Azi: € 19,1391 lei 0,0243 $ 17,9693 lei 0,0278

Victoriabank: SALUTă primăvara și trăiește-ți viața din plin!

Victoriabank: SALUTă primăvara și trăiește-ți viața din plin! Sursa foto: victoriabank.md

La Victoriabank luna aprilie a venit cu noi surprize plăcute pentru toți deținătorii cardului SALUT. Vrei să continui să te bucuri de toate avantajele acestui card, inclusiv, de surprizele pe care ți le-am pregătit? Atunci fii pe fază și beneficiază la maxim de promoția băncii cu Super Premii!

Promoția SALUT primăvara – trăiește viața din plin! pentru toți deținătorii cardului SALUT a început la 3 aprilie 2023 și se va desfășura până la 31 mai 2023. În cadrul promoției vor avea loc patru extrageri de Super Premii. La fiecare extragere vor fi desemnați câte șapte norocoși, doi dintre care vor câștiga câte un Apple iPhone 14 Plus, iar cinci – câte un Automat de cafea cu capsule Nescafe Dolce Gusto.

Pentru a beneficia de Super Premii fă achitări în valoare mai mare de 100 de lei (per tranzacție) cu cardul tău SALUT la comercianții din țară și/sau de peste hotare. Mai multe tranzacții, mai multe șanse de câștig. Atât de simplu!

Încă nu deții un card SALUT de la Victoriabank, dar îți dorești să beneficiezi de avantajele sale? Atunci ia-ți cardul chiar acum! Cardul SALUT este cardul tău cu zero costuri și poate fi solicitat ușor de acasă, cu livrare gratuită, prin Digital Onboarding (dacă nu ești încă client Victoriabank), prin VB24 (atât versiunea Mobilă, cât și Web dacă ești client Victoriabank) sau să-l ridici la cea mai apropiată unitate din rețeaua Victoriabank.

Detalii privind desfășurarea promoției le găsești pe linkul: SALUT primăvara – trăiește viața din plin!

Achită cu cardul SALUT de la Victoriabank #CuPoftăDeSUPERpromoție și ia-ți smartphone-ul sau aparatul de cafea!

Despre Victoriabank:

Cu peste 30 de ani de experiență în sectorul bancar și peste 600.000 de clienți, Victoriabank prioritizează oamenii și își propune să fie prima opțiune pentru potențialii angajați și clienți. Promoțiile desfășurate de Victoriabank s-au bucurat mereu de un succes enorm, ofertele pentru unele produse epuizându-se în doar câteva ore de la lansare.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...