu pe tot parcursul activităţii şi să rezoneze cu valorile băncii.

La finalul activităţilor de teambuilding, tinerii s-au interesat de funcţiile vacante în cadrul băncii şi au depus CV-urile în baza de date, pentru a prinde o oportunitate de angajare în MAIB.

 

“Pentru noi, este foarte important să creăm un mediu prietenos de angajare şi să stimulăm dorinţa tinerilor de a rămâne acasă şi a creşte profesional în echipa noastră. Tinerii din generaţia millennials au nevoie de o abordare diferită, iar prin activităţi de teambuilding ne propunem să-i convingem că banca este un mediu în care ei se pot afirma, că le oferim o cultură organizaţională înaltă în care să-şi dezvolte la maximum potenţialul”, a declarat Lilia Şutchevici, şef adjunct al Departamentului Resurse Umane şi Organizare.

Dat fiind numărul mare de solicitanţi, în scurt timp MAIB va organiza un nou teambuilding destinat tinerilor.

Profesioniştii la profesionişti se trag. Vino şi tu în echipa Moldova Agroindbank!

Sursa: maib.md

Noutăți similare