Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

Ultimele 5 boxe cu produse destinate copiilor au fost puse în joc de FinComBank. Participă la tombolă și câștigă una din ele!

Ultimele 5 boxe cu produse destinate copiilor au fost puse în joc de FinComBank. Participă la tombolă și câștigă una din ele! Sursa foto: fincombank.com

În ajun de Sfântul Nicolae ne-am întâlnit cu viitoarele mămici în cadrul unui seminar motivațional cu genericul „Cum să împart cariera cu meseria de mamă”.

Am stat într-o atmosferă degajată și am ascultat istoriile Ludmilei Agheni, coordonatoarea proiectului Eumama și Irinei Postevca, specialist Secția Carduri FinComBank - mame de succes care au reușit de minune să facă față carierei și meseriei de mamă.

Subiectul a fost unul actual și a trezit interesul la mai multe mămici. Sala a fost super plină și caldă.

Un alt subiect care a fost pus în discuție - „Îndemnizațiile și alocațiile pentru copii”.

Aici expertul nostru bancar a explicat care sunt tipurile de îndemnizații și cum putem beneficia de ele, dar și care sunt tipurile de carduri și produse bancare, ce vin în ajutor viitoarelor mame.

Evenimentul a culminat cu înmânarea premiilor. Câștigătoarele tombolei „Sunt mămică” au primit în dar câte o boxă de prim ajutor pentru copii.

Conţinutul boxei era diferit în dependență de vârsta copilului: produse igienice, hăinuțe și scutece.

“Înainte de înmânarea cadourilor fiecare câștigătoare este contactată de noi personal. În cadrul unei discuții telefonice se precizează vârsta copilului și produsele de primă necesitate pentru puiuțul ei. Idee a venit din Suedia. Acolo fiecare mămică după naștere primește în dar din partea statului prima boxă cu toate cele necesare pentru copilul ei. Astfel prin intermediul tombolei dorim să implementăm și în Moldova această tradiţie frumoasă”, a declarat expertul FinComBank.

  

Felicitări tuturor câștigătoarelor!

Vă amintim că dacă nu ați reușit să participați la tombolă, atunci o puteți face deschizînd cardul “Sunt mămică” până pe data de 24 Decembrie.

Mai sînt încă 5 boxe pentru copii pe care le puteți câștiga.

Mai multe detalii despre produsul “Sunt mămică” le puteți găsi aici.

Lucrurile frumoase încep la FinComBank. Fii fericită. Azi. Acum!

Pentru detalii vă puteți adresa:

Oficiul Central FinComBank S.A.

mun. Chişinău, str. A. Puşkin 26,

tеlefon: 022 26-99-32

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare