Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

(foto) BC „ProCredit Bank” S.А. anunţă deschiderea unei agenţii noi în centrul oraşului Chişinău

(foto) BC „ProCredit Bank” S.А. anunţă deschiderea unei agenţii noi în centrul oraşului Chişinău Sursa foto: procreditbank.md

BC „ProCredit Bank” S.A. continuă reorganizarea reţelei sale de agenţii din Republica Moldova, analizând periodic eficiența și accesibilitatea atât pentru grupul țintă cât și pentru cei potențiali. Se preconizează că pînă la sfârşitul anului 2016 rețeaua băncii va include 11 agenţii: 8 în Municipiul Chişinău şi 3 în regiuni.

În luna octombrie a anului 2016, BC „ProCredit Bank” S.А. planifică deschiderea unei agenţii noi în inima capitalei – pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt 132.

Agenția nouă este a doua subdiviziune din cadrul băncii unde va fi în totalmente realizat conceptul nou de deservire a clienţilor – zona 24/7. Acest concept permite efectuarea tuturor operaţiunilor cu numerar prin intermediul bancomatelor din zona 24/7, indiferent de programul de lucru al agenției. Astfel, consultanţii vor avea destul timp pentru a se concentra asupra oferirii consilierii profesioniste. O agenție de acest fel, amenajată conform standardelor europene, va fi prima atât pentru BC „ProCredit Bank” S.А., cît şi pentru întreaga piaţa bancară a Moldovei.

Agenţia se va distinge nu numai prin bancomate de ultima generaţie, care permit clienţilor să efectueze operaţiuni în valuta naţională şi străină, dar şi printr-un design ultra modern, acesta contribuind la crearea unei ambianţe plăcute. La proiectarea interiorului s-a ţinut cont de toate aspectele de confort şi securitate aferente deservirii clienţilor în zona 24/7.

Ca parte a unui grup  internaţional şi graţie posibilităţii de a beneficia de un schimb de experienţă constant în cadrul grupului, BC „ProCredit Bank” S.А. pune la dispoziţia clienţilor săi tehnologii unice de ultima generaţie din domeniul bancar. Pe parcursul anului curent toate locaţiile băncii au fost echipate cu cele mai moderne bancomate, iar funcţiile acestora au fost diversificate. Atât persoanele juridice, cât și persoanele fizice, indiferent de zi sau oră, pot efectua operaţiuni în valuta naţională şi străină, fără să-şi piardă timpul aşteptând în rând.

Sursa: procreditbank.md

Noutăți similare