Azi: € 20,2040 lei 0,0367 $ 17,0548 lei 0,0080

Cadouri de la partenerii Pay&Save, pentru cei mai fideli clienţi

Cadouri de la partenerii Pay&Save, pentru cei mai fideli clienţi Sursa foto: paysave.md

Proiectul Pay&Save de la MAIB lansează campania promoțională “Cadouri de la partenerii Pay&Save”. În cadrul campaniei puteţi câştiga un certificat cadou în sumă de 250 lei pentru cumpărături la „Art-salon molDeco” sau o cină pentru două persoane la „Bibliotheque Central Cafe”.

Doar în perioada 22.02.2016 – 04.03.2016, ascultați „Positive Morning” și ”Discovery Hit” la Radio Discovery 96.2 FM, distribuiți postarea promoției pe pagina de facebook Pay&Save, dați un “Like” paginii Pay&Save și participați la concurs.

Datorită partenerilor săi – „Art-salon molDeco” şi „Bibliotheque Central Cafe”, Pay&Save vine cu noi cadouri pentru cei mai loiali clienţi ai săi.

Participaţi şi aveţi ocazia să vizitaţi „Art-salon molDeco”, unde veţi beneficia de cele mai calitative servicii și materiale pentru înrămare sau aveţi ocazia să savuraţi atmosfera caldă de la „Biblioteque Central Cafe”.

Prindeți semnalul de concurs la „Positive Morning” pe Radio Discovery 96.2 FM și cîştigați cadouri de la partenerii Pay&Save!

Programul de loialitate Pay&Save este destinat deținătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Achitați cumpărăturile dvs. cu cardul MAIB la partenerii Pay&Save și primiți cashback garantat la fiecare plată.

Sursa: paysave.md

Noutăți similare