Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Ziua Națională a Vinului s-a desfășurat „cum se cuVINe” cu maib și Mastercard

Ziua Națională a Vinului s-a desfășurat „cum se cuVINe” cu maib și Mastercard Sursa foto: maib.md

Cu multe impresii, revederi cu oamenii dragi și vin savuros – așa s-a desfășurat  Ziua Națională a Vinului 2023. Și la ediția curentă standurile maib și Mastercard au fost extrem de atractive, cu activități captivante și emoții memorabile.

 

Cei 94 de producători participanți s-au ținut de cuvânt și, într-adevăr, au scos din cramele lor cele mai apreciate și premiate vinuri. S-au lăudat cu medaliile cucerite și au servit oaspeții veniți în Piața Marii Adunări Naționale cu vinuri selecte, vinuri rare, dar și cu mult tulburel.

Peste 110 000 de vizitatori au avut parte de un program special, condimentat cu muzică bună pentru toate gusturile și bucate tradiționale.

La cele două standuri tematice amenajate de maib și Mastercard s-au făcut nenumărate poze, s-au oferit o groază de premii garantate - sute de rucsacuri, umbrele, seturi de vinuri și accesorii au plecat la casele participanților la eveniment, care au făcut plăți cu un card maib Mastercard. Iar la zona masterclass vizitatorii și-au pictat după propriul plac hanoracele, tricourile și gențile eco.

Emoțiile au fost la înălțime în momentul premierii primei câștigătoare a promoției „Toamna e cum se cuVINe cu maib și Mastercard”.

Olga Volosciuc, clientă maib, câștigătoare a unui certificat-călătorie în Toscana:

„Apelul de la reprezentantul maib a fost neașteptat. Un val de emoție m-a cuprins pentru câteva minute. Nu am mai câștigat până acum la nicio promoție și abia aștept să mă plimb sub soarele Toscanei. Sunt extrem de recunoscătoare maib și Mastercard pentru acest bilet spre un colț de paradis”.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

„Și în acest an toamna e cum se cuVINe cu maib și Mastercard. Fiind parteneri ai acestui frumos eveniment, ne-am propus să creem experiențe memorabile câștigătoarei promoției și mă bucur că ne-a reușit cu brio împreună cu partenerul nostru, Mastercard. Îi doresc clientei maib o vacanță extraordinară și abia așteptăm poze din Toscana”.

Irina Untila, director Mastercard Moldova:

„Să creăm emoții prețioase, să surprindem plăcut prin daruri, să implementăm inovații în domeniul plăților - este parte integrantă din misiunea Mastercard. Suntem nespus de bucuroși să susținem astfel de evenimente atât de importante precum Ziua Națională a Vinului, o sărbătoare a vieții și a minunatelor tradiții milenare! Ne bucurăm că împreună cu partenerul nostru - maib - am reușit să creăm acest eveniment și mai de neuitat pentru unul dintre clienții noștri. O felicităm sincer pe Olga și îi dorim o vacanță memorabilă în Toscana".

Promoția „Toamna e cum se cuVINe cu maib și Mastercard” continuă și încă mai poți câștiga o călătorie la vinăriile din Barcelona. Vezi aici mai multe detalii și participă la promoție.

Pe scurt, iată un crâmpei din atmosfera memorabilă a Zilei Naționale a Vinului 2023. Moral, ne pregătim pentru un an roditor în aprecieri și medalii, și ținem pumnii vinăriilor din Moldova, care vor duce faima țării pe plan internațional și vor încânta clientul local.

Ziua Naţională a Vinului 2023 a fost organizată de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, cu suportul USAID și al partenerilor principali maib și Mastercard.

 

Sursa: maib.md

Noutăți similare