Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Vara fără griji cu creditul Overdraft pentru IMM de la Victoriabank!

Vara fără griji cu creditul Overdraft pentru IMM de la Victoriabank! Sursa foto: victoriabank.md

Deții o afacere și crezi că nu ai cum să te relaxezi în sezonul estival?  Grijile financiare nu te lasă nici vara? Să știi că există o soluție pentru problema ta! Victoriabank, partenerul tău de încredere, vine cu o ofertă specială care te va ajuta să te destinzi și să te bucuri în voie de vara ta!

În perioada 6 iunie – 31 august 2023 Victoriabank îți reduce povara financiară prin Creditul Overdraft pentru IMM cu rata dobânzii 0% timp de trei luni! Astfel, în această vară nu vei plăti nicio dobândă la credit și vei putea utiliza inteligent resursele financiare de care dispui, consolidându-ți afacerea într-un ritm relaxat.

Și asta nu e tot! Cu Creditul Overdraft pentru IMM beneficiezi și de zero lei la plata abonamentului Nelimitat pentru primele 3 luni.

Mergi la orice sucursală Victoriabank sau contactează banca prin telefon pentru a obține mai multe informații despre Creditul Overdraft pentru IMM și beneficiază simplu, rapid și comod de această oportunitate unică.

Ia o pauză, profită de vara ta fără griji cu Creditul Overdraft pentru IMM de la Victoriabank!

Despre Victoriabank:

Susținerea IMM este una din prioritățile băncii, acestea fiind pilonul de dezvoltare a unei economii durabile. Astfel, doar în 2022, creditele acordate de Victoriabank IMM au crescut cu aproape 157%, numărul total de clienți beneficiari – cu circa 120%, iar al clienților din domeniul agricol – cu 155%. Mai mult decât atât, Victoriabank a lansat mai multe produse inovative pentru IMM. Din momentul lansării pachetelor de Cont Curent Nelimitat destinat întreprinderilor individuale și gospodăriilor țărănești, peste 4500 de clienți au beneficiat de acestea, iar de Contul Primul An Gratuit, destinat companiilor la început de cale, au beneficiat deja circa 5000 de clienți. De asemenea, la Victoriabank circa  95% din operațiuni se pot face electronic: 24/24 pot fi  emise online ordine de plată (plățile intrabancare), online poate fi actualizat Chestionarul Clientului (KYC) de către persoanele juridice, iar în VB24 pot fi deschise conturi curente, conturi de depozit și pot fi vizualizate creditele.  Victoriabank a lansat și inițiative sociale pentru susținerea antreprenorilor din Moldova:  Cumpără de lângă Tine, recomandând afaceri mici, locale și Eu Sunt IMM, prezentând săptămânal câte trei antreprenori aflați în spatele brandurilor autohtone îndrăgite.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...