Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Victoriabank, noi măsuri de economisire a energiei electrice

Victoriabank, noi măsuri de economisire a energiei electrice Sursa foto: victoriabank.md

Victoriabank continuă șirul măsurilor menite să reducă consumul de energie. Astfel, din 7 noiembrie 2022, s-a modificat programul de activitate în așa mod încât să se asigure deservirea clienților băncii, preponderent, în perioada cu lumină naturală a zilei.

În acest context, s-a redus timpul rezervat pauzei de masă. Aceasta va fi scurtată cu 30 de minute, iar programul de deservire a clienților se va încheia cu jumătate de oră mai devreme.

Valentina Sohoțchi, șefa Direcției Resurse Umane Victoriabank, a menționat:

„Este crucial să ne adaptăm la realitățile care afectează așa sau altfel viața cotidiană a oamenilor. Angajații Victoriabank sunt conștienți de importanța coalizării eforturilor tuturor cetățenilor, în aceste condiții de criză energetică. Soluția de a reduce cu 30 de minute ora destinată prânzului a fost considerată de toată lumea drept foarte bună în vederea minimizării consumul de energie electrică în cadrul unităților noastre.”

Victoriabank anunță următorul program de deservire a clienților:

  • sucursalele și agențiile din regiuni vor fi deschise între orele 08.30-16.15, cu pauza de masă de la 13.00 la 13.30;
  • sucursalele din Chișinău vor fi deschise între orele 08.45 – 16.30, cu pauza de masă de la 12.00 la 12.30;
  • agențiile din Chișinău vor fi deschise de la 08.45 până la 16.30, cu pauza de masă între orele 13.00-13.30.
  • în unitățile din cadrul centrelor comerciale programul va rămâne fără modificări.

Amintim că în cadrul programului demarat în vederea reducerii consumului de energie electrică, Victoriabank a reușit, chiar din prima zi, să economisească circa 30% din consumul său cotidian. Printre măsurile deja implementate de Victoriabank sunt stingerea luminilor în toate subdiviziunile Victoriabank, după programul de lucru, pe timp de noapte, inclusiv siglele luminoase exterioare; utilizarea la maximum a luminii naturale în birouri și în spațiile comune; deconectarea iluminării pe holuri, în sălile de ședințe unde nu se desfășoară întruniri; decuplarea aparatelor și utilajelor atunci când nu sunt folosite (imprimantă, fierbător, încărcător de telefon, cuptor cu microunde, televizor etc.); utilizarea limitată a ascensorului.

Victoriabank implementează o agenda socială continuă, fiind întotdeauna alături de Moldova, alături de fiecare. Astfel, din martie curent, Victoriabank desfășoară campania națională „Alături de Moldova, alături de fiecare!” – o amplă inițiativă socială pentru întreaga țară, cu un buget de cel puțin 10 milioane de lei, care va fi implementată până la sfârșitul acestui an.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...