Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Târg de Cariere la București pentru toți cei interesați de o carieră în Republica Moldova

Târg de Cariere la București pentru toți cei interesați de o carieră în Republica Moldova Sursa foto: maib.md

Două companii de top din Republica Moldova, maib și Purcari invită cetățenii moldoveni stabiliți în România și profesioniștii din România să participe la Târgul de Cariere, eveniment la care vor fi prezentate mai multe oportunități avantajoase de angajare în Republica Moldova.

Evenimentul va avea loc la București, pe 14 septembrie, ora 18:00. Locația va fi anunțată în următoarele zile.

Maib, liderul sectorului bancar din Moldova, care se clasează în top 5 cei mai buni angajatori, și Grupul Purcari, unul dintre principalii producători de vin și brandy din Europa Centrală și de Est, gestionând 4 vinării din România și Republica Moldova, vor prezenta oportunitățile de creștere și dezvoltare a carierei pentru specialiștii din diverse domenii. Maib și Purcari sunt sponsorii cheie ai acestui eveniment, la care vor participa și alte companii de top din Republica Moldova.

Târgul de Cariere își propune să ofere locuitorilor, de pe cele două maluri ale Prutului, șansa de a deveni parte și a crește în cadrul unor companii, care sunt lideri în transformarea digitală și dezvoltarea standardelor la nivelul pieței UE. 

La eveniment sunt invitați specialiștii și tinerii cu sau fără experiență, indiferent de specialitatea sau jobul pe care îl au la moment, care își doresc o schimbare în carieră, o nouă perspectivă sau experiențe profesionale valoroase în companiile de top din Republica Moldova.

Organizatorii vor face o scurtă prezentare a celor două companii, inclusiv momentele importante ce vizează strategia acestora, perspectivele și politicile de resurse umane, istoriile de succes urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Participanții vor avea ocazia să cunoască lideri de companii, să exploreze oportunitățile profesionale și să-și exprime interesul pentru acestea, cu perspectiva de a seta ulterior interviuri. La fel, oaspeții Târgului de Cariere vor putea cunoaște, în cadrul sesiunii de networking, istoriile de succes ale oamenilor de afaceri, care vor participa la eveniment, având ocazia să afle din prima sursă lecții importante din mediul antreprenorial, dar și posibilități de angajare de perspectivă.

Pentru înregistrare, urmează linkul de înscriere.

Pentru întrebări și precizări, scrie un mesaj la adresa de e-mail [email protected].

Sursa: maib.md

Noutăți similare