Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Cardul social pentru pensionari de la FinComBank

Cardul social pentru pensionari de la FinComBank Sursa foto: fincombank.com

FinComBank apreciază că ați depus suflet în tot ce ați făcut o viață întreagă, de aceea vă dedică un produs special. Acum, pensia poate deveni și mai frumoasă cu cardul VÂRSTA DE AUR. Bucurați-vă de beneficiile cardului social VISA de la FinComBank!

Pentru că banca se gândește la voi, aveți ZERO COMISION pentru emiterea cardului, conectarea și administrarea Internet Banking-ului FinComPay, precum și zero lei pentru serviciul SMS Notificare atunci când primiți pensia în cont.

Uitați de cozi și drumuri! Deschideți cardul VISA VÂRSTA DE AUR online și veniți doar o singură dată la sucursala FinComBank pentru a îl ridica. Cu FinComBank e simplu și rapid chiar și la vârsta pensionării!

Înmulțiți banii! Cu FinComBank obțineți un venit suplimentar cu dobândă preferențială și capitalizare lunară de 1,50% anual în dependență de suma pe care o aveți pe card, pentru că orice ban în plus contează.

Retrageți banii gratuit de la bancomatele altor bănci! Pentru că banca dorește să vă ofere sprijin, acum, orice bancomat din apropierea casei devine un bancomat FinComBank. Lunar, aveți trei retrageri absolute gratuite din bancomatele oricărei bănci din Moldova.

Fiți mereu informat! Primiți gratuit SMS Notificare imediat ce vă intră pensia în cont și aflați soldul curent al contului. Mai mult decât atât, cu ajutorul Internet Banking-ului beneficiați de avantaje suplimentare. Puteți gestiona banii cu ușurință de pe calculator sau telefon fără a căuta de fiecare dată un bancomat sau a veni la bancă.

Avantaje suplimentare ale cardului social VÂRSTA DE AUR de la FinComBank:

  • Achitați serviciile comunale, reîncărcați cartela telefonului și plătiți alte facturi online, folosind Internet Banking FinComPay, fără a ieși din casă, la orice oră, fie zi sau noapte, fără a merge la poștă sau la bancă;
  • Primiți gratuit Transferuri Rapide Online (T2C) de peste hotare de la rude sau familie direct pe cardul social VISA;
  • Primiți gratuit transferuri P2P de la copii direct pe cardul social VISA sau expediați online bani celor dragi în orice colț al țării sau al lumii.

Cu FinComBank pensia devine mai frumoasă! Încredințați-vă grijile, pentru că FinComBank vă oferă sprijin chiar și la vârsta pensionării.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactați:

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare