Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636
Mâine: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Superofertă de la Victoriabank – 25 EUR/ USD, tarif preferențial unic pentru plățile electronice în valută, aplicat IMM-urilor

Superofertă de la Victoriabank – 25 EUR/ USD, tarif preferențial unic pentru plățile electronice în valută, aplicat IMM-urilor Sursa foto: victoriabank.md

Victoriabank știe cât de important e să ai un partener de încredere, pe care te poți baza oricând și, tocmai din acest motiv, lansează o promoție dedicată IMM-urilor în cadrul campaniei naționale „Alături de Moldova, alături de fiecare!” – o amplă inițiativă socială pentru întreaga țară, lansată în martie curent.

În perioada 1 mai – 31 august 2022, Întreprinderile Mici și Mijlocii, clienți Victoriabank, beneficiază de o superofertă „cu gust de reducere”! Indiferent de suma plății, abonații noi sau deja existenți ai pachetelor de cont curent marca Victoriabank – Contul Primul An Gratuit CPAG și Pachet Nelimitat, beneficiază de tarif unic de doar 25 EUR/ USD pentru plățile efectuate în valută: EUR, USD, RON, GBP, CHF, prin VB24 Business.

Tariful preferențial unic de 25 EUR/ USD include și comisionul pentru mesajul SWIFT. Astfel, clienții băncii, care vor beneficia de promoție, pot economisi o sumă consistentă. Totodată, numărul plăților la tarif preferențial este nelimitat pe toată perioada promoției.

Pentru plățile efectuate în USD și EUR, comisionul este perceput în valuta plății, iar pentru cele efectuate în CHF, GBP, RON - în valuta plății în echivalentul sumei comisionului stabilit pentru plățile în EUR.

„Prin această campanie, dorim să ne întărim poziția pe piață ca un partener fairplay, transparent, mereu aproape de clienții noștri. Înțelegem grijile și necesitățile întreprinzătorilor din Moldova și venim permanent cu oferte ce se pliază pe afacerile clienților, atât ale celor existenți, cât și ale celor potențiali. Prin urmare, facilitatea pe care o lansăm răspunde problemelor actuale ale companiilor, care se luptă să își diversifice structura de parteneri de afaceri.” – a declarat Denis Andrieș, Director Clienți IMM.

Banca aminteste ca din mai 2020, a venit și mai aproape de clienții săi prin micșorarea comisioanelor pentru transferurile și decontările operațiunilor  în valută, stabilind un comision unic în valoare de doar 5 EUR/ tranzacție, indiferent de suma transferurilor efectuate din conturile Victoriabank la conturile Băncii Transilvania, care din 2018 a devenit acționar majoritar al băncii.

Ești la început de drum și dorești să fii un antreprenor de succes? Află că Victoriabank are un produs  creat exact pentru tine, care îți oferă doar avantaje și nu cere nimic în schimb – CPAG! Te scutește de comisioanele bancare în primul an de activitate al companiei tale, beneficiind astfel de gratuități pe o perioadă de 12 luni de la data înregistrării companiei în registrul de stat. Vezi ce avantaje îți oferă Contul Primul An Gratuit  pe link.

Ce este Pachet Nelimitat și de ce ar trebui să te abonezi? Pentru a minimiza costurile afacerii tale, banca a creat pachet de cont curent cu operațiuni nelimitate în rețeaua Victoriabank contra unui comision fix/lună la doar 119 lei! Detaliile și beneficiile pachetului le găsești pe link.

Victoriabank – Alături de IMM

Victoriabank este în continuare alături de antreprenorii din Republica Moldova prin campania „Eu sunt IMM”, după ce, în anul 2020, a fost inițiată o altă acțiune de susținere a producătorilor autohtoni, care a avut genericul #CumpărăDeLângăTine. Banca oferă produse și servicii adaptate nevoilor oamenilor de afaceri din Moldova: conturi gratuite și pachete cu preț fix și operațiuni nelimitate. VB24 Business – platforma digitală dedicată clienților persoane juridice, cu o gamă largă de operațiuni, printr-un singur click. În martie 2022, Victoriabank a lansat o amplă campanie socială pentru întreaga țară – Alături de Moldova, alături de fiecare, cu un buget de cel puțin 10 milioane de lei, care va fi implementată până la sfârșitul anului curent. Printre acțiunile desfășurate în cadrul inițiativei sociale se numără și susținerea mediului de afaceri din Moldova, prima fiind tariful unic pentru plățile electronice în valută, aplicat IMM-urilor.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...