Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Un nou ajutor pentru refugiații ucraineni: donația maib sumată în luna noiembrie constituie 6 172 285 lei

Un nou ajutor pentru refugiații ucraineni: donația maib sumată în luna noiembrie constituie 6 172 285 lei Sursa foto: maib.md

Maib susține în continuare cetățenii ucraineni care s-au refugiat în țara noastră, printr-o nouă tranșă de donații în luna Noiembrie.

Astfel, în luna noiembrie maib donează 588 661 lei pe contul de susținere deschis de Guvernul Republicii Moldova, inclusiv 553 135,50 lei s-au acumulat în urma tranzacțiilor efectuate de clienții maib cu cardurile, iar 35 525,45 lei reprezintă donațiile efectuate în contul special „Help Ukraine” prin intermediul maibank și la terminalele de autoservire. 

De la declanșarea războiului în Ucraina în luna februarie a anului curent, maib, cea mai mare bancă din Moldova, a continuat să susțină cetățenii ucraineni refugiați în Republica Moldova din calea războiului din țara vecină transferând o primă  tranșă în sumă de 1 522 809 lei, în luna martie, în contul pentru susținerea poporului ucrainean. Donația a fost posibilă datorită tranzacțiilor din luna februarie și a salariilor lunare integrale ale membrilor Consiliului băncii, ale Președintelui maib și membrilor Comitetului de Conducere. Lunar, maib transferă o sumă fixă pentru fiecare tranzacție realizată cu un card de debit sau de credit emis de bancă și pentru fiecare plată efectuată la orice POS-terminal și în rețeaua e-commerce.

De la anunțarea inițiativei și până în prezent, maib a donat în susținerea poporului ucrainean suma de 6 172 285 lei.

Deținătorii de carduri maib care doresc să susțină această inițiativă sunt îndemnați să utilizeze cardurile cât mai frecvent posibil, pentru a spori suma donată fondului de sprijin pentru refugiați.

Maib – alături de poporul ucrainean!

Sursa: maib.md

Noutăți similare