Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636

Totul.online – primul marketplace pus la dispoziția clienților MAIB

Totul.online – primul marketplace pus la dispoziția clienților MAIB Sursa foto: maib.md

Primul marketplace online creat în sistemul bancar este deja la dispoziția actualilor și potențialilor clienți ai Moldova Agroindbank. Pentru că îi pasă, MAIB a lansat platforma totul.online, care vine în susținerea antreprenorilor, companiilor ce nu dețin un site de vânzări, pentru a-i ajuta să-și mențină și să-și dezvolte afacerile prin impulsionarea vânzărilor în regim online.

Totul.online este un "supermarket" deja construit, care nu necesită nici un fel de investiții pentru dezvoltare sau promovare și care le oferă practic gratuit agenților economici platforma necesară pentru comercializarea bunurilor sau serviciilor în regim online.

“Astăzi lansăm în regim pilot platforma totul.online, prima platformă de acest gen creată de o bancă din Republica Moldova. Platforma dispune de absolut toate funcționalitățile necesare pentru comercializare și este un instrument util pentru a ne ajuta clienții - corporate, întreprinderi micro, mici și mijlocii - să-și mențină afacerile în situația creată de COVID-19. Le punem la dispoziție un instrument gata făcut, absolut funcțional, pe care doar trebuie să-l umple cu conținut din oferta lor comercială. Dar și pentru aceasta vor beneficia de suportul specialiștilor noștri. MAIB a fost întotdeauna alături de clienții săi, venindu-le în întâmpinare în cele mai grele perioade. Conjunctura actuală nu este o excepție și vreau să cred că clienții noștri vor profita din plin de serviciile pe care le punem la dispoziția dumnealor pentru a ieși cu bine din această situație”, a declarat Serghei Cebotari, Președinte al Comitetului de Conducere al MAIB.

Astfel, investind zero lei în dezvoltarea platformei, agenții economici își pot amenaja propriul magazin online, depunând efort minim și beneficiind de suportul specialiștilor MAIB. Mai mult ca atât, Moldova Agroindbank asigură promovarea platformei, iar ca bunurile afișate să aibă mai multă vizibilitate vor fi expuse și pe vitrina comună a marketplace-ului.

Grăbiți-vă! Fiți printre primii care beneficiază de avantajele proiectului și valorificați la maxim propriul magazin online. Toate detaliile despre aderare le găsiți chiar pe totul.online. Iar dacă vă mai rămân întrebări fără răspuns, puteți apela la 1313.

Proiectul totul.online se înscrie în șirul de acțiuni întreprinse de MAIB pentru a susține comunitatea de afaceri să depășească situația cauzată de COVID-19 și vine să suplinească varietatea de instrumente puse la dispoziția clienților persoane juridice pentru a le facilita vânzările la distanță: serviciul e-Commerce, platforma MAIB Pay, POS terminale mobile.

Pentru echipa MAIB, lecția COVID-19 este ca și de la distanță să-și unească, să-și sprijine clienții, să le susțină afacerile, ca împreună să pășească cu încredere în ziua de mâine, cu empatie și solidaritate. Împreună suntem mai puternici!

Sursa: maib.md

Noutăți similare