Azi: € 20,3928 lei 0,1307 $ 19,4411 lei 0,0745

Victoriabank vine cu o ofertă de susținere pentru agricultori – credite cu rată fixă, până la 2,5 milioane de lei

Victoriabank vine cu o ofertă de susținere pentru agricultori – credite cu rată fixă, până la 2,5 milioane de lei Sursa foto: victoriabank.md

Cu fiecare sezon de recoltare, agricultorii trec prin multe încercări. Pentru a fi alături de fermieri și a-i ajuta să facă față provocărilor, Victoriabank vine cu soluții de creditare inedite, iar condițiile sunt și mai avantajoase!

Astfel, pe lângă facilitățile deja cunoscute de către agricultori, Victoriabank acordă, în premieră, împrumuturi cu rată fixă pentru companiile din sectorul agricol!

„Victoriabank mereu a susținut și încurajat oamenii care au ales să muncească acasă astfel contribuind direct la creșterea economiei țării. Și de data asta suntem alături de agricultori, în context, procedurile de accesare a creditelor destinate acestui sector au fost simplificate, fie că este vorba de resurse financiare destinate lucrărilor agricole curente sau de investire, reinvestire sau refinanțare a unor credite cu condiții mai dezavantajoase. Iar noutatea bună este posibilitatea de creditare cu rată fixă! În plus, la sfârșit de sezon, se va organiza o tombolă unde participanții se vor alege cu 10 Pachete Nelimitate gratuite de care vor putea beneficia în perioada 01.03.2023 – 29.02.2024”, a precizat Denis Andrieș, Director Clienți IMM la Victoriabank.

Astfel, la Victoriabank, puteți alege mai multe opțiuni de creditare cu rată fixă: credite agri pentru investiții sau lucrări agricole, credite overdraft, linii de credite, credite investiționale cu grant și altele.

Care sunt avantajele?

  • Răspuns rapid la solicitare;
  • Posibilitatea acordării creditului cu rată fixă;
  • Dobândă fixă sau flotantă în funcție de preferință;
  • Refinanțarea creditelor contractate de la alte bănci sau Organizații de Creditare Nebancară;
  • Suma creditului – până la 1,5 mln lei fără garanții, 2,5 mln cu garanții;
  • Perioadă de grație – până la 6 luni;
  • Grafic flexibil adaptat nevoilor clientului;
  • Pachet minim de documente și aprobare rapidă.

Care este procedura de accesare a creditului?

  • Puteți accesa creditul la sucursala unde vă deserviți.

Totodată, companiile ce activează în sfera agriculturii și vor accesa un credit până la 31.12.2022, vor putea participa la o tombolă ce are drept premii 10 Pachete Nelimitate gratuite, de care vor putea beneficia în perioada 01.03.2023 – 29.02.2024.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare