Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Un nou beneficiu maib gama: acum tu decizi când și ce cashback retragi

Un nou beneficiu maib gama: acum tu decizi când și ce cashback retragi Sursa foto: maib.md

Te-ai obișnuit să aștepți sfârșitul lunii, pentru că anume atunci primești în cont mult doritul cashback acumulat pentru cumpărăturile cu cardul maib gama. Maib îți prezintă un nou beneficiu disponibil în maibank - butonul „Retrage” cashback acumulat.

Acesta îți va oferi mai multă flexibilitate și autonomie, pentru că acum tu decizi când și ce sumă retragi din contul balanței tale. Tot ce trebuie să faci e să accesezi  retragerea cashbackului acumulat, opțiune disponibilă imediat ce aduni 100 de lei în cont.

Un punct de interacțiune pentru întreaga comunitate gama 

Pizza party cu prietenii? Retrage cashbackul. Îl aduni de mai mult timp pentru un cadou special? Retrage-l în momentul optim. Noua opțiune poate servi drept pușculiță pentru un scop frumos. Încearcă și tu noul buton „Retrage” cashbackul acumulat, începând cu 100 de lei.

Valoarea cashbackului primit depinde de sumele achitate cu ajutorul cardului tău gama. În funcție de partenerii maib, valoarea cashbackului variază. Cu cât mai multe achitări faci, cu atât e mai mare suma primită înapoi.

Apropo, când faci cumpărături majore și cashbackul este pe măsură. Vezi aici întreaga listă a partenerilor maib gama.

Încă nu ai un card gama? Solicită-l acum și fă parte din comunitatea amatorilor de cashback.

Sursa: maib.md

Noutăți similare