Azi: € 21,2165 lei 0,2508 $ 17,7805 lei 0,0631
Mâine: € 21,3267 lei 0,1102 $ 17,8952 lei 0,1147

Victoriabank susține IMM-urile, 0% comision de acordare pentru creditele refinanțate de la alte bănci

Victoriabank susține IMM-urile, 0% comision de acordare pentru creditele refinanțate de la alte bănci Sursa foto: victoriabank.md

Victoriabank este și mai aproape de nevoile oamenilor întreprinzători. Acum, întreprinderile mici și mijlocii din Moldova, care își refinanțează creditele de la alte bănci sau OCN-uri (Organizații Creditare Nebancare), beneficiază de 0% comision de acordare pentru sumele refinanțate.

„IMM-urile reprezintă motorul creșterii economice. Ele joacă un rol semnificativ în economia națională prin furnizarea de bunuri și servicii, crearea locurilor de muncă, dezvoltarea economiilor și a comunităților regionale, sprijinirea concurenței pe piață și oferirea de inovații. Noi, la Victoriabank, înțelegem importanța micilor afaceri și, tocmai din acest motiv, ne dorim să le oferim sprijin prin oferta - 0% comision de acordare a creditelor refinanțate” - a declarat Pintea Anghel, Director IMM, Victoriabank.

Oferta de refinanțare a creditelor este destinată tuturor companiilor care se încadrează în categoria IMM (Întreprinderi Mari și Mijlocii), pentru orice tip de credit folosit pentru refinanțare: credite de capital de lucru, credite de investiții, linii de credit, etc.

„Prin această ofertă, dorim să confirmăm declarația pe care am făcut-o atât clienților existenți, cât și clienților potențiali - Victoriabank este un partener de lungă durată, un partener pe care poți conta și care-ți înțelege businessul” - a accentuat Pintea Anghel.

Prin oferta de refinanțare de la Victoriabank, antreprenorii locali beneficiază de instrumente financiare smart, ce vin cu un pachet de beneficii:

  • Răspuns rapid la solicitare;
  • Costuri transparente;
  • Pachet redus de documente;
  • Refinanțare adaptată nevoilor clientului;
  • Optimizarea fluxului de numerar.

Cererea pentru refinanțarea creditelor IMM poate fi completată la sucursala băncii.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare