Azi: € 19,4080 lei 0,0141 $ 17,1276 lei 0,0436

Moldova Agroindbank susține IMM-urile şi le premiază excelenţa

Moldova Agroindbank susține IMM-urile şi le premiază excelenţa Sursa foto: maib.md

„Conferinţa internaţională a IMM-urilor” este cel mai important eveniment dedicat sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii din ţara noastră, fiind susţinut şi în acest an de Moldova Agroindbank. MAIB este partenerul financiar al IMM-urilor în procesul de dezvoltare a afacerilor şi al ODIMM-ului, în procesul de stimulare şi valorificare a potenţialului de afaceri al Republicii Moldova. 

Ediţia curentă, organizată la 28 noiembrie, a urmărit obiectivul de a alinia mediul de afaceri la principiile unei Economii Verzi prin adoptarea unui model responsabil de dezvoltare durabilă, cu utilizarea sustenabilă a resurselor rezervate generaţiilor viitoare.

Astfel, la eveniment, mediul de afaceri şi reprezentanţii autorităţilor publice s-au concentrat pe aspecte de ecologizare a IMM-urilor, fără a neglija însă subiectele privind noile tendinţe ale economiei mondiale şi transformările prin care trece comunitatea de afaceri.

„Din sursele proprii şi împreună cu partenerii de dezvoltare internațională Moldova Agroindbank finanțează IMM-urile care desfăşoară activităţi în toate sectoarele economiei reale. Banca sprijină investiţiile, proiectele de dezvoltare şi de sporire a productivităţii şi care contribuie la crearea locurilor de muncă din ţara noastră. Fiecare client MAIB care lansează şi dezvoltă IMM-uri în ţara noastră este un motiv de mândrie pentru noi, care ne motivează să contribuim zilnic la creşterea succesului fiecărei afaceri prin produse şi servicii bancare de calitate”, a declarat Marcel Teleucă, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank.

Conform tradiţiei, Vicepreşedintele MAIB a felicitat şi încurajat performanţa în afaceri, înmânând premii antreprenorilor laureaţi ai Concursurilor Naţionale „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” şi „IMM – Model Sustenabil de Responsabilitate Socială”.

MAIB sprijină mediul de afaceri şi încurajează excelenţa de a fi mai buni!

  

Sursa: maib.md

Noutăți similare