Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

EuroCreditBank a restricționat operațiunile cu cardurile în multiple țări și a introdus noi limite la retragerea numerarului din ATM

EuroCreditBank a restricționat operațiunile cu cardurile în multiple țări și a introdus noi limite la retragerea numerarului din ATM Sursa foto: bancamea.md

Din motive de securitate, EuroCreditBank a restricționat operațiunile cu cardurile în multiple țări, precum și a introdus noi limite la retragerea numerarului atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare, anunță site-ul oficial al băncii.

Vedeți în continuare mesajul integral adresat către clienți de câtre instituția financiară. 

"Stimați clienți, BC "EuroCreditBank" S.A. efectuează monitorizarea zilnică a tranzacțiilor efectuate cu cardurile emise de bancă. Banca este participantă a organizațiilor Europene și Internaționale privind securitatea cardurilor de plată și combaterea fraudelor.

Cu scopul securizării cardurilor emise de bancă au fost restricționate operațiunile în anumite țări, de exemplu: Tailanda (TH), Zimbabwe (ZW), Namibia (NA), Botswana (BW), Zambia (ZM), Lesotho (LS), Swaziland (SZ), Angola (AO), Mauritius (MU), Madagascar (MG), Mayotte (YT), Malawi (MW), Mozambique (MZ), Reunion (RE), Republic of South Africa (ZA).

Din cauza riscului sporit a tranzacțiilor frauduloase la anumiți comercianții suspecți de peste hotare, au fost restricționate efectuarea anumitor tranzacții (de exemplu: achitarea combustibilului în SUA la stațiile respective).

Analizând volumul mediu utilizat a numerarului atât pe teritoriul Republicii Moldova cât și peste hotare, a fost limitată retragerea numerarului din bancomate:

- 300 EUR pe zi pentru cardurile de tip Cirrus Maestro/Visa Electron;

- 400 EUR pe zi pentru MasterCard Standard/ Visa Classic;

- 600 EUR pe zi pentru MasterCard Gold/Visa Gold.

Aceste limitări/restricții pot fi modificate la dorința clienților. În perioada concediilor, pentru siguranța Dvs., vă rugăm ca, preventiv să vă informați despre limitările efectuării tranzacțiilor în anumite țări.

Detalii le puteţi afla la numărul de telefon: 022 500-220."

Sursa: ecb.md

Noutăți similare